Jandarmeria penală. Ce au făcut la Topoloveni este sechestrare de persoane! Într-o ţară normală, jandarmii erau în arest acum

1
1551

Jandarmeria Română ţine morţiş să demonstreze că trebuie desfiinţată de următoarea putere. Ce au făcut jandarmii la Topoloveni este faptă penală: sechestrare de persoane.

Nu există niciun motiv pentru care jandarmii aveau dreptul să-i salte pe protestatarii anti-Dragnea şi să-i bage în dubă. Nu puneau în pericol viaţa nimănui, s-au legitimat de bunăvoie şi NIMENI nu avea dreptul să le interzică să îşi exercite dreptul constituţional de a protesta.

Vinovaţi sunt jandarmii care au executat ordinul şi cei care au dat ordinul. Toţi se adaugă listei jandarmilor din Piaţa Victoriei care au încălcat legea, atacând persoane paşnice, nonviolente. Niciunul însă nu a dat socoteală până azi, deoarece ancheta penală este frânată de Ministerul de Interne controlat pe axa Liviu Dragnea-Carmen Dan.

De ce sunt vinovaţi jandarmii din Topoloveni

Explicaţia Jandarmeriei Argeş, cum că protestatarii nu au declarat protestul, este din puţul prostiei. Legea nu obligă un grup care se formează spontan să declare adunarea la primărie. Prin urmare, cei prezenţi nu pot fi amendaţi decât dacă încalcă legea: sunt violenţi, atacă forţele de ordine, comit infracţiuni. Or, simpli manifestanţi paşnici din Topoloveni au comis doar „infracţiunea” că au strigat împotriva lui Dragnea şi a PSD.

„Astăzi (vineri n.r.), în timpul desfășurării unui eveniment organizat de Primăria orașului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale”, susţine Jandarmeria Argeş.

„În Franţa, jandarmii erau arestaţi sau sancţionaţi pe loc”

În orice ţară din lumea civilizată, faptele jandarmilor din Topoloveni sau ale celor din Piaţa Victoriei în 10 august ar fi atras automat arestarea preventivă.
„Dacă aşa ceva s-ar fi întâmplat în Paris, cel puţin dintre jumătate din jandarmii care au acţionat abuziv în Piaţa Victoriei ar fi fost fie arestaţi preventiv, fie sancţionaţi sau chiar conciediaţi pe loc”, a declarat sub anonimat, pentru ZIARISTII.COM, un membru al Jandarmeriei din Paris, Divizia Antitero.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Desfiinţaţi Jandarmeria! România se revoltă după sechestrarea de persoane de la Topoloveni. „Liviu Dragnea, opreşte-te!”

Prostituţie politică la Târgu-Mureş. Primarul intră în clubul „5 partide&5 neveste”. Nevoia de ALDE, ca scut împotriva justiţiei

Jandarmeria penală. Ce au făcut la Topoloveni este sechestrare de persoane! Într-o ţară normală, jandarmii erau în arest acum

Pofta-n cui! Vizita lui Dragnea i-a lăsat pe piteșteni fără Festivalul Mâncării. Primarul Ionică a alungat arta culinară pentru liniștea șefului de partid

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here