VIDEO. Ștefan Mandachi, ironic: „Pe 15 martie erau zero kilometri de autostradă, în două luni s-au dublat”

0
4655

Ștefan Mandachi, omul de afaceri sucevean care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a postat pe Facebook un videoclip în care trece în revistă promisiunile și atacurile lui Liviu Dragnea la adresa sa. 

Mandachi a publicat și un mesaj ironic pentru liderul PSD: „Fix două luni au trecut din 15 martie, șîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova… (erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat)”.

Videoclipul arată penibilul în care s-a pus Dragnea acum două luni, prin declarațiile sale jignitoare la adresa lui Mandachi („niște șmecheri”), dar și prin promisiunile populiste și nerealiste privind șantierele „care duduie” ale viitoarelor autostrăzi din Moldova.

Ștefan Mandachi a produs un șoc la începutul acestui an, când a lansat un videoclip în care ridiculiza Guvernul și cerea imperativ construirea de autostrăzi în România.

CITIȚI ȘI:

* Povestea fabuloasă a lui Ştefan Mandachi spusă de el însuşi. „Eu am rupt lanțul fricilor și cu toții trebuie să topim zalele”. A studiat cinematografie în SUA, a investit într-un film

* Replica de bun-simț a lui Ștefan Mandachi la înjurătura groasă a lui Dragnea

* Cristoiu îi ţine spatele lui Dragnea în cazul #şîeu: „Ziarele care au sprijinit acest test sunt ale SRI”

„Eşti sigur că vrei să renunţi la România?” Super-clip de apel la vot cu Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Medeea Marinescu, Marius Manole, Mihai Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here