Ticălosul din Belina: „În Vest, apele sunt poluate și sunt pești cu metale grele. Au zis să le dea românilor, că ei poa’ să moară”. „Străinii” lui Dragnea sunt, de fapt, infractori români

2
1622
Trag contractele la Dragnea mai ceva decât crapul pe baltă

Minciunile anti-occidentale ale lui Liviu Dragnea ating noi culmi de populism și demagogie. Acum, liderul PSD nu ne mai apără doar de roșiile „de rumeguș” care vin din Apus, ci și de peștii cu metale grele!

În ultima vreme, am aflat că:

 • „legumele noastre sunt mai bune decât cele occidentale, care sunt pline de otravă”;
 • „străinii sunt supărați că vor fi mai frumoase comunele noastre decât cele din Vestul Europei”;
 • „sunt supărați pentru că renovăm și construim școli, modernizăm educația și românii au șansa să fie mai educați decât ei”;
 • „le e ciudă că facem producții-record la porumb și floarea soarelui”;
 • „nu le convine că am mărit suprafața irigată a țării”;
 • „ne mint că avem probleme cu statul de drept”.

Când infractorii români devin „străini”

Noul motiv de atacuri anti-occidentale i-a fost oferit lui Liviu Dragnea de știrea cu peștele confiscat la vamă, pește care conținea mercur peste limita admisă.

Infractorul-șef al PSD a învelit toată povestea într-o mare minciună: că Occidentul vrea să ne otrăvească pe noi, românii; „și pe copiii noștri”, apasă el, ca să stârnească mai multă emoție anti-europeană.

În realitate, cei care aduceau acele cantități de pește contaminat erau rețele de infractori români. Ei prindeau peștele în Spania și Italia, în râuri în care pescuitul este interzis din cauza poluării, și tot ei îl aduceau în România.

Delirul anti-european al lui Dragnea

 • „Concluziile au cam apărut, sunt groaznice. În Vestul Europei sunt ţări dezvoltate; cu toate măsurile de mediu pe care le-au luat, tot poluează. Poluează apele lor, şi acolo sunt şi peşti cu metale grele în ei. În pieţele din Occident nu se poate vinde aşa ceva, că e puşcărie curată”.
 • „Au crezut că românii sunt mai proști și au zis «hai să le dăm lor, că ei poa’ să moară, ei și copiii», mai ales că mămicile au început să introducă în hrana copiilor mai mult pește, să evite produse pline de hormoni de pasăre sau de altă natură. Au spus să bage pește pentru că a crescut consumul”.
 • „Noi avem în România aşa: avem crap românesc din Belgia, avem crap românesc din Spania, avem caras din Italia, avem toate soiurile de peşte, numai din România nu, în condiţiile în care România are un bazin hidrografic cu un potenţial inimaginabil”.
 • „Duminică o să mergem la Nucet, la acea capacitate care produce pește. Indiferent de ce spune Bruxelles-ul, vreau să începem un program pentru pește în România”.

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

Mesajul lui Dragnea: Puteam să-i batem măr pe ieșeni, dar ne-am abținut. Deocamdată…

Antena 3 ceartă un ministru pentru că-l aduce „prea repede” în țară pe fugarul Radu Mazăre!

2 COMENTARII

 1. Nenorocitu’ Asta de Liviu Dragnea este cel mai mare borfaș , știe ca pierde alegerile, PSD nu va lua mai mult de 22/24% și ca zilele lui ca lider încă in PSD sunt numărate și atunci ce s-a gândit jegosul asta de Zdragnea , a inventat chestiunea cu Peștele otrăvit și alte asemenea povesti de copii. Un nenorocit ca asta se naște odată la 30 de ani, este orbit sa pună mâna pe Cotroceni și sa scape ! Dar mâna lunga a justiției
  o sa pună laba și sa-l ducă acolo unde merita , la pușcărie !!!!!!
  PS.
  Cretinii ăștia care vor sa organizeze miting in Piata Victoriei , și postează on line chemări care mai de care mai deochiate ,in numele lui Iohannis ?știu ca președintele trebuie sa fie echidistant , caz contrar incalca Constitutia ROMÂNIEI!!!! Domnule PREȘEDINTE DUMNEATA CHIAR ÎNCALCI CONSTITUȚIA RONANIEI!!!!
  Citiți Constituția înainte de a demara acest miting , zău dumneata te descalifici încă odată in numele romanilor!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here