PSD-iştii s-au speriat rău de românii anti-Ciumă Roşie! Nu mai fac „marele miting” din Bucureşti

3
2056

Liviu Dragnea, Dăncilă, Carmen Dan&co. nu mai vor să rişte. S-au săturat probabil să mai fie huiduiţi şi alungaţi de oameni, cum s-a întâmplat la Iaşi, Galaţi, Cluj, Timiş, Arad. Din câte se pare, renunţă la „marele miting” se fusese programat pentru 22 mai, în Capitală.

Surse din PSD au declarat că mitingul programat pe 22 mai la Romexpo se anulează. PSD intenționa să organizeze, miercurea viitoare, un mega-miting în Bucureşti, unde doreau să aducă peste 100.000 de oameni din centrul și sudul țării. 
 
„Nu are sens să provocăm eventuale disensiuni cu câteva zile înainte de votul pentru europarlamentare. Este deja o situație tensionată și nu este cazul să aducem oamenii în Capitală în acest context. Primarii de sectoare ne-au spus că ar fi mai bine să renunțăm la idee și că vor organiza ei întâlniri cu simpatizanții. A fost o decizie internă”, au explicat pentru HotNews.ro surse din PSD.

Diversiunea lansată de Carmen-Gaz şi Florin Iordache

Duo Teleorman: Carmen Dan și Liviu Dragnea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, spunea marți că ar putea fi sesizat Parchetul în cazul protestatarilor anti-PSD, pentru că „este evident pentru toată lumea că au depăşit planul contravenţional şi au trecut în cel penal”. Ea a susținut că „nuclee de activişti” încearcă să împiedice simpatizanţii PSD, cum s-a întâmplat şi la Galaţi şi la Iaşi, să desfăşoare activităţi de campanie, că această campanie electorală are o particularitate agresivă și că „din anii ’90 nu au mai fost cazuri în care să întâlnim manifestaţii şi contramanifestaţii în acelaşi loc”.

De asemenea, deputatul PSD Florin Iordache declara marți că este nevoie de implicarea mai multor instituții publice care să ancheteze modul cum s-au derulat manifestațiile anti-PSD. Iordache susținea că protestatarii au avut un comportament anormal și că este nevoie „să aflăm dacă acești oameni sunt cumva plătiți”. El mai spunea că protestatarii ar fi fost „motivați” să participe și că ar fi văzut „plicuri cu droguri pe jos”.

Codrin Ştefănescu ţinea morţiş

Azi, au apărut informaţii că PSD nu va renunţa totuşi la „marele miting” la Bucureşti, dar nu în plină stradă, ci în spaţiu izolat.

Locul ales de PSD pentru manifestaţia ce s-ar fi vrut o demonstraţie de forţă este Romexpo, în spaţiu generos şi închis, în care nu pot pătrunde decât cei care au acces aprobat de organizatori.

Codrin Ștefănescu

„Avem acțiuni în fiecare zi și ultima acțiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la București. Penultimul miting mare va fi duminică, la Târgoviște. Ca să nu paralizăm iarăși centrul Capitalei și Bucureștiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120.000 de oameni. Gazdă este Bucureștiul și Ilfov și vor veni delegați din județele apropiate de noi, Călărași, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomița, Olt. Vor fi șefii din toată țara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru G4Media.ro.

La ultimele mitinguri electorale organizate de PSD la Iași și Galați au avut loc contramanifestații, liderii partidului fiind huiduiți puternic de protestatari. Rovana Plumb, candidat pe primul loc al listei PSDF la europarlamentare, s-a speriat rău în capitala Moldovei şi a avut nevoie de gărzi de corp pentru a ieşi din încercuirea protestatarilor anti-PSD.

3 COMENTARII

  1. Ca romanii sa înțeleagă nu problema este PSD format din oameni onesti, corecți, problema este la nivel central sau in unele filiale din țara cu primari cu llmbaj din anii 50’, 60, care pur și simplu utilizează metode de tip feudal. Oamenii ăștia habar nu au pe ce lume trăiesc!!! De și se va face diferența la alegerile din 26 mai 2019.Romanii au căpătat i alta conștiința civică și dacă acum 10 ani PSD fluiera prin țara , situația este complet schimbată! Unde ești maestre Pieleanu cu cifre in sondaj de 33% acum 3 luni??? Mai răzuiți sondajul făcut pe genunchi!

  2. Dinu, ai un limbaj suburban, la ce te referi când spui chelie proasta? Dragnea are dar Codrin Ștefănescu este saracu’ chel dar nu este vina lui ci de la mama natura.
    Știi care este marea problema la băieții ăștia de la PSD ? Mint de îngheață apele!!! Sunt habarnisti, nu știu nimic , in afara de ciordeală, ca privat mi-au blocat nenorociții ăștia, jegurile alea conturile, TVA plătit după 7 luni .’, sunt niște panarame, dumneata nu te-au luptat cu sistemul, m-am luptat cu sistemul lor ticăloșit câțiva ani, dumneata nu ai idee cât sunt de mafioți aceste jeguri umane, sa zică mersi Rovana Plumb, o putoare politica, care habar nu ai pe ce lume trăiește, mi-a spus un amic de la Iași ca era bulversată , nu-i venea sa creadă ce i se întâmpla, o bagaboanda politica ( fosta mare UTC-iată de pe vremea lui Nicu Ceaușescu) ,ehe , pentru PSD -ul asta de rahat, s-au dus vremurile când mergeau in Moldova ca pe tarla și le mai arunca la amărâții de acolo( asta este baza lor de 12/15% care ii tine in politica) gogoși și prafuri, de genul vom face vom drege, discursuri ca pe vremea lui Nea Nicu( nu știu dacă ai apucat întreabă-ți părinții ). La cât au furat se făceau 10 autostrăzi , 2 aeroporturi ( unde este studiu de fezabilitate pt. Cel din sud), trei linii de metrou, canalizare in toată România, cale ferată de mare viteza București-Budapesta , etc,) doar vorbe și bani in buzunarul acestui infractor Dragnea și la camarila lui de borfași politici!!!!
    Sper ca romanii sa se trezească este nevoie de partid de stânga dar NU cu Gașca luiDragnea și nefericita de prim ministru ( la liceu era o nulitate ) DANCILA , sa plece ca dacă nu ne mănâncă Gaia!!!!!! Dar oe cine punem in loc ? Asta este întrebarea?
    Romanii sa facă mai multă politica așa cum ies la șah in Cișmigiu , doar se mai poate schimba ceva, nu vezi ca suntem ultimii din coada!!!! Salarii Nu de mizerii sau pensii de plâns care sunt o Rușine , in raport cu magistrații , cea mai mare Rușine NAȚIONALA cu oameni cu studii superioare care au pensii de de 5/7 ori mai mici fata de magistrați xare culmea ies la pensie doar după 25 de ani !!!!! Este o adevarata Nebunie ce se întâmpla in România!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here