miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Misterele de la Caracal. Tonel Pop, dubiosul avocat al PSD și...

VIDEO. Misterele de la Caracal. Tonel Pop, dubiosul avocat al PSD și al familiei Luizei, a fost invitat în emisiunea lui „Codiță”!

-

Rolul avocatului Tonel Pop este tot mai dubios în ancheta crimelor de la Caracal. Noua vedetă a televiziunilor PSD (Antena 3, RTV etc.), care oficial reprezintă familia Luizei Melencu (fata de 18 ani omorâtă de Gheorghe Dincă), produce multă confuzie în jurul acestui caz. Trecutul acestui avocat îl prinde din urmă.

Pe YouTube există o înregistrare, postată în 2017, a unei emisiuni a postului 6 TV, realizată probabil în 2014, înainte de alegerile prezidențiale, în care moderator era Remus Rădoi, zis „Codiță”. Acesta este dubiosul om de afaceri din Caracal care a fost sunat de fostul adjunct al IPJ Olt, comisarul-șef Nicolae Alexe, ca să-l ajute în operațiunea de căutare a Alexandrei Măceșanu (15 ani).

În emisiunea din 2014, printre invitații lui „Codiță” se număra și un avocat: Tonel Pop! În emisiune s-a discutat despre ordonanța „traseismului politic”, dar și despre alegerile prezidențiale și „orientarea estică a guvernului Ponta”.

- Advertisement -

Cum 6 TV este o obscură televiziune bucureșteană, „Codiță” își derula și (ca și acum) afacerile în județul Olt (mai ales cu instituții de stt), iar Tonel Pop activa în Baroul București, se nasc câteva întrebări.

  1. De unde se cunoșteau afaceristul-moderator și avocatul?
  2. Ce legături existau între ei în 2014?
  3. Ce legături există acum între ei?
  4. Ce „coincidență” a făcut ca Tonel și „Codiță” să se intersecteze, cu interese obscure, în cazul fetelor răpite, violate și ucise la Caracal?

Între răstimpul dintre 2014 și 2019, Tonel Pop a intrat în anturajul lui Liviu Dragnea, căruia i-a fost avocat în dosarul „Bombonica” și care l-a adus și la partid, plătindu-l generos din banii PSD.

- Advertisement -

Miercuri, surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că procurorii care anchetează cazul crimelor din Caracal vor să sesizeze Baroul București în privința avocatului Tonel Pop. Acesta ar fi făcut mai multe fotografii în câmpul infracțional (casa lui Gheorghe Dincă) cercetat de anchetatori, și și-ar fi făcut și un selfie, îmbrăcat în combinezonul specific investigatorilor. Ulterior, Tonel Pop a fost îndepărtat de la cercetări.

Liviu Avram: „E foarte dubios acest avocat”

Liviu Avram, redactor-șef adjunct la „Adevărul”, are mari rezerve în privința avocatului Tonel Pop. Într-o intervenție la Digi 24, Avram a ridicat câteva semne de întrebare.

  • „Eu înțeleg din ce în ce mai greu rolul și rostul acestui avocat acolo. El deja nu pare să mai reprezinte strict interesele familiei Melencu, ci pare, în cel mai bun caz, a se reprezenta pe sine însuși și de a-și crea o imagine în mass-media. Vrea să dea impresia că el dictează ritmul cercetărilor.”
  • „Dacă tu te duci acolo doar ca să faci poze, pentru că ești haios în acel combinezon, arăți cât de interesat ești să-ți faci meseria de avocat. E foarte dubios, ca să fiu sincer, acest avocat, cu atât mai mult cu cât astăzi a încercat să acrediteze alte informații decât cele pe care le-am primit de la Parchet. Și nu cu scopul de a clarifica niște lucruri, ci parcă de a băga mai multă ceață.”
  • „De exemplu, de la Parchet ni s-a spus că oasele din acea lizieră au fost găsite în saci, iar domnul acesta vine și spune că oasele erau separat, cenușa separat și sacii în altă parte. Nu putem să negăm, dar dacă Parchetul vine și confirmă o dată în plus că oasele erau în saci, se pune întrebarea: de ce a susținut avocatul altceva? Care este interesul lui acolo? Să clarifice lucrurile sau să producă și mai multă confuzie decât este deja?”.
  • „Eu înțeleg că nici Parchetul nu poate să dea și nici n-are cum, la acest moment al anchetei, informații detaliate cu fiecare pas procedural pe care îl face, cu fiecare nouă probă pe care o găsește. Înțeleg că e frustrant și din partea procurorilor și a polițiștilor, bănuiesc că sunt asediați și ei cu aceleași informații din partea acestui avocat, dar eu aș prelua cu mult mai multă prudență tot ce spune el, tocmai pentru că nu pare a avea interesul de a clarifica lucrurile, cu atât mai puțin să susțină interesele familiei Melencu. El urmărește doar să-și facă show-ul și să câștige popularitate.”

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ:

* Președintele Parlamentului European: „Să auzi vocea Alexandrei, care cere zadarnic ajutor, îngrozește întreaga Europă”

Avocatul lui Dragnea, al PSD și al familiei Luizei își făcea selfie la „casa groazei”! Procurorii DIICOT l-au dat afară

Diabolic! Avocatul lui Dragnea a fost trimis „să lupte” cu monstrul din Caracal, ca să acopere complicitățile dintre PSD și interlopi

Misterul celor trei telefoane a fost dezlegat. De ce le-a lăsat monstrul din Caracal în camera Alexandrei

Profilul bestiei din Caracal: „un sociopat sadic, cu IQ redus; a aplicat «tehnica de vultur»; poate fi numit «monstru»”

Ultima noapte a Alexandrei. Monstrul a violat-o și a dormit în pat. Fata a dormit pe jos, legată de pat cu sfoară pentru baloți

Monstrul către anchetatori: „Hai, că v-am plimbat toată săptămâna. Vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza”. A invocat „liniștea sufletului” său!

Se confirmă scenariul macabru: monstrul a ars-o și pe Luiza în același cazan. Cenușa și oasele nearse complet le-a aruncat la marginea pădurii, aproape de „casa groazei”

Amenințări pentru prietena Luizei: „Îi iau capu’ și îl pun în poarta liceului! Să umble cu lumânarea după ea!”. Poliția doarme

Ce bine că ne dai voie să protestăm pe 10 august, „Unchiule”! Îți mulțumim, JEGULE!

„Misiunea specială” a jandarmilor din Craiova, pentru care au refuzat s-o salveze pe Alexandra: mitingul din 10 august!

Votați PSD! Votați monstrul din Caracal!

VIDEO. Băsescu către Lazarus: „Faci jocuri politice, derbedeule! Ești prea mărunt pentru subiectul ăsta”

După ce a omorât-o pe Alexandra, monstrul s-a dus în oraș să cumpere pastile de carbid, ca s-o incinereze

Până și Cumpănașu, omul PSD, insinuează că Paul Stănescu și „Ciordache” sunt pe mână cu interlopii din Caracal!

Bunicul Luizei: „Să vină Iordache! Să vină toți politicienii care au făcut legi pentru criminali! Au dat legi să scape niște nemernici din pușcărie!”

Cadavrul Alexandrei a ars în 5-6 ore. Monstrul a folosit vaselină și carbid, obținând temperatura de 1.000 de grade

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Contribuția primarului PSD din Caracal la tragedia Alexandrei: a cumpărat 48 de camere de supraveghere, dar nu le-a montat

Interlopii din Caracal, protejați de Poliție, aduc voturi pentru PSD. Verigile-cheie: Paul Stănescu și Dan Ciocan

Alexandra putea fi salvată în 40 de minute. Era atât de simplu! Dar polițiștii de la 112 nu i-au pus întrebarea salvatoare

Am dezlegat misterul! Alexandra la 112: ora 11.05 – „A venit, a venit, a venit!”; ora 11.51: „Vine, vine!”. Acum știm cine „a venit”!

RECONSTITUIRE. Alexandra cerea ajutor, iar șeful Poliției Olt și-a continuat cheful cu somon, fripturi și șampanie

Șeful Poliției Olt a avut mai mult încredere într-un lider interlop din Caracal decât în DOS sau STS, instituții ale statului!

„Cazul Alexandra” decimează Guvernul PSD-ALDE. Al doilea ministru plecat în 3 zile. Motivul: o declarație tembelă

VIDEO. Monstrul a mințit-o pe Alexandra: nu s-a dus la farmacie, ci la Craiova. A luat o cartelă și a sunat-o pe mama fetei

Șeful Poliției Caracal e premiat cu pensionarea la 51 de ani! Ca să ia 12.000 de lei pe lună, a fost demis doar din vorbe

Un criminolog analizează apelurile Alexandrei la 112. „O fată de 15 ani, răpită, violată şi bătută, e tratată cu o răceală dezarmantă”

Monstrul din Caracal și-a legat soția în lanțuri. Tatăl lui s-a spânzurat, iar fiica lui are un fond de vânătoare

Curtea Constituţională Criminală. La cererea lui Ciorbea, CCR a respins legea care obliga posesorii de cartele pre-pay să-şi dea datele personale. Monstrul din Caracal folosea cartele

Oltul, Sicilia României. Mafia PSD Olt care a condamnat-o pe Alexandra: Iordache – Vâlcov – Stănescu – Ciocan

Ghinionul teribil al Alexandrei: n-a ajuns la noptiera în care se afla buletinul expirat al soției monstrului! Ar fi putut da adresa exactă la 112

EXCLUSIV. „Monstrul va fi găsit mort în celulă. Săpaţi mai adânc, până la Ciordache! Alexandra n-a fost salvată din cauză că poliţiştii s-au temut să nu dea peste o reţea cu ramificaţii la vârful PSD”

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

AUDIO. Vocea îngerului. O auzi pe Alexandra și îți vine să-i sari cumva în ajutor. Doar polițiștii de la 112 au fost de piatră…

Încă un indiciu vital ratat de Poliție: telefonul dat de ucigaș mamei Alexandrei, cu o oră și jumătate înainte de a-i omorî fata

Presimțire sumbră a Alexandrei? Mesaj cu 5 zile înainte de a fi răpită: „S-a zis cu mine”. Pasărea străpunsă de suliță

Al doilea monstru din Caracal

VIDEO. Băsescu: „Doar Ministerul de Interne și SRI au echipamente cu care o puteau localiza cu precizie pe Alexandra”

PSD-ule, uită-te-n oglindă: tu ești monstrul din Caracal!

CCR confirmă: PSD și ALDE au modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

Paradox dureros: telefoanele date de Alexandra la 112 i-au grăbit moartea. Fata a fost ucisă la scurt timp, joi la prânz

Boule-cu-epoleți, Luiza nu fugise cu Făt-Frumos! O răpise Monstrul, o violase și omorâse, o arsese în butoiul de tablă!

Monstrul din Caracal scapă mai devreme cu ajutorul PSD-ALDE! Chiar dacă va fi condamnat pe viaţă, va beneficia de legea penală mai favorabilă

„Tatăl ucidea cai, el câini. Îi plăcea să-i vadă cum se chinuie”. Mărturii despre viaţa monstrului din Caracal

Amănuntul care-i înfundă definitiv pe polițiști: Alexandra le-a dat numărul de telefon al monstrului. De ce nu l-au folosit pentru identificare?

GALERIE FOTO. Ea e Alexandra, fata zâmbitoare din Ansamblul „Dor de Romanați” din Caracal

Alexandra e o eroină. Curajul ei a salvat de la moarte alte fete. Fără telefoanele ei la 112, monstrul din Caracal n-ar fi fost prins

Procurorii acuză: scoaterea din joc a SRI, prin decizia CCR, a făcut imposibilă localizarea exactă a Alexandrei

* Doi criminali: monstrul din Caracal și statul român. O fată de 15 ani a fost răpită ieri și găsită tranșată azi, deși a sunat la 112

CITIŢI ŞI:

Tăriceanu, cocotă în bordelul politic: după 10 minute, a schimbat „am hotărât” cu „am discutat” alianța cu Ponta!

„Reforma” PSD e o oroare: găzarul Cucoș – șef la Jandarmeria Capitalei, pensionarul special Pelmuș – jupân la Interne!

Schimbări precipitate înainte de 10 august: patru demiteri în Ministerul de Interne. Au plecat și adjuncții lui Carmen Dan

Dăncilă, ticăloasă ca Dragnea: „10 august seamănă cu o lovitură de stat”. CTP: „Este o zicere pentru pitecantropi”

Barometrul IMAS pe partide: PNL și USR se bat pentru primul loc, PSD e prăbușit sub 20%

Sondaj IMAS pentru prezidențiale: Iohannis 41,7%, Barna+Cioloș 19,8%, Tăriceanu 13,8%, Ponta 12,9%, Dăncilă 7,5%

Dreptatea socială adusă de PSD: îi plătim pensie de peste 15.000 de euro pe lună unui fost procuror comunist

Fiica bulibaşei loveşte din nou, din Guvern. Acum, antisemit, cu „Iohannis = Hitler”. Statul român, penetrat de clanuri la vârful lui

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România

FOTO-VIDEO. Un zâmbet larg de peste Ocean. Sorina a scăpat de spaimele unei Românii care-și terorizează copiii

Au încercat să blocheze plecarea Sorinei la 5 dimineața, în aeroport! Soții Săcărin au fost hăituiți până la frontieră. Din cauza șicanelor, copila a pierdut primul avion din viața ei

Sorina, victima unor escroci emoționali. Au speriat-o cu bau-baul părinților de adopție, deși erau plătiți s-o integreze în familia acestora

Cristoiu: la arestarea lui Dragnea „și-au dat mâna forțe greu de imaginat, interne și externe, ca la debarcarea lui Ceaușescu”

Fenomenul ZIARISTII.COM: peste 3 milioane de cititori, peste 18 milioane de citiri în 6 luni. Mulțumim!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -