miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăMainVIDEO. Cumpănașu a mai reușit o mizerie: a pervertit-o și pe mama...

VIDEO. Cumpănașu a mai reușit o mizerie: a pervertit-o și pe mama Alexandrei. Teorii conspiraționiste și râsete nepotrivite pentru o mamă îndurerată

-

Întors din Italia, unde și-a continuat circul electoral din România, fără nicio acțiune concretă care să ducă la „găsirea Alexandrei” (cum i-a amăgit pe naivi multă vreme), Alexandru Cumpănașu a făcut o transmisie live pe Facebook, la București. Parteneră de „emisiune” i-a fost mama Alexandrei, Teodora Măceșanu.

Cele 22 de minute de minute de comunicare în comun lasă în urma lor multă tristețe. La tragedia Alexandrei (fata de 15 ani răpită, violată, ucisă și arsă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă) s-a adăugat constatarea că mama adolescentei este „traficată”, pur și simplu, de cinicul „Unchi” de la București. Traficată mediatic și electoral.

Biata femeie – căci și ea este o victimă – a preluat toată retorica bolnavă a impostorului Cumpănașu. De patru luni, de când „Unchiul” a încălecat familia Măceșanu și i-a confiscat tragedia, acesta a trasformat-o pe mama Alexandrei într-o persoană greu de înțeles.

- Advertisement -

Biata femeie repetă ceea ce i-a spus Cumpănașu, zi de zi, în ultimele patru luni.

A spus Cumpănașu că Alexandra nu e moartă? Zice și Teodora Măceșanu că Alexandra nu e moartă.

A amăgit-o el că o va găsi pe Alexandra în Italia, pe la Bolzano? Zice și ea că Alexandra e traficată pe undeva, prin Italia.

- Advertisement -

Spune el, electoral, „clanuri, clanuri, clanuri”? Ponunță și ea, mimetic, același cuvânt, pătrunsă de certitudinea că Alexandra este victima „clanurilor”, nu a lui Dincă.

Îi disprețuiește el pe procurorii DIICOT care anchetează „cazul Caracal”? Îi disprețuiește și ea, cu fiecare frază pe care o pronunță.

Se rățoiește el la cititorii care-l critică? Se rățoiește și ea la cititorii care o critică.

Le cere Cumpănașu românilor să-l voteze? Le cere și mama Alexandrei același lucru.

Cumpănașu nici măcar nu o manipulează abil, o manipulează cât se poate de grosolan. Femeia are limite pe care impostorul le exploatează cinic. A atras-o într-o capcană și o ține captivă, pentru că are nevoie de ea și de Alexandra în campania electorală. Femeia e condamnată la încă trei săptămâni de captivitate, căci „Unchiul” e captiv, la rândul lui, mirajului celor 10 milioane de euro pe care le-ar putea obține de la statul român, în caz că va atinge pragul de 3%.

Cumpănașu o duce chiar în situații jenante pe mama Alexandrei, făcând-o să râdă zgomotos într-un amestec morbid de cimitir și de oase care, conform ADN-ului extras de IML, chiar sunt ale Alexandrei.

VIDEO: Apariția Teodorei Măceșanu e de la ora 0.54 la 1.16

Principalele afirmații ale Teodorei Măceșanu

 • „Vă mulțumesc că îl priviți pe Alex în fiecare seară și îi mai dați, acolo, câte-un comentariu”.
 • (Despre procurorii italieni) „Ne-au dat speranțe… și ne-au dat speranțe nu cum ne-au dat ai noștri… după câteva oase, care n-au găsit ADN în ele… și dinții care consideră că sunt ai Alexandrei… Mau au nițel și ne emit certificatul de deces… dacă nu l-or fi emis deja”.
 • (Despre procurorii români) „Un copil pe care România nu-l consideră dispărut pe teritoriul ei… să-l dea dispărut… Rușine din partea dumneavoastră! Că… vorbesc politicos. Deci, rușine! Că sună lumea din toate părțile să ne întrebe dacă Alexandra este dată dispărută, că a fost cineva în Spania și a zis: «Dom’le, vreau și eu… am văzut-o pe Alexandra». «Care Alexandra, doamnă? Du-te acasă, doamnă! Ești nebună la cap? Ce-ai, doamnă, că nu e nicio Alexandră dată dispărută?!» «Cum, domn’e, că e nepoata mea, este dată dispărută». (Aici e umbra lui Cumpănașu) «Doamnă, dacă vă spun că nu e nicio Alexandră…» Deci, e ceva strigător la cer. Alexandra e căutată decât moartă și atât. Poate o găsesc domnii procurori la cimitir. Poate merg dumnealor să zgârmăie… nu știu ce să mai zic…”
 • „Dacă se uită vreun clan din ăla… Dați-le, dom’le, drumu’ la fetele astea! Dați-le drumu’ acasă!”
 • „Ele nu sunt date dispărute… nu figurează ca persoane dispărute… Poate s-or fi dus domnii procurori de la DIICOT, le-or fi dat certificat de deces și au retras… nu știu…”
 • „I-am întrebat (pe procurorii italieni) ce părere au, dacă și dumnealor cred versiunea domnilor de la noi, de-aici. Au spus că nu cred”.
 • „«Da, domn’e, toți care i-ați dat sunt nebuni». Unii sunt internați, alții sunt bolnavi cu capul… fiecare are câte ceva. Toate probele care le-am dat… nu știu, oare sunat numai persoane nebune?!”

„Poate beat ești tu la ora asta!”

La un moment dat, Teodora Măceșanu privește fix pe un ecran (monitor) și răbufnește, adresându-se unui cititor care scrisese un mesaj. „Băi, nu suntem beți, că n-am băut nimic! Dacă tot comentezi acolo… Poate beat ești tu la ora asta! Suntem decât după drum, de azi-dimineață în picioare…”, ridică vocea mama Alexandrei.

Cumpănașu îi simte nervozitatea și i-o exploatează fără milă: „Nu mai citi mesajele, Teodora! Știu foarte bine cine sunt nemernicii care sunt plătiți să scrie tot felul de chestii oribile”.

Așadar, și mesajele fac parte dintr-o conspirație anti-Cumpănașu, anti-Măceșanu și, în definitiv, anti-Alexandra. Nu pot exista mesaje sincere ale unor cititori sinceri, ci doar mesaje otrăvite ale unor indivizi plătiți.

Cumpănașu: „Plângere penală pentru cei care au jignit-o pe Teodora! Vă bag în pușcărie, ticăloșilor!”

Ca să nu-și piardă statutul de protector absolut al familiei Măceșanu (de la care-și trage seva electorală), Cumpănașu speculează și „episodul mesajului”. Mama Alexandrei e acolo, tocmai a ieșit din live, deci „Unchiul” – rămas în live – o apără mai strașnic decât o divizie de tancuri. Și nu oricum, ci băgând în pușcărie tot ce mișcă!

Cumpănașu: „Cei care au jignit-o în seara asta pe Teodora… eu o să mă ocup personal de voi mâine. Plângere penală scrie pe voi. Conturi false, neconturi false – iar plângere penală. M-am obișnuit deja. Mă, voi, ticăloșilor! Măi, nemernicilor! Măi, oameni fără inimă și fără suflet! Mă, voi, care ați jignit-o în seara asta pe Teodora, vă dau eu cuvântul de onoare că vă bag în pușcărie! Eu vă bag în pușcărie!”

Apoi, Cumpănașu își exhibă și atuurile de bărbat mortal, cu care nu e bine să te întâlnești noaptea într-un gang. E necruțător nu doar cu plângerile penale, ci și cu muștiucu’! Iată: „Eu, dacă o să-l prind pe domnu’ Mirea vreodată, dacă o să mă întâlnesc cu dânsul, va regreta toată viața lui! Eu sper să nu mă întâlnesc cu dânsul, nici cu vreun milițian de prin Caracal… sau ăștia de la București, care și-au bătut joc de situația Alexandrei”.

Comisarul-șef Nicolae Mirea e licheaua care, până în această vară, a fost șeful Poliției Caracal. El și nevasta lui, Violeta Mirea, sunt marii responsabili de moartea Alexandrei. Ei au avut la dispoziție 17 ore s-o salveze pe biata fată, dar au acționat ca ultimele momâi. Mai bine zis, n-au acționat. Lenea instalată pe ciolanele lor în ani de despotism local i-a făcut pe cei doi să trateze viața Alexandrei ca pe ceva neînsemnat.

De trei luni, în filmulețele lui demente, Cumpănașu a pronunțat numele lui Klaus Iohannis și pe cel al lui Dan Barna de mii de ori, de parcă ei au omorât-o pe Alexandra. Mult mai rar a pronunțat numele lui Gheorghe Dincă, ucigașul odios, și aproape deloc pe cel al soților Mirea, coautorii crimei din 25 iunie.

Așadar, povestea cu „dacă o să-l prind pe domnu’ Mirea vreodată” e doar o mică diversiune a escrocului Cumpănașu. Una căreia mama Alexandrei i-a căzut victimă, o dată în plus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

Cumpănașu ne amenință cu dictatura!

Cumpănașu: „Voi arunca România în aer! Dacă va fi nevoie, și alte țări!”

VIDEO. Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

VIDEO. Escrocul Cumpănașu își face partid cu escrocul lui Dragnea, care mințea că nu Firea a fost huiduită, ci Simona Halep

VIDEO. Leana către Ceaușescu: „Murim împreună!”. Cumpănașa către Cumpănașu: „Mergem împreună la pușcărie!”

„A fost cu «sânge pe pereți»”! Cercetat de DNA pentru milionul furat, Cumpănașu o amenință pe ambasadoarea Franței

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

VIDEO. Un propagandist anti-justiție cere, la RTV, ca lui Dincă să-i fie administrată scopolamină, un drog periculos, interzis de ONU și de legislația română!

VIDEO. Încă o probă zdrobitoare împotriva lui Cuc: schimbul de SMS-uri cu directoarea Tarom. „Mai uitați-vă pe Satu Mare, dacă a plecat vreunul”

VIDEO. CTP despre tentativa lui Cuc de a bloca la sol avioanele Tarom: „Un act de terorism, deturnare de avion”

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Băi limbrik găunos malefic, da’ ia mai dute tu în morții mătii de lichea malefică ce ești la balamuc, acolo unde’ți este locul în cămașă de forță, și nu mai te purta în public ca o haimana provenită din suburbiile societății ! Instituțiile statului, dormiți ?! Cam pe mulți bani (ca să nu spun pe un munte de bani !) pe care constat că’i primiți degeaba !
  Față de durerea neimaginabilă prin care treci urmare a pierderii unei ființe dragi, cu atât mai mult a unui copil, madame M.T. hlizește cam mult ‘fasolea’ alături de șacalul ăsta nebun scăpat din cămașa de forță !!! 😲😱👹

 2. Domnule Cartianu, mare rabdare aveti! Ati transcris zeci sau poate sute de fraze rostite de cumpanasu in live si nu-mi venea a crede ca el poate sa spuna atatea bazaconii.Nu stiu daca faceti bine ca aduceti la cunostinta cititorilor ,,ziaristii.com,, ce spune cumpanasu la ,,televiziunea lui,, pt ca pe mine ma-ati facut sa ma uit pe pagina sa de fb si am ramas uluit. Am nimerit live-ul in care isi cheama si sotia sa fie vazuta in cadru. Apoi, acest live de langa bagajele de la sosirea din italia si nu ma mai uit pt ca ma marcheaza psihic. Pai cumpanasu urla ca sunt angajate nevestele unora prin institutii, in ong-uri sau in consulate… si a lui pe unde era?! De ce ii acuza el pe ,,clientii,, sai la fel poate si el sa fie acuzat, dar…nu se pune. Sa spuna cine l-a considerat potrivit sa infiinteze ong-ul pt modernizarea Romaniei. Dupa cazul caracal ramane Romania nemodernizata pt ca e cumpanasu putin dus sa isi caute nepoata?!! Sa revenim, asadar, intra in cadru si mama Alexandrei, cu zambet, chef de vorbe… total anapoda fata de tragedia pe care o are; inteleg sa mai spere la varianta ca fata sa fie in viata dar nu asa s-ar comporta un parinte al carui copil nu mai e acasa. Restul discutiei nu mai conteaza,cumpanasu isi incepe ruga cu ochii inchisi in multumire si bunatate… pana la urmatoarele urlete din live-uri catre profitori,interlopi si autoritati… P.S. Oare cumpanasu nu aduce asa cu ala de la tanacu??

 3. Desi situatia e hilara si desi nu pot intelege in ruptul capului cum un parinte mai poate rade la doar 2 luni si ceva dupa ce copilul sau a fost ars atat de macabru si infricosator intr-un butoi de catre un dement psihopat, observ intelegerea dvs. pentru mama Alexandrei si tonul atat de empatic pentru situatia asta ciudata. Altii ar fi sters cu ea pe jos. Ati avut puterea sa vedeti dincolo de manipularea acestui libidinos bolnav psihic ajuns prezidentiabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -