Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa guvernamentală! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

5
9710
Domnul și doamna Cumpănașu: v-am pupat și v-am luat banii!

Escrocheria pusă la cale de Alexandru Cumpănașu, anul trecut, împreună cu șefii Ministerului Culturii este scandaloasă, dar are și o dimensiune ridicolă. Impostorul a sifonat un milion de lei din banii publici, i-a adus în ONG-ul său, de unde și i-a tras în contul personal prin semnătura soției sale, căreia tot el îi dăduse drept de semnătură în ONG!

Din milionul de lei plătit de Ministerul Culturii în perioada septembrie – noiembrie 2018, pentru editarea a trei broșurele cu tiraj misterios, 837.080 de lei (178.000 de euro) au intract în buzunarul lui Cumpănașu, ca drepturi de autor. Opera sa a constat în trei broșurele, de 15, 17 și respectiv 18 pagini, considerate „opere”, dezvăluie Libertatea.

Mai mult: cele 50 de pagini nu conțin informații originale, ci luate copy-paste de pe Wikipedia sau de pe alte site-uri.

Contractul scandalos dintre Asociația pentru Implementarea Democrației (AID) și Ministerul Culturii a fost semnat pe 6 septembrie 2018. În aceeași zi a fost semnat și contractul de cesiune a drepturilor de autor dintre AID (asociația lui Cumpănașu) și persoana fizică Alexandru Cumpănașu. Adică, dintre Cumpănașu și Cumpănașu!

Formal, AID a fost reprezentată de Simona-Gabriela Baltag, ale cărei atribuții în cadrul ONG-ului sunt neclare.

Cu milionul de lei de la Ministerul Culturii deja amanetat „pe persoană juridică” (AIG), garantat prin combinații politice cu PSD, Cumpănașu început deja „negocierile” cu propriul ONG. Halucinant!

Simona Baltag-Cumpănașu

Printr-o adresă din 4 septembrie 2018, Alexandru Cumpănașu, în calitate de persoană fizică, s-a adresat propriei asociații, cerând mai mulți bani pentru broșuri: „Stimată Doamnă Baltag, vă comunic faptul că onorariul pe care îl solicit pentru realizarea operelor este în cuantum de 660.000 lei”, respectiv câte 220.000 pentru fiecare dintre cele trei broșuri.

Atenție, însă: „Stimata Doamnă Baltag” este Simona-Gabriela Baltag, soția lui Cumpănașu!

După „negociere”, Simona Baltag și-a „convins” soțul să mai lase din preț: „S-a convenit ca domnul Cumpănașu Alexandru să realizeze cele 3 opere pentru o remunerație în cuantum de 604.800 lei, respectiv 201.600 lei pentru fiecare operă în parte”.

Finalmente, după alte runde de „negocieri”, desfășurate în celălalt dormitor al domiciliului conjugal, „Stimata Doamnă Baltag”, alias doamna Cumpănașu, a fost de acord să-i dea lui Cumpănașu, din contul ONG-ului lui Cumpănașu, o sumă mult mai mare: 837.080 de lei.

„Stimata Doamnă Baltag”, acuala soție a lui Cumpănașu, a fost consilier ultimilot trei prim-miniștri ai PSD: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă. În ianuarie 2018, ea a plecat de la Guvern pentru a fi secretar general al celuilalt ONG înființat de Cumpănașu pentru jefuirea banilor publici, Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR).

În septembrie 2018, când – în calitate de „Stimata Doamnă Baltag” – a semnat în numele AID, soția lui Cumpănașu era secretar general al CNMR. Lucra pe două fronturi, carevasăzică. Și cu un singur scop: să vină bani în casă! Că doar nu degeaba a lucrat la Guvern, sub trei prim-miniștri PSD-iști…

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* MEGA-HOȚ. Cumpănașu ne-a furat și de Centenar, în cârdășie cu PSD! Ministerul Culturii i-a plătit 1.000.000 de lei pe trei broșurele cu texte copiate de pe internet

VIDEO. Infarctul electoral al lui Cumpănașu. De la RTV a plecat la spital, dar în seara următoare a fost din nou la Ciutacu

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Cumpănașu a înhățat apartamentul de la RAAPS pe mână cu directorul corupt al lui Tăriceanu. Plus: și-a luat o halcă grasă din cele 17 contracte cu statul, însumând peste 30 de milioane de euro!

INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

Sunt puși sub acuzare primii trei polițiști care au contribuit la moartea Alexandrei. Cap de listă: pensionara de lux care a divorțat fictiv de șeful Poliției Caracal

Beizadeaua ucigașă. Fiul celui instalat de Ponta și Dragnea la șefia LPF conducea beat, drogat, după o noapte de poker, un bolid de 300.000 de euro cu 240 km/oră. A intrat pe contrasens și a omorât un om

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

5 COMENTARII

      • Acesta este un caz din EVIDENTA (!) JURISDICTIE a… D.N.A. (datorita faptului ca banii erau PUBLICI, MULTI si platiti de catre MINISTERUL CULTURII !!!!!

        Dar… MAI EXISTA D.N.A. ???! MAI… ACTIVEAZA, IN VREUN FEL ?????!

  1. Si asta zbiara contra clanurilor interlope, pai el e chiar unul dintre sifonarii care papa de la guvern bani nemunciti!!!! Si orlando-furioso-mincinoso asta se crede deja presedintele Romaniei!! Doamne fereste, asta si nevasta-sa sunt din clanul…cumpanasu!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here