duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom...

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

-

PSD-istul Răzvan Cuc e un om terminat! Nu doar că a comis un abuz sinucigaș, dar s-a mai dat și de gol, într-o conferință de presă. Capacitatea intelectuală redusă l-a trădat, iar imaginile video l-au îngropat de tot.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, „s-a scăpat” vineri seară că i-a cerut fostei șefe  a Tarom, Mădălina Mezei, două informații esențiale:

 1. numele parlamentarilor care aveau programate zboruri spre București în ziua moțiunii de cenzură;
 2. cursele care îi aduceau la București.

Legea nu-i permite lui Cuc să aibă acces la aceste informații. În urmă cu aproape două luni, chiar Cuc se arăta deranjat de faptul că în presă au apărut informații că el a zburat la Salonic, în Grecia, la bordul unei aeronave Tarom.

- Advertisement -

„Am întrebat-o, într-adevăr, pe doamna Mezei ce parlamentari zboară, dacă totul este în regulă și dacă își fac cursele cum trebuie”, a declarat Răzvan Cuc, într-o conferință de presă, încolțit de acuzațiile fostei directoare a Tarom.

Întâlnirea a avut loc miercuri, 9 octombrie, pe întuneric, în jurul orelor 21.00-21.30 (precizare Cuc). Era seara dinainte moțiunii de cenzură. Întâlnirea a fost înregistrată de o cameră video. Cuc a dat buzna peste fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei, cu care a discutat în fața casei acesteia.

Înregistrarea video a fost publicată de Ziua News pe Youtube. Imaginile îi arată pe cei doi – Cuc și Mezei – discutând pe stradă. Cuc stă sprijinit de o mașină, iar fosta șefă a Tarom în fața sa.

- Advertisement -

VIDEO: Întâlnirea Răzvan Cuc – Mădălina Mezei

„Domnul ministru mi-a spus că trebuie să anulăm niște curse interne ca să oprim accesul parlamentarilor la votarea moțiunii de cenzură”

Tot vineri, înaintea conferinței de presă a ministrului Cuc, Mădălina Mezei a făcut declarații devastatoare.

 • „Domnul ministru m-a chemat la dumnealui în birou, cu două zile înainte, să-mi spună că trebuie să anulăm niște curse interne ca să oprim accesul parlamentarilor la votarea moțiunii de cenzură.”
 • „I-am răspuns că așa ceva e imposibil, pentru că noi nu suntem stăpâni de sclavi, suntem o companie de oameni liberi. Acești piloți, indiferent ce le-aș fi spus eu, nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Evident, eu n-aș fi putut să cer așa ceva subordonaților companiei.”
 • „Inițial, era vorba despre cinci zboruri: Timișoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare – erau două curse de Timișoara.”
 • „Mi-a cerut domnul ministru să identific senatorii și deputații aflați la bord. I-am arătat, după care a zis că mă contactează a două zi, să-mi spună finalul deciziei dumnealui.”
 • „În acea seară am fost afectată puternic emoțional. M-am gândit cum să fac, cum să-i demontez planul, cum să-i spun că așa ceva nu e posibil.”
 • „A doua zi, domnul ministru m-a chemat și mi-a spus că trebuie să anulăm una dintre curse și că să procedez în sensul asta. Și atunci i-am spus că din păcate asta nu stă în puterea mea, direcția de zbor e condusă de domnul Susanu și n-am nicio autoritate asupra lor.”
 • „Apoi mi-a spus: dacă nu pot să-l opresc tehnic… Și am zis: «Domn’e, am venit să restructurez compania, cum aș putea veni chiar eu, managerul general, să-i spun directorului tehnic să saboteze propria operare?! N-am cum să fac așa ceva!».”
 • „Am refuzat, i-am spus că nu e în puterea mea și dumnealui a încercat să găsească alte soluții.”
 • „Eu am plecat, îngrijorată de o potențială acțiune în acest sens. Am contact serviciul nostru de Operation Control Center, care se ocupă de planificarea aeronavelor la zbor. M-am asigurat că nu este nicio problemă pentru cursele de Baia Mare, Satu Mare. Am sunat directorul operațional – aici de față – și l-am rugat să aibă grijă să nu aibă nici cea mai mică întârziere pe această cursă, am sunat directorul tehnic și i-a spus să aibă grijă să nu se întâmple nimic de genul ăsta. Am sunat și comandantul cursei, pe care am încercat să-l previn că dacă cumva va proceda în sensul acesta, toată lumea știe și va fi direct responsabil, pentru că e o inițiativă în defavoarea companiei.”

VIDEO: Dezvăluirile Mădălinei Mezei

Urgența lui Cuc

Ministrul Transporturilor a recunoscut că s-a întâlnit cu Mădălina Mezei miercuri, în seara dinaintea moțiunii de cenzură, dar a făcut-o pentru că nu mai putea nega: imaginile video îl dădeau de gol. Cu o zi în urmă, Cuc susținea că Mezei spune numai minciuni.

„M-am întâlnit cu doamna Mezei, miercuri seară, într-adevăr, pe stradă, în jurul orei 21.00-21.30. Nu i-am cerut să țină un avion la sol. Ce să fac, să mă duc la mecanici, să scot o piuliță?! Am întrebat-o, într-adevăr, pe doamna Mezei ce parlamentari zboară”, a spus Răzvan Cuc.

Acesta a precizat că a mers să se vadă cu Mezei ca să discute despre directorul de zbor al Tarom. Întrebat dacă asta era o urgență, ministrul a refuzat să răspundă.

Derularea faptelor îl dă de gol pe Cuc. Este evident că nu probleme curente ale Tarom au generat graba ministrului de a se merge acasă la directoarea companiei și a vorbi cu aceasta în stradă, ci o chestiune urgentă. Iar urgența era moțiunea de cenzură de a doua zi.

DNA a deschis dosar

DNA s-a autosesizat în „cazul Cuc-Mezei”. Fosta directoare a Tarom este citată la DNA luni, 21 octombrie, la ora 10.00. Informația a fost confirmată de Mădălina Mezei în cadrul conferinței de presă ad-hoc organizate vineri în fața sediului Tarom.

„Procurorii m-au invitat în calitate de martor, în baza unui dosar deschis de ei privind Ministerul Transporturilor pe abuz în serviciu”, a spus Mădălina Mezei.

Cuc a încălcat legea: nu avea dreptul să știe cine sunt pasagerii

În urmă cu două luni, pe 26 august, tot din clădirea Ministerului Transporturilor, Răzvan Cuc se declara îngrijorat în legătură cu faptul că informații confidențiale, referitoare la numele unui pasager al Tarom și la data când a efectuat o călătorie, ajung să fie cunoscute de terțe persoane atât de ușor, observă G4Media.ro. Pasagerul cu pricina era însuși Răzvan Cuc, care efectuase un zbor la Salonic.

„Nu vreau să cred că oricine pleacă cu o companie națională poate ajunge subiect de presă. Este destul de îngrijorător, pentru că acestea sunt lucruri confidențiale. Iar dacă managementul Tarom nu poate să gestioneze astfel de lucruri, este foarte periculos”, a declarat atunci Răzvan Cuc.

Atât numele asociat unei rezervări și unui bilet de avion, cât și data la care este programată călătoria sunt numite de legislație „date PNR”, la care ministrul Transporturilor nu poate avea acces legal. El nu ar fi trebuit să le ceară, iar fosta directoare a TAROM nu ar fi trebuit să i le dea.

Potrivit legislației, datele din registrele cu numele pasagerilor pot fi trimise:

 • către autoritățile române în cadrul cooperării transfrontaliere pentru prevenirea și combaterea actelor de terorism, a infracțiunilor conexe acestora și a infracțiunilor contra securității naționale, precum și pentru prevenirea și înlăturarea amenințărilor la adresa securității naționale;
 • către organele judiciare, în condițiile Codului de procedură penală;
 • către organele de stat cu atribuții în domeniul securității naționale.

Potrivit legii nr. 284/2018, datele colectate de la transportatorii aerieni de către Unitatea națională de informații privind pasagerii, o structură de specialitate, fără personalitate juridică, în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, pot fi transmise către următoarele autorități competente:

 1. Poliția Română;
 2. Poliția de Frontieră Română;
 3. Direcția Generală de Protecție Internă;
 4. Direcția Generală Anticorupție;
 5. Serviciul Român de Informații;
 6. Serviciul de Informații Externe;
 7. Ministerul Apărării Naționale: Direcția generală de informații a apărării;
 8. Ministerul Public;
 9. Agenția Națională de Administrare Fiscală: Direcția Generală a Vămilor.

Potrivit site-ului Tarom, pasagerii furnizează aceste date cu caracter personal în scopul efectuării rezervărilor, emiterii unui bilet, obţinerii unor servicii auxiliare, facilitării procedurilor de graniţă şi asigurării accesului oficiilor guvernamentale la aceste date. „În acest sens, pasagerul autorizează transportatorul să reţină aceste date şi să le transmită oficiilor proprii, agenţilor autorizaţi, altor transportatori, furnizorilor de servicii auxiliare sau autorităţilor guvernamentale, indiferent de ţara în care îşi au sediul”, scrie pe site-ul companiei de stat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Nebunia ministrului Cuc, care a vrut să înghețe zborurile Tarom în folosul PSD, a declanșat duelul aspru al piloților

Directoarea Tarom confirmă: Cuc i-a ordonat să țină avioanele la sol ca să nu ajungă parlamentarii la moțiunea de cenzură!

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

Ei sunt cei doi primari PSD care s-au dat drept însoțitori de copii pentru a vedea din tribună meciul cu Norvegia!

Pădurarul ucis de hoții de lemne și-a făcut meseria ca un erou. A plecat noaptea de acasă, să-și apere pădurea. A fost bătut, dezarmat și împușcat, refuzând compromisuri care să-i salveze viața

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

Dăncilă continuă să facă numiri scandaloase. A plasat în Ministerul Justiției o trompetă anti-justiție a lui Dragnea

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

Cumpănașu ne amenință cu dictatura!

- Advertisement -

12 COMENTARII

  • Toate „Latrinele”, „Guițaturile”, „Realitatile”-gusate-si-hoandrocordiste si „Beunurile”-sorinmateesti-&-manastiresti , printre deja… „TEMATICELE” (Sic !) atacuri-ISTERICE la adresa U.S.R. (desigur: cu accent pe… Barna !), si-au rezervat spatiu, in ultimele doua zile, si pentruuu… „ALBIREA” CUCULUI-PORCIN !

   Cica ar fi o… „INSCENARE” (Sic !), bineinteles a… „STATULUI-PARALEL” (Sic !), in frunte cu maleficele si atotpotentele „SERVICII”, care i-au intins o… CAPCANA-IMFAMA, prin ex-directoarea „Tarom”, „agenta-UNDER-COVER” Mezei, bietului… PASAROI-SINGURATIC, care, vezi-Doamneee…, „sufletist” cum zic astia ca ar trebui sa-l stim…, nu ar fi facut altceva decat sa se preocupe, in ziua votului motiunii-de-cemzura, caaa… toti parlamentarii Opozitiei sa ajunga la timp la serviciu, in Bucuresti, ca sa voteze… (TOCMAI !) ALUNGAREA Guvernului din care face el parte !!!!!

   Dom’leee…, daca inca mai exista CRETINI care sa creada astfel de IMBECILITATI, inseamna ca ‘GEABA trecut-au… TREI DECENII (!!!) de la momentul in care se presupune ca am fi inceput sa neee… DESTEPTAM !

    • Cucule pasăre GRASĂ, CUC, cu-cu
     Ce tot FURI la noi în CASĂ,
     Cuculeana-HOȚOMANĂ, CUC, cu-cu.

     Ori ţi-e foame, ori ţi-e sete, CUC, cu-cu,
     Ori ţi-e dor deee… „PUȘCĂRETE” (Noua poreclă a lui Dragnea ! – N.n.)
     Cuculeana-MITOMANĂ, CUC, cu-cu.

     Nici mi-e foame, nici mi-e sete, CUC, cu-cu,
     Ci mi-e dor de „PUȘCĂRETE”,
     Cuculeana-PENALEANĂ , CUC, cu-cu.

     • Siii… apropo deee… „PUȘCĂRETE” (Sic !), noua porecla a lui Dragnea: unformatorii nostri de la P.S.D. – Constanța ne-au spus ca s-a primit, de la „Centru”, ordin sa se lanseze „sfoara-n-tara” caaa… Dragnea este… la-un-pas de ELIBERARE, pe chestia cu completele de la I.C.C.J. !

      Zvonul asta îi foloseste chiar si lu’… DĂNCILĂ (!), ca poa’ sa spuna ca: uite…, NU ati vrut sa ma sustineti pe mine…, care-s „neconflictuala” (Sic !), acu’ sa va vad, daca se-ntoarce TARTORU’ de Dragnea… !!!

      De fapt, lui „PUȘCĂRETE”… NU NUMAI ca NU (!!!!!) o sa i se dea DRUMU’ ”, dar… o sa-l infunde si mai tare cuuu… „TEL…DRUMU’ ” (ACUM, CA ESTE ALUNGATA „CIUMA – ROȘIE” de la Puterea prin care-si… SUBORDONASE, in mare parte, Justitia !), de o sa oooo… „BELIna” (Sic !) de-a binelea, daaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 1. D.N.A. trebuie sa se copporte precum… Nică-a-lu’-Ştefan-a-Petrei-Ciubotariul , din „Amintiri din copilărie”, ale lui Ion Creangă: sa CAPTUREZE… CUCUL (chiar dacă-i… „NEarmenesc” – Sic ! –, ca-n „Amintiri…”) !

  (Si sa aiba MARE-GRIJĂ, totusi…, săăă… NU-i scape apoi, ca lu’ Nică…, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 2. Răzvan Cuc… un ministru fără micul cuc.
  De băgat în urnă pentru activitate ocultă.
  E mason anglican și german.

  Mosherubin Alba Iulia? Cucul Alexandra Măceșanu vede mai bine agonia lorzilor.

 3. încă din copilărie știam că doar elefanții zboară (prilej de a nu ieși din casă) 😉
  aflu după zeci de ani că și parlamentarii zboară… 😀 )))
  da’ zboară el și Cuc(u), cu un picior în cur
  asta dacă scapă de acuzația de terorism (Dăncilă, ești amestecată?) 🙁

 4. Puscarie, puscarie
  Vrem un Cuc in colivie!!!!
  Langa el, pe veorica
  Ai’ cu brose, tutulica
  Ce din Videle-a plecat
  In guvernul bestemat
  Se vrea tuta presedinte
  Asta chiar ca n-are minte
  Scapa-ne de ea, tu Doamne
  De toti hotii , infractorii
  De-s acum la carma tarii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -