sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMainVIDEO. Imaginile nebuniei. Cumpănașu, furios că mama sa nu e păzită de...

VIDEO. Imaginile nebuniei. Cumpănașu, furios că mama sa nu e păzită de jandarmi, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

-

O filmare pusă de Alexandru Cumpănașu pe Facebook are toate ingredientele unui diagnostic necruțător. Pur și simplu, individul e dereglat. Are trăsături de psihopat. Un paranoic primitiv: îți ia portofelul din buzunar, iar dacă-l ceri înapoi, strigă în gura mare că vrei să-l jefuiești.

Se simte spionat, prin jandarmii care-l păzesc. Drept urmare, zice că renunță la protecția asigurată de Jandarmerie.

Ne-ar face favorul de a fi păzit în continuare de jandarmi, dar e furios că nu e păzită și mama sa, când pleacă prin sat la strâns de semnături.

- Advertisement -

Intră în sevraj când îi spune cineva să-și ia pază privată, nu poate concepe viața fără legătura ombilicală cu bugetul statului.

Oferă câteva secvențe de șantaj pur – știe el multe, dacă nu-i aplaudăm delirul, praf ne face, spune tot. Dacă nu, nu.

De vreo 5-6 ori urlă psihotic, gutural, răcnește demențial, sperie oamenii cumsecade. Urlă spasmatic, gutural, ca un om cu nervii avariați grav.

- Advertisement -

Are o gândire schizofrenică: laudă Facebook-ul și oamenii săi normali, apoi aruncă vorbe spurcate asupra aceluiași Facebook, când e întrebat de furăciunile care l-au făcut bogat.

Îi jignește pe toți cei care nu-l privesc admirativ.

Minte înfiorător. E necioplit, neinstruit, needucat și lipsit de caracter.

Timp de o oră și 40 de minute, uită aproape complet de Alexandra. Copila, prin patimile ei aproape biblice, a fost bună doar ca trambulină pentru parvenirea politică a „Unchiului”.

În cazul său, aroganța și tupeul contrastează cu mediocritatea absolută.

Asculți monologul său primitiv și simți nevoia fizică de a vomita. E greu de înțeles cum un individ fără școală, fără inteligență, fără carismă și mai ales fără caracter, dar dotat cu o mare dorință de parvenire, a purtut pătrunde atât de adânc în măruntaiele statului român, ca un vierme intestinal, căpușându-l cu lăcomie.

Prin combinații toxice, a furat de la stat milioane de euro, dar dacă-l întrebi cum a luat peste 200.000 de euro de la Ministerul Culturii pentru de 50 de pagini copy/paste de pe internet, te scuipă între ochi.

Doamnelor și domnilor, urmăriți delirul unui escroc respingător! Citiți rezumatul spuselor sale, dar oferiți-vă și plăcerea de a viziona formatul video. Avertisment: nu țineți copiii pe aproape, ar putea avea coșmaruri!

Delirul lui Cumpănașu

De la „persoană protejată” la „persoană spionată”

 • „Pentru că am lovit în niște plăgi ale Poliției, au început niște discuții și niște șicanări la adresa mea, a familiei mele – din partea clanurilor și, culmea, din interiorul Ministerului de Interne. Ei se preocupă acum despre ce fac eu. Din persoana protejată, am început să mă simt persoana spionată.”

„Să nu dea dracu’, domnu’ Fifor!”

 • „Din ce am auzit eu… și să nu dea dracu’ să pun mâna pe rapoarte, domnu’ Fifor! Deci, rețineți, domnu’ Fifor!”
 • „Sunt niște șefi prin Ministerul de Interne care au început să se intereseze – în ce misiuni se află, pe unde mă duc eu, cu cine mă întâlnesc, ce fac eu, ce face familia mea… și așa mai departe. Păi, asta e protecție? A, e o mare grijă, nu? Îmi purtați de grijă mie și familiei mele.”
 • „Când v-am dat dovezile astea, eu credeam că încă mai există un scaun la cap și că o să vă purtați civilizat cu mine, ca o persoană care poate sunt într-o campanie electorală, este democrație, este alegerea mea, este alegerea celor care mă susțin…”
 • „Bă, băieți, păi eu ce să înțeleg acuma: că din protecție ați dat-o în altele?! Și că îi folosiți pe oamenii ăștia care și-au făcut treaba exemplar, și unul dintre ei mi-a salvat viața acum două seri, refuzând dorința mea de a merge acasă, și a sunat la 112 împotriva voinței mele?”

Strânge și mama semnături, cu jandarmul după ea

 • „Cum se face că ați schimbat șeful Brigăzii deodată și l-ați detașat pe la… nici nu știu pe unde, cred că pe la Cernavodă?!”
 • „Cum, deodată, din protejarea familiei mele începeți să-mi transmiteți niște mesaje – că n-ar fi bine ca un membru al familiei să facă una, altul alta…?! De exemplu, mama, săraca. Mama a zis și ea să mă ajute. S-a dus și ea să strângă trei semnături.”
 • „Păi, am și eu o întrebare: voi protejați cetățenii României numai la activitățile pe care le vreți voi?! Și veniți să-mi spuneți, cică… fraților, am fost uluit. Zice: «Vă rugăm, să nu mai meargă mama dvs. să strângă semnături, că nu putem s-o protejăm, că nu e…». Păi, mă, nebunilor, un criminal, un clan sau alții acționează cum? Acționează doar dacă mama mea nu se duce sau eu nu mă duc, sau alții? Dacă sunt într-o campanie electorală?”

VIDEO: Monologul unui impostor

„Mă spionați pe mine?!”

 • „După episodul ăsta și mai multe informații pe care le am eu, eu constat că această Brigadă, care este cea mai puternică structură care poate să asigure protecția, niște oameni profesioniști, niște soldați care asta fac… Păi, voi vă folosiți de ei, nesim… mă scuzați. Haideți să nu-i mai jignesc, să nu mă mai enervez. Păi, voi vă folosiți de ei… voi faceți asta ca să mă spionați pe mine?! Păi, nici măcar n-aveți ce spiona! Sau ca să-mi jigniți familia?!”
 • „După episoadele astea am luat o decizie foarte importantă. Nu voi mai tolera un asemenea, cu orice risc. Nu înseamnă că dacă am intrat în cursa prezidențială trebuie să fiu folosit, și cei care au interes să vină lângă și să vadă: «Ia să vedem noi, ce mai face domnu’ Cumpănașu, pe unde se mai duce, ia mai spuneți-ne și nouă una, mai spuneți-ne și nouă alta…». Haaa? Despre mine, despre membrii familiei… Nesănătoșilor ce sunteți! În loc să vă preocupați ca copiii sau familia mea să nu pățească ceva… Asta-i grija voastră, a conducătorilor Ministerului de Interne, în frunte cu toți cei care vă conduc politic? Și care sunt în isterie. În isterie, pur și simplu! De ce, că se duc în cap?!”

„Băi, nebunilor, voi sunteți sănătoși?!”

 • „De aceea, am hotărât să renunț la această protecție de la Jandarmerie, pe propria-mi răspundere. Voi vrea și eu să văd cum va reacționa statul român dacă mi se va întâmpla ceva, mie sau familiei mele.”
 • „Dacă voi avea nevoie de protecție, am ajuns la concluzia că trebuie eu să-mi asigur protecția. Statul, plătit de mine ca cetățean, ca om din partea cetății, ca om de-aicea, nu are dreptul la așa ceva. Sigur că nu m-a sunat nimeni să-mi spună: «Dom’le, știți, vă retragem dispozitivul, că… politica… știți…». Păi, măi, nebunilor, voi, când faceți lucrurile astea în raport cu mine și familia mea, sunteți sănătoși? În ce democrație trăim? Credeți că eu, dacă mâine aș fi președinte, i-aș cere jandarmului cutare «Ia spune-mi, ce-a făcut Barna? Sau ce-a făcut Dăncilă?»?!”

„Scot muniția! Ajung președinte și vă rad pe toți!”

 • „Eu cred că în acest moment avem de-a face cu niște… nu oameni… niște mici animale care ne conduc. Nu mai au nicio limită. De aceea am hotărât să renunț la această protecție a Jandarmeriei, pe propria-mi răspundere. Nu am nimic cu Jandarmeria, dimpotrivă, cred că e instituția care… singura structură care are forța să se impună.”
 • (Nervos, către un cititor) „Domnu’ Tomas, nu mor, dom’le! Iete că nu mor! O să mă lupt până la capăt până la capăt alături de toți cei care sunt lângă mine, adică poporul român, până când ajung președinte și vă rad pe toți. Bă, da’ pe toți vă rad! Ați înțeles? Pe toți! Toate clanurile mafiote din politică, din administrație, de peste tot.”
 • „Niște politruci de doi lei, de doi bani… despre care poate o să vorbim odată, că văd că doar ei mă atacă pe mine. Eeeeee! Hai, enervați-mă, să scot eu muniția, domnilor! Și o s-o scot! Curând o s-o scot despre fiecare.”

„Domnu’ Cumpănașu, noi vrem să vă spionăm”

 • „Niciun politruc n-a zis «Dom’le, stați puțin, că… știți, noi vrem să vă spionăm sau… n-am vrea să mai aveți protecție…», și poate, cine știe, pe cale naturală… cum scria unul aseară pe Facebook… poate pe cale naturață rezolvați problema cu mine, cu alții… Nimeni n-a dat un telefon să-mi spună: «Domnu’ Cumpănașu, noi vrem să vă spionăm». Nuuu, dimpotrivă, băieții vor să mă apere.”
 • „Din acest moment, nu voi avea nici cel mai mic regret că renunț la această protecție. Adică, ajung ca informațiile de la mine să fie duse unde, la clanuri? Unde, măi, băieți? Traseul, tot ce fac, pe unde mă duc, cu cine mă întâlnesc, pe unde ajung, la ce oră – risc să ajungă la clanurile mafiote care domină Ministerul de Interne și l-au împânzit?”

„Eu pentru cine mă bat, nu pentru țara asta? Ce fața țara asta pentru mine?”

 • „Așa că, pe propria-mi răspundere, o să am grijă de familia mea. O să fac această solicitare de renunțare la protecție chiar dacă aceste amenințări… și pericolul este unul destul de mare, chiar mare. Dar pentru că s-au transformat din protector în agresor, sau într-o structură care culege doar informații despre persoana protejată sau familia protejată, eu le spun doar atât: duceți-vă naibii! Da?”
 • (Nervos, către un cititor) „Am înțeles, dom’le, cu protecția privată, de acord cu dvs. O să iau protecție privată, dacă e nevoie, o să iau. Dar am și eu o întrebare: eu cu cine mă bat aici? Eu pentru cine mă bat aici cu clanurile mafiote, nu pentru țara asta? Țara asta n-are obligația să-și apere cetățenii? Că sunt lăudat pentru curajul meu… bun, și? Familia mea ce face în fața acestor amenințări, acestor riscuri? Ce fața țara asta pentru mine? Eu pentru cine mă bat, pentru mine, pentru mama mea? Mă rog, cred că am fost foarte clar.”

Visul „Unchiului”: 50 de ani de protecție cu jandarmi

 • „Luați-vă jandarmii înapoi! Îi apreciez, au fost exemplari, n-am ce să le reproșez, dar nu aveți nici cel mai mic respect din partea mea.”
 • „Am intrat într-o cursă prezidențială și o s-o câștig. Fraților, hai să vedem atunci!”
 • „Totul până la familia mea. Și dacă e nevoie, să știți că sunt zeci de persoane care oricând sunt pregătite să vină să mă apere, nu e nicio problemă. Oameni de pe Facebook, știți? Oameni normali. Pot să-mi asigur singur protecția. Dar sunt curios: ce face statul român? Ce face, cum va scoate el cămașa? Aaaa, va spune: «Domn’e, Cumpănașu a cerut, noi am vrut… Noi am fost extraordinari… Cum, domn’e, noi, Ministerul de Interne? Se poate așa ceva? Păi, noi am vrut să-i asigurăm… 50 de ani, să fie omu’ în viață!». Băi, băieți, dacă n-aș cunoaște sistemul ăsta din interior, aș spune. Dar voi știți că eu știu. Și eu știu că voi știți că eu știu. Și dacă toți știm că eu știu, mai bine ați tăcea din gură.”

Tot felul de „ciudățoși”

 • „Mă întreabă un ciudățos pe-aici, un agent din ăsta, plătit… ai mei sunt voluntari, el e plătit, ce să facă și el?… Zice: «Domn’e, cum e cu Ministerul Culturii?».”
 • „Hmmm… văd tot felul de ciudățoși, de ciudăței pe-aicea. Îi tratez cu «ignore», nu-i mai bag în seamă. Ducă-se să scrie, la ordinul unora, disperați că ajungem la Cotroceni și începe circul.”
 • „Sunt unii ciudați pe-aici, care nici nu știu ce vor. Ne ocupă timpul și viața aiurea. Mercenari penibili!”

Vă mulțumim că, printr-o donație AICI, susțineți ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

MEGA-HOȚ. Cumpănașu ne-a furat și de Centenar, în cârdășie cu PSD! Ministerul Culturii i-a plătit 1.000.000 de lei pe trei broșurele cu texte copiate de pe internet

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Infarctul electoral al lui Cumpănașu. De la RTV a plecat la spital, dar în seara următoare a fost din nou la Ciutacu

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

CTP despre „cioporul de maimuțe” din politică. „Meleșcanu e o hârcă ceaușistă, vrea să putrezească în scaunul ăla”

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

VIDEO. Prima zi de școală a Sorinei la New York. Pasagerul din School Bus și cei doi prieteni lățoși

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Vorba multă sărăcia omului ! Ăsta’i nebun de’a binelea. Probabil că vreo instituție publică abilitată urmează să’i elibereze patalamaua, dacă deja cumva n’au și făcut’o până acum !
  Doamne ferește ! Bat în lemn !

 2. STÂRPITURA de Alex. Cumpănașu, MOACĂ-de-…PREPUȚ-FIERT-în-…ZOAIE-de-ANTIGEL, este NU NuMAI un (MAREEEEEEEE !) ESCROC, ci si un FUGIT-de-la-BĂLĂCEANCA !!!!!

  Ca sa-l citam pe un alt… „SOCOLIST” (Sic !) celebru (W.C. Tudor): „MEDICAMENTEEEEE…, MEDICAMENTEEEEEEEEEEEEEEE” !!!

  Dati-iiiii…, dom’leeee…, omului medicamente (siii… dusuri-reci, plus electrosocuri !), cand e-n plina criza !

 3. Asta trebuie bagat repede intr-un loc unde sa se trateze, sta foarte rau cu capul!! Mama avea o vorba: „sa te feresca D-zeu de culdusul ajuns la putere”, si avea perfecta dreptate, la cumpanasu nu e: un 7 ani de acasa, educatie in scoala, ca nu are nimic sa ne demonstrez cat e el de educat, nu e educatie in societate, e doar avaritia unui om care vrea sa ajunga sus improscand si calcand totul in picioare doar pentru ca asa zice el, nu conteaza ca ajunge sa calce pe cadavre!!! Asta trebuie adus cu capul pe pamant, si n-o sa fie prea usor pentru ca omul e pur si simplu si deraiat, daca nu esti cu el esti impotriva lui, cine mai zicea asa daca nu dictatorii cei mai dereglati!!! Cu spume la gura, omula sta are nevoie urgenta de un specialist, unul extrem de bun… Poate ar face bine sa-l intrebe pe codrinel unde merge el…

 4. Cine dracu ești ma tu ți se asigure protecția? Pana la cazu Caracal nu a auzit nimeni de tine, tu te visezi vreun vip sa ți se asigure protecția?
  Ia-ți ma firma privata și nu mai prapadi resursele tari pe basinile tele dacă vrei paza tu și neamu tau

 5. Autorul reportajului se întreabă cum a fost posibil ca un astfel de individ „să pătrundă atât de adânc până în măruntaiele statului și să îl căpușeze de șpe milioane … „!
  Răspunsul e simplu tot STATUL ROMÂN este pe profilul lui Cumpănașu cu mici , foarte mici excepții .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -