VIDEO. CTP despre tentativa lui Cuc de a bloca la sol avioanele Tarom: „Un act de terorism, deturnare de avion”

4
3101

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că încercarea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a reţine la sol avioanele TAROM care aduceau parlamentari la Bucureşti, în ziua moţiunii de cenzură, reprezintă „un act de terorism” şi „un atentat la siguranţa naţională”, care ar trebui să aducă „ani grei de pușcărie”.

Mergând pe firul logic, CTP observă încă un element care-l înfundă pe Cuc: faptul că ministrul Transporturilor se întâlnește noaptea, pe la ora 23.00, cu directoarea Tarom pe un trotuar, în fața casei acesteia. „Dacă avea o problemă, reacţia absolut normală a ministrului era: «Vino la birou să discutăm, sau discutăm la telefon». Care era problema, dacă era vorba de chestiuni legale şi legate de serviciu, să discute la telefon?! De ce trebuia să se întâlnească pe trotuar la 11 noaptea?”

Explicațiile lui CTP

 • „Ţara noastră e ţara noastră. Ţară de baladă, de pot să spun. Eu nu am vrut să comentez acest caz, pentru că am spus că nu am elemente de probă, fie şi raţionale, nu neapărat materiale. Acum am.”
 • „Primul element este faţa acestei femei, expresia acestei femei, Mădălina Mezei, când a apărut public şi şi-a spus povestea. Această doamnă nu este vreo mare luptătoare pentru dreptate, militantă anti-corupţie, nu o dă conştiinţa afară din casă. Nu de asta a venit să spună ce spune. Este o femeie din sistem care doar pentru că a comis acest domn Cuc aroganţa cretină de a o da afară, a ieşit acum să spună ce spune. În mod evident este speriată, este gâtuită şi tocmai asta mă face să cred că chiar asta s-a întâmplat, domnul Cuc asta i-a cerut.”
 • „Dar au apărut şi alte argumente de natură logică, care duc spre asta. Anume, faptul că i-a cerut lista parlamentarilor care îşi rezervaseră bilete. Nu are voie să facă aşa ceva în calitate de ministru, şi politic, într-un guvern împotriva căruia era o moţiune de cenzură. Nu există niciun motiv pentru care să fi cerut lista parlamentarilor care îşi rezervaseră bilete pe cursele respective.”
 • „Apoi, Cuc pretinde că Mezei i-a solicitat urgent întâlnirea, că are să-i comunice lucruri importante. Carevasăzică, s-a întâlnit cu ea pe stradă, noaptea la 11, cine? Ministrul se întâlneşte cu subordonata, care îl cheamă ea, pe stradă, noaptea la 11, şi el vine. Un individ atât de plin de el că se revarsă, cum este acest Cuc, adică ministrul, răspunde la ordinul subordonatei să vină noaptea la 11 pe stradă.”
 • „Evident că e aberant. Dacă avea o problemă, reacţia absolut normală a ministrului era: «Vino la birou, să discutăm sau discutăm la telefon».”
 • „Care era problema, dacă era vorba de chestiuni legale şi legate de serviciu, să discute la telefon?! De ce trebuia să se întâlnească pe trotuar la 11 noaptea? Aici nu are absolut nicio apărare acest Cuc.”
 • „Mai e ceva relevant: doamna Mezei este inconştientă. Ea relatează că atunci când Cuc i-a cerut asta, a refuzat, aducând ca argument faptul că piloţii sunt piloţi TAROM, bărbaţi adevăraţi, şi nu o vor asculta, ei îşi vor respecta meseria şi vor conduce avioanele. Doamna nu realizează că până să ajungă la considerente de felul ăsta, de bărbăţie şi independenţă a piloţilor TAROM, era vorba şi este de sabotarea economiei naţionale, de un atentat la siguranţa naţională şi, în ultimă instanţă, un act de terorism. Deturnare de avion. Asta înseamnă să ţii un avion la sol. Deci, cu totul, asta înseamnă ani grei de puşcărie.”
 • „Ce o să rezulte din toate povestea, nu ştiu, cercetează DNA-ul. Tot ce pot să vă spun este că fiecare oră petrecută de acest Cuc la Transporturi înseamnă pentru Dăncilă să fie demisă la pătrat de opinia publică.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

* Nebunia ministrului Cuc, care a vrut să înghețe zborurile Tarom în folosul PSD, a declanșat duelul aspru al piloților

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

Ei sunt cei doi primari PSD care s-au dat drept însoțitori de copii pentru a vedea din tribună meciul cu Norvegia!

* VIDEO. Un propagandist anti-justiție cere, la RTV, ca lui Dincă să-i fie administrată scopolamină, un drog periculos, interzis de ONU și de legislația română!

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

4 COMENTARII

 1. Eh, de ce, astia din PSD stiu sa lucreze „doar noaptea ca hotii”, ca doar nu era ceva legal ce vroia cucul de la madam Mezei, aia care n-a cascat gurita cand i-a cerut ala listele cu parlamentarii, i le-a dat si a inceput sa tipe doar cand i-au dat aia un sut in c…, probabil la ordinul tutei din Videle, dupa ce-a cazut sandramaua!!! Unul mai „curat” ca altul!!!

 2. Constituția e izvor de înțelepciune. La Mircea Geonă e remediul pentru marile nelămuriri social democrate americane. Guvernarea era pe ducă. Am constituit la Armata Daciei buncărele cu bunuri necesare fiecarui oraș. Voi vota USR. Sper în alegeri anticipate și în viitor bun țării.

 3. Ministrul Transporturilor admite că s-a întânit cu fosta șefă a Tarom în seara dinaintea moțiunii, însă nu i-a cerut să țină avioanele la sol. Întâlnirea, a precizat Răzvan Cuc, a avut loc în fața casei Mădălinei Mezei, pe stradă, în jurul orei 21-21.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here