vineri, aprilie 12, 2024
AcasăMainCumpănașu ne amenință cu dictatura!

Cumpănașu ne amenință cu dictatura!

-

Alexandru Cumpănașu ne promite o dictatură! Sau ne amenință cu ea. Deocamdată, cu jumătate de gură și cu privire de nebun.

În beția de cuvinte ce a însoțit înființarea partidului său, Forța România, Cumpănașu a strecurat și acest pasaj:

„Celor de PNL, USR și PSD le spun atât: vom mătura cu ei pe jos! Să-i ferească Dumnezeu de mânia noastă! Acum suntem într-un cadru democratic. Mai târziu… s-ar putea să fim în alt cadru!”

- Advertisement -

Amenințarea este una dintre armele  murdare ale lui Cumpănașu, alături de impostură, minciună, hoție, lăcomie, paranoia. În lungile lui monologuri nocturne pe Facebook, „Unchiul” lansează constant amenințări bezmetice.

Amenințări ale lui Cumpănașu pe Facebook

  • „Iohannis, acum încerci să ne mai blochezi și pe Facebook, nu? Aici am fibră trasă. Dacă mai încerci o dată… dacă mai încerci o dată, Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!”
  • „Ascultă, Iohannis: atunci când voi fi președinte, nu mă voi răzbuna pe tine, cum ai făcut tu. Eu voi fi mai bun ca tine. O să te rog doar atât: să-ți iei bocceluța și să te duci la Sibiu, sau în Germania, unde vrei tu, și să dispari din istorie!”
  • Cumpănașu le-a pus în vedere televiziunilor să nu mai folosească numele sau fotografiile Alexandrei sub nicio formă fără acordul familiei (adică al său), altfel vor fi date în judecată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Leana către Ceaușescu: „Murim împreună!”. Cumpănașa către Cumpănașu: „Mergem împreună la pușcărie!”

VIDEO. Escrocul Cumpănașu își face partid cu escrocul lui Dragnea, care mințea că nu Firea a fost huiduită, ci Simona Halep!

VIDEO. Șacal fără scrupule: Cumpănașu o folosește pe Alexandra și în clipul său electoral

„A fost cu «sânge pe pereți»”! Cercetat de DNA pentru milionul furat, Cumpănașu o amenință pe ambasadoarea Franței

La nunta unui baron PSD. Petrecerea Caracatiței, cu incredibile tentacule în nomenclatura bugetară

Codrin Ștefănescu a urlat ca descreieratul la Digi 24, când un jurnalist i-a atras atenția că difuzează minciuni

VIDEO. Elevă supusă unui abuz de tip comunist. Ode înălțate primarului PSD și Guvernului, la inaugurarea unui pod

VIDEO. Cele 5 mârlănii ale ministrului-porc la adresa unei ziariste. Rusofilul Teodorovici e hărțuitor de profesie

VIDEO. Dăncilă lovește năprasnic: „Am scăzut TVA de la 5% la 5%”; „toată munca care împreună am depus-o”

E 6-0 pentru noi! Va fi 12-0, distrugem PSD definitiv. Abia acum ne despărțim de comunism!

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Mai dute’n p…a mătii de limbrik nebun cu grohăielile tale mizerabile, că personal m’am săturat de tine ! Chiar așa ? Instituțiile statului (organele de ordine, cele care monitorizează presa scrisă și audiovizuală, instituțiile psihiatrice) ce fac sau ce așteaptă de nu intervin să aplice legea ?!?! Să te ia lichea și să te depună acolo unde’ți este locul: într’un spital de nebuni în cămașă de forță !
    Pe lângă faptul că tu și o grămadă din cei care candidați la prezidențiale ați fost acceptați abuziv ca și candidați de către bolșevika CCR(usia) (cu limbrikul bolșevik bețiv Dorneanu la ‘butoane’), nu v’au supus pe nici unul testelor medicale, în principal psihiatrice (tu, seku Kataramă, milogu’ Diaconu … ), sau celor de competență (borfașa analfabetă Drăcilă Veorika … ), ori detectorului de minciuni ?!
    Și ne mai întrebăm cum de a ajuns România de râsul și bafta lumii !!! Viermi malefici tikăloși 👹❗

  2. Doua REALITĂȚI (!) din aceste zile ne arata ca România acestor zile de secol XXI (!!!), o Tara membra (de 12 ani !) a… EUROPEI-Unite (!), inca mai are… „ZAȚURI” (!) de… EV-MEDIU(-Timpuriu): „MOAȘTold”-ul (Sic !) – „kmkz.ro” dixit – „Preacuvioasei-Parascheva”, de la Iași, siii… „CUMPĂNAȘiada”, pornita din Caracalul unde anumite care/căruțe au… dificultati-in-trafic (Sic !) si extinsa asupra intregului terirtoriu TELEVIZISTIC national !

  3. Doamne fereste-ne de nebun!!!!! Acu cica vrea sa-i spuna dl presedinte Iohannis „dle doctor”!!! Eu as zice ca are nevoie DE DOCTOR, musiu cumpanasu!!!! Omul e innebunit dupa titluri si doctorate dar pe care nu e in stare sa le ia, decat cumparate ori false!!!! Ce-o fi cazut pe acolo prin Caracal cu atatia tampiti, ah, parca auzeam ca acolo s-a rasturnat caruta cu prostii, unul o fi fost din familia cumpanasului si a iesit ce-a iesit!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -