marți, martie 5, 2024
AcasăNewsCumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și...

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

-

Escrocul, tot escroc! Alexandru Cumpănașu a declanșat o campanie de strângere de fonduri  pentru campania sa electorală, cu precizarea „Donațiile pot fi făcute în lei, euro, dolari și alte valute”. Ceva mai jos, spune că are nevoie de bani „ca să scotocească Europa” pentru a o găsi pe Alexandra.

Acum, lucrurile sunt pe față: Alexandru Cumpănașu (38 de ani) încearcă să scoată nu doar voturi, ci și bani din moartea Alexandrei Măceșanu (15 ani), fata răpită, violată, ucisă și arsă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Cumpănașu publică zilnic, pe Facebook, contul bancar în care așteaptă bani, mulți bani. El adaugă o indicație tehnică: „La «Detalii tranzacție» se specifică doar: «Donație pentru campania prezidențială candidat Alexandru Cumpănașu»”.

- Advertisement -

Apoi, ca să fie mai convingător în strângerea de bani, spune că are nevoie de „fonduri cu care trebuie să susțin acțiuni extrem de delicate” (căutarea Alexandrei). Minte că are „echipe de investigatori” care „scotocesc întreaga Europă, pe urmele rețelelor de trafic de persoane”, echipe cărora „sunt obligat să le decontez cheltuielile și logistica, relocarea și transportul”.

„Contribuiți la siguranța copiilor voștri!”, le cere Cumpănașu românilor, lăsând de înțeles – în mod ticălos – că el e salvarea copiilor din România.

Cum cere Cumpănașu bani

 • „Dincolo de orice atac (total nejustificat și ticălos) la adresa mea și a familiei mele, trebuie să înțelegeți că mă lupt cu un SISTEM mârșav, clientelar, puternic finanțat din bani publici și din zona clanurilor politice.”
 • „Campania mea electorală (bine pusă la punct și onestă) consumă de asemenea resurse. Resurse infinit mai reduse decât cele aruncate în luptă de SISTEM, pentru a mă intimida.”
 • „Din acest motiv, împreună cu echipa mea, am considerat necesar să lansăm această provocare a susținerii voastre! Ne adresăm oamenilor simpli, agenților economici care s-au săturat să plătească «parandărăt» clanurilor politice din România, oamenilor de afaceri onești care pot astfel, să susțină un proiect îndrăzneț și fiabil pentru România!”
 • Contribuiți la siguranța copiilor voștri, susținând (atât cât puteți) CREZUL și demersurile mele!”
 • „O să fiu sincer cu voi. Fiecare zi care trece înseamnă fonduri cu care trebuie să susțin acțiuni extrem de delicate. În acest moment, echipe de investigatori (care nu mi-au solicitat niciun onorariu, dar cărora sunt obligat să le decontez cheltuielile și logistica, relocarea și transportul) scotocesc întreaga Europă, pe urmele rețelelor de trafic de persoane.”
 • „Pentru ca ei să reușească, pentru ca să putem deconspira un SISTEM perfid, avem nevoie de fiecare dintre voi. ACUM a venit MOMENTUL să fim solidari, pentru ADEVĂR!”
 • „Aveți mai jos afișat contul la care puteți trimite donații! Sumele astfel strânse vor fi utilizate pentru atingerea obiectivelor noastre, în cel mai transparent mod cu putință. Vom elimina, astfel, orice suspiciune și vom dovedi că o campanie electorală poate fi finanțată la «vedere», fără nimic de ascuns.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

Directoarea Tarom confirmă: Cuc i-a ordonat să țină avioanele la sol ca să nu ajungă parlamentarii la moțiunea de cenzură!

* Pădurarul ucis de hoții de lemne și-a făcut meseria ca un erou. A plecat noaptea de acasă, să-și apere pădurea. A fost bătut, dezarmat și împușcat, refuzând compromisuri care să-i salveze viața

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

Ministru PSD: „Dați oameni afară…” / Deputat PNL: „Ați umplut ministerele cu pile, amante” / „Și ei sunt oameni”

Dăncilă continuă să facă numiri scandaloase. A plasat în Ministerul Justiției o trompetă anti-justiție a lui Dragnea

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

Cumpănașu ne amenință cu dictatura!

Scrisoarea lui Trump către Erdogan: „Nu fiți căpos! Nu fiți nesăbuit! Vă sun mai târziu”. Erdogan a aruncat-o la coșul de gunoi

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. GATA…, e CLAR…, acest ESCROC – ORDINAR trebuie ARESTAT, caci… a oferit SINGUR o gramada de PROBE, deja, care… DEMONSTREAZA (!) ca-i un TALHAR, care INSEALA particulari-individuali si INSTITUTII – PUBLICE (IMPORTANTE – ! –: M.A.I., Ministerul Culturii, Academia Română s.a.m.d.), daaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  (Banuim ca exista, la nivelul Parchetului, o oarecare… RETICENTA, in a porni URMARIREA – PENALA pana la… primul tur al „prezidentialelor”, 10 noiembrie a.c., ca sa NU speculeze/RĂCNEASCĂ acea parte din presa aflata in slujba „CIUMEI -ROSII” ca ar fi o… „persecutie – politica” – Sic ! –, asupra unui candidat-la-alegerile-pentru-Presedintia-Tarii !)

 2. Eu o să-i donez 5 euro, să nu piardă accesul la internet, pentru că ar fi păcat să pierdem un asemenea personaj din lumea virtuală.
  Cumpănașu e un adevărat epigon al lui C.V.Tudor, fără elocința și erudiția Tribunului, dar cu aproximativ aceeași doză de nebunie isterică.

  Fără el, viața campaniei electorale e pustiu…

 3. „Donațiile pot fi făcute în lei, euro, dolari și alte valute” – Daca tot primeste si alte valute prefer sa-i platesc in moneda din Botswana. 1.000 de Pule primeste? Daca e nemultumit ii dau 10 (ten) Pula … mea. Curpanasu Parnaiasu.

 4. Cârtianule, tie cati bani ti se doneaza sa scrii asemenea tampenii? Ca sigur nu tii cu românii. Sa-ti dispara si tie un copil din familie si sa vedem daca mai ciripesti atât. Tu SIGUR ai renunta la copilul tau si ai linge clanta lui Iohannis pt un ban bun…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -