Hopa! „Al optulea parcă nici nu mai contează”. Rupe Dăncilă lanțul care-o leagă de Dragnea sau e doar o fentă electorală?

5
856
Liviu - Vasilica

Viorica Dăncilă a comentat, duminică, acţiunea pe care Liviu Dragnea a anunțat că o va iniţia împotriva ei la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Premierul demis a replicat cu o frază acidă: „La şapte (bărbaţi) care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează”, transmite News.ro.

Acțiunea anunțată de Liviu Dragnea ar viza o eventuală fraudă pe care Dăncilă ar fi făcut-o atunci când era europarlamentar.

„La şapte care sunt împotriva mea, al optulea parcă nici nu mai contează”, a spus Dăncilă, cu referire la cei 7 politicienii-bărbați (lideri de partide) care au demis-o prin moțiune de cenzură.

„Eu vă garantez că de fiecare dată am respectat legea, nu mi-aş fi permis fac aşa ceva. Iar dacă exista o mai bună informare  – şi oricare dintre europarlamentari pot (!!!) să confirme acest lucru –, nimeni nu poate să direcţioneze banii către un angajat, pentru că aceştia sunt direcţionaţi direct de Parlamentul European. Europarlamentarul nu are cum seă facă acest lucru. Sunt vreo cinci sau şase firme care pot gestiona această direcţionare a fondurilor. Întâi achită toate obligaţiile către stat şi pe urmă merge la cel care beneficiază de acest contract de angajare cu europarlamentarul. Am toate documentele, nu îmi este frică. Îmi este frică dor de Dumnezeu şi de măsurile împotriva românilor care (!!!) vor să le ia aceşti oameni”, a declarat Viorica Dăncilă, care nu putea scăpa ocazia de a comite câteva greșeli gramaticale grave.

Întrebată de ce Liviu Dragnea are aceste acţiuni împotriva ei, Dăncilă a răspuns: „Nu înţeleg de ce toţi şi-au ales ca ţintă o femeie-premier, nu înţeleg de ce acest lucru. Dar vreau să le spun tuturor că nu am nicio problemă cu legea, nu îmi e frică de niciun control, pentru că nu am greşit niciodată din punct de vedere legal, nu am încălcat Constituţia, aşa cum o fac alţii. Voi răspunde la toate acuzaţiile pe care mi le aduc, cu foarte multă deschidere. Cred că şi-au propus toţi să aibă o singură ţintă, un om care efectiv a muncit pentru această ţară. Vedeţi că toţi nu se acuză între ei, toţi şi-au găsit o singură ţintă, premierul interimar a României şi o femeie. Le doresc succes, eu voi merge înainte”.

Există bănuieli că nu există niciun conflict între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, ci toată această scenetă a fost regizată pentru a-i crește șefei PSD șansele de a intra în turul 2 la prezidențiale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Încă o probă zdrobitoare împotriva lui Cuc: schimbul de SMS-uri cu directoarea Tarom. „Mai uitați-vă pe Satu Mare, dacă a plecat vreunul”

VIDEO. CTP despre tentativa lui Cuc de a bloca la sol avioanele Tarom: „Un act de terorism, deturnare de avion”

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

VIDEO. Un propagandist anti-justiție cere, la RTV, ca lui Dincă să-i fie administrată scopolamină, un drog periculos, interzis de ONU și de legislația română!

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

5 COMENTARII

  1. Ofer decență celor care au încredere. Nu ofer Brazilia celor de la PSD dacă nu o vor. PSD… ne întâlnim la Curtea Europeană de Justiție. Pasul din 2009 și Creditul de la FMI nu e al meu. Guvernarea o ai sau nu. Timpul curge nu merge. Curge în linia pe care o decizi. Firesc e să cedezi liberalilor ceea ce ai de cedat, adică raționalul rece. Poporul nu are nevoie de sfaturi. Are doar nevoie de o bună guvernare. An de an.

  2. Vedem caaa…, pe-zi-ce-treceee…, Dănciloaica „bate-monedă” pe faptul căăă… AR FI (Sic !) femeie si de-aia ar persecuta-o… toti barbatii-misogini care conduc partidele din Opozitie (plus… presedintele Tarii !)…

    Paaaiiiii…, prima intrebare care se pune e aceasta: ESTE, oareee…, aceasta… RESPINGATOARE-si-PENIBILA-CREATURA (!), oooo… FEMEIE ????!!!!!????????????

    Caci…, daca dupaaa… PRENUMELE VEorica-VasElica (ca si dupaaa… CAPOATELE pe care le-mbraca !) pare a fi, totusi (Sic !),… un fel/SOI (Sic !) de femeie, DUPAAA… MOACA-AIA-PATRATAAA… (si dupa APUCATURILE-MITOCANESTI): NU NE DAM PREA BINE SEAMA…, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ???!!!!!!!

  3. Ohoooo mama, cand iese dracnea de la racoare o face pe veorika AFIS!!!!! Proasta aste e mai rau ca ultimul jeg, pentru ca nu are nimic in cutia aia craniana nu poate gandi coerent si nu poate gandi nimic, se crede tartorul cel mare dar s-o feresca d-zeu cand iese Daddy, iar eu am sentimentul ca inainte de Craciun asta e afara datorita lui ciordache si CCR!!! Fugi veoriko, ca nici scheletul nu mai ramane de tine , tzatza naibii!!!!!! Ba o s-o vedem pe tuta cazand in ganunchi in fata tartorului zicandu-i ca ea tocmai pe el il astepta si ca urmat la litera ordinele lui!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here