luni, martie 4, 2024
AcasăDezvăluiriVIDEO. Încă o probă zdrobitoare împotriva lui Cuc: schimbul de SMS-uri cu...

VIDEO. Încă o probă zdrobitoare împotriva lui Cuc: schimbul de SMS-uri cu directoarea Tarom. „Mai uitați-vă pe Satu Mare, dacă a plecat vreunul”

-

Se înmulțesc dovezile acțiunii de tip terorist încercate de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în ziua moțiunii de cenzură. O adevărată tentativă de lovitură de stat, prin schimbarea ordinii constituționale (demiterea sau menținerea unui guvern) prin metode de forță.

Pro TV a prezentat dialogul purtat prin SMS între Răzvan Cuc și Mădălina Mezei, în ziua moțiunii de cenzură, la ora 9.00 dimineața. Ministrul Transporturilor i-a cerut Mădălinei Mezei informații despre parlamentarii care plecau cu svionul spre Bucureșți.

Pro TV mai dezvăluie că Răzvan Cuc a sunat la SRI pentru a se asigura că nimeni nu va interveni după după ce avioanele vor fi blocate la sol.

- Advertisement -

Schimbul de mesaje Răzvan Cuc – Mădălina Mezei

(joi, 10 octombrie 2019, ora 9.00)

Răzvan Cuc: Mai uitați-vă pe SATU mare dacă a plecat vreunul.

Mădălina Mezei: Bună dimineață. Da, 1.

Răzvan Cuc: Cine?

- Advertisement -

Mădălina Mezei: Petretchi.

Răzvan Cuc: Ok. Aștept numele celei care v-a sunat. Sau după veniți să îmi spune-ți. (!!!)

Mădălina Mezei: Mă chemați Dvs.

Răzvan Cuc: Da.

Petrețchi, deputatul minorității ucrainene

Nicolae Petrețchi

Parlamentarul care se afla în avionul de Satu Mare și zbura spre București, pentru moțiunea de cenzură, este deputatul Nicolae-Miroslav Petrețchi (34 de ani). Acesta reprezintă minoritatea ucraineană și activează în Grupul parlamentar al minorităților naționale.

Petrețchi a candidat la alegeri, în decembrie 2016, din partea Uniunea Ucrainenilor din România.

Conform fișei sale de deputat, Petrețchi are patru birouri parlamentare: două în județul Maramureș (la Sighetul Marmației și Poienile de sub Munte), unul în județul Satu Mare (chiar în municipiul Satu Mare) și unul în județul Suceava (în municipiul Suceava).

Cuc e și analfabet: „Veniți să îmi spune-ți

Schimbul de mesaje dintre ministrul Transporturilor și directoarea Tarom (numită în luna iunie chiar de Cuc) confirmă o bănuială mai veche: Răzvan Cuc este agramat. Felul lui de a comunica în scris arată un grad avansat de analfabetism.

Cuc se încălzește cu un stupid „SATU mare”, oraș care nu există. Există doar „Satu Mare” sau „SATU MARE”.

Dar „pălitura crâncenă” vine spre finalul scurtului dialog. „Veniți să îmi spune-ți„, scrie ministrul Transporturilor, înfigând o cratimă ca un pumnal în inima limbii române.

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. CTP despre tentativa lui Cuc de a bloca la sol avioanele Tarom: „Un act de terorism, deturnare de avion”

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

Nebunia ministrului Cuc, care a vrut să înghețe zborurile Tarom în folosul PSD, a declanșat duelul aspru al piloților

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

VIDEO. Un propagandist anti-justiție cere, la RTV, ca lui Dincă să-i fie administrată scopolamină, un drog periculos, interzis de ONU și de legislația română!

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. Dar domnule Cartianu, se citește după mekla lui de pork râios atins de pesta porcină africană că acest specimen malefic hidos (Kuk) este un analfabet cel puțin la nivelul scroafei inculte Drăcilă Veorika ! 👹😱

  2. Oricum…, CUC va INFUNDA-PUSCARIA pentru… CONTRACTELE de INFRASTRUCTURA (RUTIERA si FEROVIARA) in care a facut… presiuni-IMENSE (deja… DENUNTATE la D.N.A. !!!!!!!!!!!) asupra directorilor abilitati (prin LEGE !) sa le semneze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ultimele SCANDALURI (PUBLICE !) sunt legate de cele trei entitati-de-Stat (o Companie-Nationala si doua Societati-Nationale) din transportul FEROVIAR românesc: C.N. C.F.R.-Infrastructura S.A., S.N. C.F.R.-Calatori S.A. si S.N. C.F.R.-Marfa S.A., unde este vorba, in TOTAL, deee… MII-de-MILIOANE-de-Euro (bani partial/IN-MARE-PARTE… CHELTUITI ILEGAL !) !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -