marți, martie 5, 2024
AcasăNewsCumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la...

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

-

Escrocul Alexandru Cumpănașu continuă să ceară donații pentru campania sa electorală, în condițiile în care el are o avere uriașă, făcută prin căpușarea mai multor instituții ale statului.

Aflat la Roma, Cumpănașu a încercat să maximizeze imapactul transmisiilor live pe Facebook, mai ales că în ultima vreme audiența îi tot scădea, ajungând cam la un sfert față de cea din urmă cu două-trei săptămâni.

Instalat într-o cameră de hotel, Cumpănașu a stors cât a putut din subiectul „Alexandra”, sperând să atragă audiență și bani. La un moment dat, el a chemat-o în cadru și pe soția sa cu numărul 3, Simona Cumpănașu (fostă Baltag). „Vino, Simona, vino, vino!, i-a poruncit el”, iar tânăra doamnă Cumpănașu a apărut într-o rochie puternic decoltată și într-o poziție „nefirească”, de parcă se pregătea de videochat.

- Advertisement -

Este un „sacrificiu” pe care doamna Cumpănașu îl face pentru soțul ei, care se plimbă prin Italia pe banii donatorilor, sub pretextul că vrea s-o găsească pe Alexandra (deși Alexandra, ne spun procurorii – inclusiv pe baza probelor ADN -, e moartă de patru luni).

„Sacrificiul” e justificat de miza jucată de soții Cumpănașu: obținerea a minimum 3% la alegerile din 10 noiembrie, rezultat care asigură decontarea de către stat a cheltuielilor de campanie în limita a 10 milioane de euro. Dacă nu faci 3%, nu ți se decontează nimic, totul rămâne pe cheltuiala ta.

Rețeta este simplă: Cumpănașu încearcă să-și facă toată campania pe banii donatorilor (persoane fizice și firme), dar între timp strânge facturi. El e în stare să „producă” facturi cât mai aproape de limita de 10 milioane de euro (contează mai puțin cât cheltuiește, de fapt). Dacă obține un scor de cel puțin 3%, încasează de la stat milioanele de euro, care rămân în conturile sale. Dacă nu face 3%, nu primește banii de la stat, dar campania și-a făcut-o oricum pe cheltuiala donatorilor. Dar ținta rămâne 3%, adică 10 milioane de euro. Bună afacere!

- Advertisement -

Simona Cumpănașu a lucrat pentru trei guverne PSD, la cancelaria primului-ministru: sub Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă. Guvernele lui Dragnea.

Aceeași Simona Cumpănașu a făcut împreună cu soțul ei combinațiile penale de anul trecut, când cei doi, cu ONG-ul lor, au obținut un venit mediu de peste 30.000 de euro pe lună. O bună parte din acest belșug le-a venit din drepturile de autor pe trei broșurele copy-paste care nu fac nici doi bani, dar pe care Ministerul Culturii (condus de PSD-istul George Ivașcu) a dat un milion de lei (peste 200.000 de euro).

E cult în cap: vorbește și „romtaliana”!

Cumpănașu nu e doar agramat (a se citi postările sale de pe Facebook, unde pune frecvent virgulă în subiect și predicat, iar dezacordurile sunt o  delicatesă). În live-ul său de pe Facebook, în care aruncă în luptă și decolteul nevestei, „Unchiul” încearcă să pară pliglot. Dacă tot se află în Italia, iată că vorbește și italiana!

Și zice:

 • „Bună seara… sau bona seara, că suntem în Italia…”. Ghinion: italienii spun „buona sera”, nu „bona seara”, un fel de „bona dimineața”.
 • „Am fost invitat la Rai Trei”. Grozav! Păcat doar că postul acesta nu există. Există, în schimb, „Rai Tre”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

Cumpănașu ne amenință cu dictatura!

Cumpănașu: „Voi arunca România în aer! Dacă va fi nevoie, și alte țări!”

VIDEO. Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

VIDEO. Escrocul Cumpănașu își face partid cu escrocul lui Dragnea, care mințea că nu Firea a fost huiduită, ci Simona Halep

VIDEO. Leana către Ceaușescu: „Murim împreună!”. Cumpănașa către Cumpănașu: „Mergem împreună la pușcărie!”

„A fost cu «sânge pe pereți»”! Cercetat de DNA pentru milionul furat, Cumpănașu o amenință pe ambasadoarea Franței

Pușcărie pentru ministrul care l-a ajutat pe Cumpănașu să fure 1.000.000 de lei! Actorul PSD-ist George Ivașcu e omul Gabrielei Firea

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu murdărește și 10 august! Zice că la mitingul Diasporei au venit „zbengoși, șmenari și boschetari”, trimiși de Cioloș sau de USR. Sursă sigură: i-a spus lui o curvă din Italia

VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună!”

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

Nebunia ministrului Cuc, care a vrut să înghețe zborurile Tarom în folosul PSD, a declanșat duelul aspru al piloților

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

Ei sunt cei doi primari PSD care s-au dat drept însoțitori de copii pentru a vedea din tribună meciul cu Norvegia!

Pădurarul ucis de hoții de lemne și-a făcut meseria ca un erou. A plecat noaptea de acasă, să-și apere pădurea. A fost bătut, dezarmat și împușcat, refuzând compromisuri care să-i salveze viața

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. In alta ordine de idei…, NU-INTELEGEM-SI-PACE (!)… DE CE TREBUIE SA-I PLATIM NOI (decontarile se fac din.ș.. BANUL-PUBLIC !) CHELTUIELILE UNUI CANDIDAT ????!!!!!!

  Ce treaba avem noi cu ala care candideazaaa…, l-a OBLIGAT (Sic !) cineva sa o facaaa… ???!!!!!!

  Probabil de-asta e, de fiecare data, o… ADEVARATĂ-INVAZIE (!) de candidaturi, din partea a fel de fel de ESCROCI-FOMIȘTI, precum Alexandru Cumpănașu, Mircea Diaconu, RADU MORARU sau Bogdan Stanoevici !

 2. Alexandru Cumpănașu e terorist Al Qaeda. A se vedea aparițiile sale oculte de la emisiunea Ambasadorii de la televiziunea Realitatea din anii trecuți.

  Mosherubin Alba Iulia? Nimeni nu scapă.

  11.09.2001 New York Twins Towers

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -