luni, martie 4, 2024
AcasăDezvăluiriTe-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la...

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

-

Votați-l pe Cumpănașu președinte! A fost dat în judecată de o avocată, fiindcă i-a inundat apartamentul. Mărturia femeii e uluitoare. ONG-istul impostor i-a dat țeapă, refuzând să achite contravaloarea daunelor produse: a promis, dar a dispărut!

Dezvăluirile se țin lanț: apartamentul a fost luat de Cumpănașu de la RAAPPS, adică de la Protocolul de Stat, deși individul n-a fost niciodată demnitar al statului român! Așadar, nu avea dreptul la o asemenea locuință.

Tabloul e uluitor: în timp ce jefuia bugetul Ministerului de Interne prin complicități politice (peste 900.000 de euro primiți de ONG-ul său printr-o singur contract), Cumpănașu nu-și cumpăra apartament de pe piața liberă, de la vreun privat, ci mai dădea un cep statului.

- Advertisement -

Într-un timp relativ scurt, învârtitorul unor ONG-uri-sugativă l-a copiat – cel puțin la nivelul exprimării și al privirii psihotice – pe monstrul din Caracal. E violent verbal, țipă necontrolat și are o uitătură care l-ar plasa mai degrabă între clanurile Oacă și Vacă, spaimele aceluiași nefericit Caracal.

Cumpănașu i-a catalogat drept „cretini” și „lichele” pe jurnaliștii care-i dezvăluie potlogăriile și, în general, pe oamenii mai destupați la minte, care și-au dat seama că tot ceea ce face el e pentru propriul profit politic. Exact așa a fost: la două săptămâni de la atacurile suburbane la adresa ziariștilor adevărați, Cumpănașu și-a postat cu nonșalanță, pe pagina de Facebook, mesajul de candidatură.

Nu are CV. Nu știi cine e. Nu știi câți ani are, ce studii a absolvit. Dar nu scapă el cu una, cu două. Dacă tot a ținut morțiș să iasă ca păduchele în frunte, lumea va afla totul despre el. Mai sunt destui jurnaliști care știu și vor să-și facă meseria.

- Advertisement -

„Tavanele s-au rupt efectiv din cauza apei”

Cumpănașu are pe rol, la Tribunalul București, un dosar înregistrat pe data de 18.06.2019, la secția a V-a civilă. Cauza s-a judecat din anul 2017 la nivel de judecătorie, iar de aproape trei luni s-a mutat la tribunal, pentru apel.

Este vorba de o acțiune în răspundere delictuală. Reclamant e societatea de avocatură Cris Consult SPRL, condusă de avocata Cristina Dică.

Spre deosebire de el, avocata Cristina Dică are un CV de câteva pagini. A absolvit Institutul Politehnic București, Facultatea de Mecanică, în 1981; licențiată în Drept în 1997.

Iată de ce l-a dat în judecată doamna Dică. „Domnul Cumpănașu are apartament deasupra biroului meu. Al lui e situat la etajul 3, al meu – evident – la 2. Într-o sâmbătă din luna august a anului 2017, m-a inundat foarte puternic. Acum, apartamentul său e închiriat unei case de avocatură. Inițial, m-am văzut cu avocații lui – asta pentru că el își trimite întotdeauna șoferul, nu vine el. S-au rupt efectiv tavanele din cauza apei. Tavanele din rigips, unde erau amplasate instalațiile electrice. La început, el a fost de acord să-mi repare aparatura electronică. Dar nu s-a întâmplat întrutotul. Eu aveam aparatură profesională, nu era foarte nouă, dar erau calculatoare Apple destul de scumpe. Mi-a plătit unele bunuri la preț de second hand. Apoi a zis, prin avocați, că în două săptămâni îmi va repara și apartamentul. Nu s-a întâmplat. M-a lăsat baltă. Așa că am apelat la o clauză din convenție: dacă în termen de 20 de zile nu-mi va repara apartamentul, îl voi da în judecată. Am procedat astfel. Am câștigat la fond. Apelul se judecă la sfârșitul acestei luni”, a mărturisit, pentru Ziaristii.com, avocata Cristina Dică.

„Unchiul” a cumpărat locuința de la RAPPS, în 2013

În așteptarea definitivării procesului, Cristina Dică și-a reabilitat apartamentul pe banii ei. „Cumpănașu nu e un om care să se țină de cuvânt! Nu știu cum candidează la Președinția României. Mai mult ca sigur are în spate personaje din SRI. Reparațiile la apartament m-au costat 30.000 de lei. Când știi că închiriezi un apartament, lasă, domnule, o cheie și la administrator! Dar ce să vorbești cu el? Nimeni nu știe ce face acest Cumpănașu, nimeni nu l-a văzut pe-acolo. Privește lumea de sus. Personal, n-am vorbit niciodată cu el. Nici măcar administratorul blocului nu-l cunoaște. La proces, ghiciți ce a făcut? Mi-a pus drept martor un șofer de-al său, dar instanța l-a respins”.

Apartamentul lui Alexandru Cumpănașu e situat în buricul târgului, chiar lângă Tribunalul București. „În acest bloc, până nu demult, stăteau oameni cu 13 lei chirie pe lună. Cumpănașu a cumpărat apartamentul în 2013 de la RAPPS. Valorează 130.000 de euro. Din câte știu, l-a închiriat cu minim 1.000 de euro pe lună. Sub chiuveta de la baie avea improvizat un furtun, picura apa, a pus și un lighean să preia picăturile. Din cauza presiunii, s-a spart instalația definitiv, iar apa a ajuns, vă dați seama, până la -2!!! Adică, la două nivel sub parter… atât de puternică a fost inundația. Cum să votezi un asemenea om inconștient, mincinos, în fruntea țării? El știe că nu va câștiga, dar candidează ca să adune voturi. Iar pe urmă, când se va ajunge în turul 2, i le va da sigur doamnei Dăncilă… evident, dacă dânsa va ajunge în turul 2”, a mai precizat avocata Dică pentru Ziaristii.com.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* INML confirmă moartea Alexandrei, Cumpănașu continuă „s-o țină în viață”, ca s-o folosească electoral

Se fuge de Cumpănașu ca de ciumă! A treia organizație importantă părăsește „Coaliția” impostorului

Acuzat de Tonel că, după Alexandra, vrea s-o paraziteze și pe Luiza, Cumpănașu trece la amenințări de tip interlop

Caracatița care-l susține pe Cumpănașu: sindicaliști, polițiști, masoni, foști șefi ai Guvernului, ai Armatei și ai SRI

VIDEO. „Pe Alexandra a omorât-o Ciuma Roșie! Iar Cumpănașu este un produs sută la sută Ciuma Roșie”

Dan Tăpălagă: „Primul candidat călare pe un cadavru”. Încă un text devastator la adresa „necrofagului” Cumpănașu

„Te-ai cățărat, indecent și oportunist, pe curajul și drama Alexandrei”. Text devastator al unui fost ministru la adresa lui Cumpănașu

Sondaj IMAS pe august: PNL 28,4%, USR-PLUS 25,3%, PSD scade sub 18%! Peste 56% pentru o guvernare PNL-USR-PLUS-PMP

Barometrul IMAS e necruțător cu PSD: Iohannis 44,6%, Dăncilă 8,4%! Se profilează o finală Iohannis-Barna. Sau Iohannis-Diaconu?!

Hăituit de PSD și de Tudorel Toader, Augustin Lazăr a fost angajat să reformeze justiția din Republica Moldova

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. Oamenii cu bun-simt nu se incurca cu astfel de specimene. El nu stie ca ulciorul nu merge de multe ori la apa? Incet, incet ies la iveala toate mizeriile asociate cu acest individ abject.

  2. Din același aluat ca și cei din ciuma roșie!
    Cât dezgust poate să ne producă, prezența lui în cotidian, când este interesat numai de a ajunge într-o funcție, politică sau administrativă! Îndrumat și consiliat ,de Câmpul tactic, a ajuns să creadă, că are calități și pentru a intra in istorie! Din fericire, va dispărea odată cu ciumații , care au umilit lumea ,atâția ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -