Momente comice cu Dăncilă-cea-demisă: „Luăm în calcul suspendarea președintelui! Vom discuta în partid”

6
4073

Viorica Dăncilă, candidată la alegerile prezidențiale, a declarat duminică seară, la Antena 3, că „ia în calcul suspendarea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, pentru că nu respectă Constituția”.

„O să luăm în calcul și acest lucru”, adică suspendarea președintelui Klaus Iohannis, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3. Șef a PSD fusese întrebată de moderatorul-preș (Mihai Gâdea) de ce nu-l suspendă din funcție pe președintele Klaus Iohannis „pentru că nu respectă prevederile Constituției”.

Dăncilă a adăugat că va analiza cu membrii conducerii PSD această variantă. „Avem acest instrument. O să discut cu colegii mei. Luăm în calcul și suspendarea președintelui, pentru că atât timp căt ceri fiecărui cetățean să respecte Constituția, nu poate ca cel care terebuie să fie un exemplu pentru ceilalți să încalce legea fundamentală”.

Viorica Vasilica Dăncilă a mai spus că șeful statului „ar merita suspendarea în clipa următoare”. Poziția ei este ridicolă: vorbește despre suspendarea președintelui un premier deja demis!

La observația că o eventuală suspendare a lui Klaus Iohannis ar adânci criza politică, în condițiile în care guvernul este deja demis, Viorica Dăncilă și-a nuanțat poziția. „Dacă-l suspendăm, o să spună că ne este frică de o confruntare cu domnia sa. Pe de altă parte, este foarte greu cu un guvern interimar, intrăm în iarnă, iar o suspendare ne va costa și ca imagine (…) Vom pune în balanță această situație”.

„Suntem deja într-o criză. Deja în România avem o criză din punct de vedere instituțional, avem o criză din punct de vedere al legilor și actelor normative pe care trebuie să le adoptăm, avem o criză din punct de vedere al stabilității și al încrederii pe care alte state trebuie să o aibă în România. Avem un președinte care lasă aceste lucruri și pleacă în vizită. Nu e rău că se duce în Japonia, o țară de apreciat, dar în această situație, președintele trebuia să-i cheme pe toți la masa dialogului și să găsească o soluție, pentru că este autorul acestei crize”, a mai spus, în aceeași notă caraghioasă, premierul demis.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Încă o probă zdrobitoare împotriva lui Cuc: schimbul de SMS-uri cu directoarea Tarom. „Mai uitați-vă pe Satu Mare, dacă a plecat vreunul”

VIDEO. CTP despre tentativa lui Cuc de a bloca la sol avioanele Tarom: „Un act de terorism, deturnare de avion”

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

VIDEO. Un propagandist anti-justiție cere, la RTV, ca lui Dincă să-i fie administrată scopolamină, un drog periculos, interzis de ONU și de legislația română!

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

* VIDEO. Cumpănașu a mai reușit o mizerie: a pervertit-o și pe mama Alexandrei. Teorii conspiraționiste și râsete nepotrivite pentru o mamă îndurerată

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei sale guvernamentale. Miza: 3% la alegeri, adică 10 milioane de euro

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

6 COMENTARII

  1. Dom’leee…. ASTIA AU LUAT-O RAZNA, DE TOOOOOOT, ce le-o fi punand in… Putere (Sic !) ???!!!!!!!!

    Oare au… DESTULE LOCURI-de-CAZARE-si-TRATAMENT, PENTRU TOTI, la „Obregia”, Socola, Palazu-Mare si alteeee… statiuni-balneo-…PSIHIATRICE de profil ?????!!!!!!

    Ei sunt cei… DEMISI, NU mai au nici majoritatea de… 50%-plus-unu(l) in Parlament (d’apaaaiii… de doua treimi !) si NU poate fi suspendat presedintele in… ultimele sase luni de pana la alegerile prezidentiale !!!

  2. Dancila spune ca ,,avem acest instrument”!! Si ce faceti cu ,,acest instrument”? Îl gadilati pe ,,acest instrument” pana il intariti! Daca vroia sa-l suspende pe johannes trebuia s-o faca de la inceputul anului.

  3. Crapa ranza-n tuta ca a fost demisa, sa vezi cand ajunge asta sa dea cu subsemnatul unde trebuie…DEMISA nu mai e nimic, e zero, nula, dar ce-o doare cel mai tare e ca a pierdut Bruxelle-ul!!!! Fara imunitate o iau astia cum ia uliul puiul de gaina, vrem un cadou inainte de Craciun!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here