sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăDezvăluiriCumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități...

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

-

Se prezintă ca ziarist, diplomat, istoric, profesor, activist civic, candidat, dar nu e nimic din toate astea. Un singur cuvânt îl definește pe toate fronturile: IMPOSTOR. Acum iese la iveală și impostura sa universitară.

Alexandru Cumpănașu nu are școală, dar face eforturi să pară că are.

Și-a ascuns CV-ul cât a putut, până ce i-a fost descoperit de ziariștii de la Main News.

- Advertisement -

A anunțat recent că își face lucrarea de doctorat, deci va fi „doctor Cumpănașu”, deși e complet ilegal, pentru că individul nu a absolvit nicio facultate.

Ilegal este și faptul că de ani de zile predă cursuri la Colegiul MAI și la SNSPA, deci la instituții de învățământ de stat.

A treia ilegalitate e mai degrabă o impostură transfrontalieră: Cumpănașu s-a înscris la un master în Elveția, la o „fabrică de diplome” cu nume pompos: Academia Regală pentru Managementul Afacerilor. Iar „cursurile” nu le face în Elveția, ci online. Dă niște bani și ia o diplomă.

- Advertisement -

„Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare” :)))

Prins cu escrocheria, Cumpănașu a reacționat agresiv, intervenind telefonic la Realitatea TV, cu un discurs halucinant. „Din punctul meu de vedere, da, am studii superioare, și cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au facut la Spiru Haret”, a răcnit „catindatul”.

Din CV-ul cvasi-secret reiese că, din noiembrie 2016, Cumpănașu este urmează un master în Elveția. Dar el nu a absolvit o facultate, deci nu se poate înscrie la master! Cel puțin, nu la o universitate respectabilă (nu e cazul SRL-ului înregistrat de niște șmecheri în Elveția).

„Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți proștii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la «Spiru Haret», în România, sunt niște proști cu diplomă. Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România… Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune «săru’ mâna» pe la decani și bagă șpagă la profesori. Eu i-am călcat în picioare pe toți cei care au terminat «Spiru Haret» și care nu mai știu să scrie în limba română și pe cei care în loc să își facă treaba acolo, la universități, termină pe bandă rulantă tot felul de universități de doi bani”, și-a umflat mușchii Cumpănașu.

Acesta a încercat să țină discuția departe de situația sa, care e un amestec de escrocherie și impostură. Dar Marinela Mititelu, moderatoarea discuției de la Realitatea TV, l-a adus „pe subiect”, obligându-l să-și developeze ticăloșia.

Dialogul Marinela Mititelu – Alexandru Cumpănașu

M. Mititelu: Aveți studii superioare?

Al. Cumpănașu: Da, da, am. M-am înscris la un master în Elveția.

M. Mititelu: Dar diplomă de licență aveți?

Al. Cumpănașu: Vreți să vă răspund la ce vreți dumneavoastră sau la ce vreau eu?

M. Mititelu: Aveți diplomă de licență? Ați absolvit o facultate?

Al. Cumpănașu: Să vă spun cum m-am înscris la facultate.

M. Mititelu: OK, v-ați înscris. Dar aveți diplomă de licență?

Al. Cumpănașu: Nu, doamnă, v-am explicat, m-am înscris la această Academie Regală din Elveția, la executiv master, și termin acum. Sunt masterand, da.

M. Mititelu: Deci nu ați absolvit studii superioare.

Al. Cumpănașu:(S-a apucat să citească o scrisoare în engleză.)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

MEGA-HOȚ. Cumpănașu ne-a furat și de Centenar, în cârdășie cu PSD! Ministerul Culturii i-a plătit 1.000.000 de lei pe trei broșurele cu texte copiate de pe internet

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Delirul lui Cumpănașu, după Țebea: „Vom câștiga alegerile prezidențiale! Întregul popor român este alături de noi!”

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

* LISTA FINALĂ. Cei 14 candidați la prezidențiale validați de BEC. Cinci dintre ei vor fi cercetați penal pentru folosirea de semnături false

DOCUMENT. Lista celor 8 candidați la prezedențiale care vor fi cercetați penal pentru semnături false

Planul secret prin care Gino Iorgulescu și-a scos fiul din țară. A avut complici în conducerea Spitalului Elias. Procurorii au fost anunțați abia după ce beizadeaua ucigașă părăsise România

Ucigașul olandez era prădător cu experiență. A stat mulți ani în pușcărie pentru agresiuni sexuale. Eliberat condiționat, și-a mutat „operațiunile” în România

PSD își mai ascunde un hoț în spatele imunității. Fostul ministru Bodog a aplicat „schema lui Dragnea” (angajări fictive), dar nu poate fi anchetat de procurori

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

- Advertisement -

8 COMENTARII

  1. Acest individ cu MUTRA-de-…PREPUT-STRANS-in-MENGHINA a ajuns sa SFIDEZE pe toata lumea: chiar NU exista „LEAC” (PENAL !), pentru IMPOSTORUL si ESCROCUL asta, CRETINOID dar atat de TUPEIST ?!!!

    • Iar acest… „S.N.P.A.” (fosta Academia-de-Partid – Sic ! – „Stefan Gheorghiu”, intre anii 1948-1958 numita Scoala-de-Studii-Politice „Andrei Alexandrovici Jdanov” !) CUM DE… NU-L DA AFARA (daca tot… NU s-a ostenit sa-i ceara, vreodata, actele de studii !) ?????!!!!!!

      • De fapt, intelegem ca acest IMPOSTOR NERUSINAT NU are, de fapt, NICI… (MACAR !) BACALAUREATUL (luat): singura sa diploma de studii este un… „ATESTAT – PROFESIONAL” (care, cel mult, poate arata ca… a parcurs clasele de liceu, sau, poate, a absolvit o scoala… „profesionala”/”de-meserii”, atasata unui liceu ori independenta !), emis de un colegiu din Caracal !!!!!!!

  2. Cumpanasu poate face si master si doctorat in acelasi timp, e capabil si de mai multe facultati odata, dar niciodata nu va fi capabil sa fie profesor si sa vanda copii in acelasi timp ! 😉 ROMANIA, TREZESTE-TE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -