vineri, aprilie 12, 2024
AcasăDezvăluiriCumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300...

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

-

În declarația de avere a lui Alexandru Cumpănașu, pe lângă capitolele spectaculoase care arată modul barbar în care acesta a jefuit statul român, apare și o mențiune aparent minoră, referitoare la alocațiile celor doi copii minori ai săi.

La capitolul „Venituri”, subcapitolul „Copii”, Cumpănașu a completat:

  • Cumpănașu Ema-Maria / alocație de stat / 3.600 de lei
  • Cumpănașu Daria-Alexandra / alocație de stat / 3.600 de lei

- Advertisement -

Sumele menționate sunt cele din anul 2018. De-a lungul întregului an, alocația de stat pentru copiii din România a fost:

  • 85 de lei – pentru copiii între 2 și 18 ani;
  • 200 de lei – pentru copiii între 0 și 2 ani și pentru cei cu dizabilități.

Nu a existat o altă categorie de alocație. Și totuși, Cumpănașu ne spune că a încasat, pentru fiecare dintre cele două fetițe minore, câte 3.600 de lei pe an, adică 300 de lei pe lună.

Întrebarea e: cum a fost posibil așa ceva? A descoperit Cumpănașu o șmecherie legislativă și, în lăcomia lui funciară, a speculat-o și pe asta? E o întrebare la care trebuie să răspundă însuși Cumpănașu.

- Advertisement -

Alocația de stat a fost mărită în acest an, în ciuda opoziției PSD, printr-o acțiune energică a deputatului Robert Sighiartău (secretarul general al PNL). Măririle pe cele două categorii (de la 85 la 150 de lei, respectiv de la 200 la 300 de lei) au intrat în vigoare la 1 mai 2019. Deci, în 2018 n-a existat alocație mai mare de 200 de lei.

A doua întrebare pentru Cumpănașu: s-au încadrat cele două fetițe, pe tot parcursul anului, în categoria între „0 și 2 ani”, ca să ia treapta superioară de alocație? Greu de crezut, din punct de vedere tehnic… Oricum, într-un asemenea caz, fetițelor li s-ar fi cuvenit o alocație de 200 de lei, nu de 300. Diferență nejustificată: 100 de lei pe lună (per copil).

Dacă, în schimb, vreuna dintre copile a ieșit din intervalul 0-2 ani, atunci ei i se cuvenea o alocație de 85 de lei. Și atunci, diferența nejustificată ar fi de 215 lei pe lună (per minor).

Despre posibilitatea ca impostorul Cumpănașu să-și fi declarat copiii ca fiind „cu dizabilități” nu vom comenta, în lipsa unor informații certe. Dar și în acest caz, alocația ar fi fost de 200 de lei, nu de 300.

Și o a treia întrebare pentru Cumpănașu: de ce încasează el alocația fetițelor, în condițiile în care acestea nu locuiesc cu el (și cu actuala lui soție „guvernamentală”), ci cu mama lor, cu care prezidențiabilul nu se află în nicio relație de rudenie?!

Precizare: ciudățenia referitoare la alocațiile copiilor nu este relevantă prin posibilele sume încasate necuvenit de Cumpănașu pe această cale (minimum 2.400 de lei, maximum 5.160 de lei), ci prin lăcomia bolnăvicioasă care ar sta în spatele ei. Când ai venituri de 30.000 de euro pe lună (84% de la stat), ce mai contează 100 de euro din „umflarea” unor alocații? Ei bine, contează când te roade viermele lăcomiei!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

* Videoclip murdar al Antenei 3 împotriva Opoziției anti-PSD. Minciuni, diversiuni și intoxicări despre așa-zisul „guvern din umbră al lui Orban”

LISTA FINALĂ. Cei 14 candidați la prezidențiale validați de BEC. Cinci dintre ei vor fi cercetați penal pentru folosirea de semnături false

Planul secret prin care Gino Iorgulescu și-a scos fiul din țară. A avut complici în conducerea Spitalului Elias. Procurorii au fost anunțați abia după ce beizadeaua ucigașă părăsise România

Ucigașul olandez era prădător cu experiență. A stat mulți ani în pușcărie pentru agresiuni sexuale. Eliberat condiționat, și-a mutat „operațiunile” în România

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Cumpănașu este un caz-școală de impostor isteric și amoral(se urcă pe cadavre ca să parvină).
    Și un exemplu perfect că te poți considera deștept foc,fiind de fapt dobitoc sadea:încep cercetările ptr.modul în care a ajuns la banii ministerului de Interne și ai SNSPA-ului,adică mai bagă în rahat și pe alții-ceea ce este foarte bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -