miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMainVIDEO. Cumpănașu, delir total: "Am adus scutul de la Deveselu, am salvat...

VIDEO. Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

-

Alexandru Cumpănașu, escrocul care căpușează statul român de 15 ani, dar care acum face pe „luptătorul împotriva Sistemului”, a produs o nouă secvență video care-i poate asigura internarea la balamuc. Delirul e și mai accentuat față de isprăvile precedente.

Aflat în direct, vineri, pe pagina sa de Facebook, „Unchiul” îi jignește înfiorător pe cititorii care-i pun întreabări incomode. Urlă ca descreieratul, înjură, i se umflă tâmplele, îi ies ochii din orbite. Oftează des, adânc, încercând să impresioneze. Rage și latră în același timp. Pusee de psihopat. Are un vocabular redus și e deosebit de agramat.

Face ținte din Klaus Iohannis și din PNL, iar pe cei de la USR i-ar dizolva în acid sulfuric.

- Advertisement -

Preia discursul naționalist grețos de la Liviu Dragnea, devenit indisponibil de patru luni. Preia inclusiv roșia noastră românească, pe care-ar stoarce-o între dinți uite-așa.

Important: Cumpănașu binemerită milioanele de euro furate de la gura românilor săraci cărora le cere votul. De ce? Pentru că că el ne-a adus scutul de la Deveselu și laserul de la Măgurele!!!

Citiți și vă cruciți! Iar dacă vreți să-i vedeți prestația schizofrenică, puteți vedea filmul de mai jos.

- Advertisement -

VIDEO: Demență în stare pură

„Știu că vă gândiți să mă omorâți. Fiți ai dracu’ de animale ce sunteți!”

 • (Despre procurorii DIICOT) „Când o să fiu președinte, vă rad! Știu că astăzi, când a rămas definitivă candidatura mea, vă gândiți fie să mă omorâți, fie să mă închideți. Să dispar.”
 • „V-am dat nume, v-am date, v-am dat tot ce vreți, tot, ca să gășiți copiii, s-aflați adevărul. M-ați terorizat cu televiziunile, cu Parchetul, cu tot… Nenorociților!”
 • „Credeți că mă las? Credeți că vă las să mai faceți ce faceți acum? Nuuu! Sunt candidat la Președinție, aveți o mare problemă!”
 • „Băi, cinicilor! Cinicilor ce sunteți! Animale, aia sunteți! Vă meritați din plin aceste cuvinte! Voi vreți o revoluție pe bune? Chiar vreți o revoluție?”
 • „Fiți ai dracu’ de animale ce sunteți!”
 • „Știu că vor să mă omoare sau să-mi facă altceva. Știu, că de-aia am cerut protecție și pază atuncea… Dar eu cred că va fi greu până după campanie.”

„Iohannis pleacă la dracului în praznic, în America”

 • „Încerc să mă calmez, pentru că-mi fac mie rău. Îmi fac foarte mult rău… iar eu de mâine voi lua măsuri! Voi face ce pot face eu și cetățean și ca și prezidențiabil, voi face orice, dar orice ține de mine, nu știu, mă leg cu lanțuri de Ministerul de Interne, domn’e, nu știu, fac ceva… Nu se mai poate, ați depășit orice limită a bunului-simț, a orice! Și ce face Iohannis și cu Dăncilă? Pleacă la dracului în praznic, în America.”
 • „Puneți jigodiile de la Realitatea și de la Digi 24 să spună că eu fac presiune asupra justiției, că familia Melencu face presiune… Da ce presiune facem, mă?! Câte probe să vă mai aducem, mă? Câte probe să vă mai aducem, escrocilor, ca să vă faceți treaba?!”
 • „Copiii ăștia nu au dreptul la viață, doar la moarte. După voi, doar la moarte au voie. Le căuați doar moartea, viața nu le-o căutați! Doar moartea le-o căutați! V-am dat mură-n gură, astăzi v-am cerut să-l audiați pe prietenul Alexandrei, nemernicilor ce sunteți! Vă mulțumiți, ca niște nemernici, să dovediți omorul, omorul, omorul!”

„Nu mai pot cu un președinte nemernic”

 • „Dragi români, îmi cer scuze, dar chiar… chiar nu mai pot. Nu mai pot. Nu mai pot cu jigodiile din țara asta, nu mai pot cu nemernicii, nu mai pot cu statul ticălos, nu mai pot cu un președinte nemernic, cu o… prim-ministru nemernic, eu nu mai pot cu acești oameni, nu mai pot cu indiferență, complicitate, escroci… nu mai pot! Oamenii ăștia nu mai au limite, nu mai niciun fel de limită, pentru ei nu există suferința umană, nu există familie, nu există copii, nu există nimic! Există ei și atât… și scaunul lor de cla Cotroceni! Să-l ia cu orice preț, să nu-i incomodeze nimeni – nici Cumpănașu, nici… să nu-i incomodeze dracu’ nimeni! Vă dați seama cât de isterici sunt ăștia în acest moment? Cât de nemernici pot să fie acești oameni să facă așa ceva? Să ia femeia aia cu cătușele din casă?!”

„Marș de-aici! Dispari de pe Facebook imediat!”

 • „Eu am interzis, eu nu mai am voie să apar nicăieri, am spus prea multe adevăruri. Cât le-a convenit la unii că i-am înjurat pe procurori, a fost bine… Vreți să aflați adevărul despre televiziuni? Jumătate din ele sunt șantajate de către procurori! Proprietarii lor sunt șantajați de către procurori!”
 • „Încerc să mă calmez. Cum să interzici un om? Cum să interzici un om care spune aceste adevăruri, deodată, la televizor? Băiatul care a fost bun acum două-trei săptămâni nu mai e bun. «A înnebunit Cumpănașu». Eu cred că nu, eu cred că m-am trezit la realitate. Eu cred că nu mă mai las folosit de voi.”
 • (Furios, după ce citește un mesaj) „Da’ nu vrei, mă, tu să pleci? Marș de-aici, Alina Alina! Marș! Nu vreau să te reprezint pe tine! Eu vreau să-i reprezint pe amărâții din țara asta, care vor adevărul, care vor justiție, care vor dreptate în țara lor! Dispari de pe Facebook imediat!”

„Toți escrocii securiști se află în Colegiul Național de Apărare!”

 • „Ce să vezi? Azi, Fundația de la Colegiul Național de Apărare dă comunicat, cică «noi îl suspendăm»… nu că mă suspendă pe mine… «ne disociem de declarațiile domnului Cumpănașu». Băi, securiștilor! Voi ați venit la mine să-mi cereți expertiza, voi, și o să dovedesc asta, ticăloșilor! Voi, securiștilor, ați venit la mine și mi-ați cerut să vă ajut prin expertiza mea și experiența în politică de securitate și apărare. Voi! Voi, de la fundația asta, Colegiul Național de Apărare. Să spunem cine sunt membri acolo? Eeeei, mulți politicieni și deputați. Deputați! Și politicieni! Oameni de la Garda financiară. Toți escrocii României, care sunt securiști, se află acolo. Voi ați venit acum două luni la mine și ați zis că aveți nevoie de expertiza mea pe relații internaționale. Și astăzi, la ordinul lui Iohannis sau a altor jigodii, ați venit să-mi spuneți mie asemenea lucruri? Păi, este dovada cea mai clară, măi, că eu nu sunt omul Sistemului. Întregul Sistem se chinuie, face eforturi cum n-am văzut de când sunt eu, să mă discrediteze… fără niciun rezultat.”
 • „Ca și securiștii de la SNSPA. Nu vreți să aflați ce securiști lucrează la SNSPA… Ce securiști lucrează la SNSPA! Cine reușește în țara asta să pună mâna pe instituții…”

Se compară cu martirii de la Canal

 • „Vreți să aflați adevărul despre România? Eu vreau, cu orice risc! Ăăăă… oamenii care au mers la Canal, în țara asta, nu s-au gândit atunci când au spus comunismului «Nu!». Bunicii mei, când li s-a luat pământul cu forța, nu s-au gândit. Au spus că «Până aici! Până aici! Sunt valorile mele, e țara mea, e viața mea, e familia mea…» Așa vă spun și eu acum. Din acest moment, dar din acest moment, nu mai scăpați unul.”

Mai face o revoluție. A patra într-o lună

 • „Să vă ferească Dumnezeu de-o revoluție pe bune! Sunt oameni care m-au rugat de la prânz, de când a început nebunia cu familia Melencu, m-au rugat să facem încă o demonstrație duminică. Mă gândesc dacă o facem, pentru că mi-e tare teamă că de data asta n-o să mai fie pașnică! Și în calitate de prezidențiabil trebuie să mă gândesc bine dacă vreau să distrugem niște instituții sau să facem o revoluție. Din întreaga țară, oamenii m-au sunat… întruna mă sună, întruna, să spună: «Domnule Cumănașu, hai în stradă! Hai în stradă!». Să facem ce în stradă? Să spargem geamurile și să luăm cu forța conducerea? Nu. Eu nu cred că așa trebuie procedat. Dar dacă veți forța nota, ascultați-mă pe mine: nici eu, nici nimeni pe lumea asta nu-i mai poate controla. Nimeni! Vă veți trezi cu ei peste voi – peste DIICOT, peste Parchet, peste Interne… Ascultați-mă bine!”
 • „Băi, eu știu că e teamă mare. Vă e frică și să mă măsurați în sondaje, dar eu vă spun doar atât: vin peste voi, că vreți sau că nu vreți. Că vreți sau că nu vreți, eu vin peste voi!”

„Eu nu iau prizonieri, vă execut și gata!”

 • „Ați dat bani la firme de consultanță, la Deloitte și la alții, care plătesc acuma bani la televiziuni să mă facă pe mine ultimul om!”
 • „Mă, băieți, voi n-ați înțeles: cu mine nu negociați! Eu nu iau prizonieri! Așa că, indiferent câte șmechereli mai încercați voi – cu SNSPA, cu Colegiul Național de Apărare, cu securiștii, cu mega-securiștii… Îmi pare rău, cu mine nu negociați. Eu nu voi lua prizonieri, vă execut și gata! Prizonierii – nu, nu, îmi pare rău… Încercați să negociați cu mine, prin diverse canale. Nu merge. Nu merge!”

„Multinaționalele franco-germane vor să rupă tot ce e bun în România!”

 • „Nu vreți să aflați despre USR? Eu cred că vreți! Sunt în ședință acuma, disperați. «Ce facem noi cu Cumpănașu? Ce facem noi? Crește». Bă, nu cresc eu, crește poporul. Oamenii se destupă la minte, aia-i problema. Un individ de la USR, pe numele lui Ghinea, avu el tupeu să scrie astăzi despre mine. Este europarlamentar și este fost ministru într-un guvern tehnocrat care a furat țara asta! A distrus țara într-un an de zile!”
 • „Ce facem, ne dăm pe mâna multinaționalelor franco-germane? Ne dăm țara? Ia votați-i pe ăștia de la USR! Luați-i, băi, frate, duceți-vă cu ei! Eu n-o să vreau. Vă rog eu, votați-i!”
 • „Aaaa, am înțeles: capitaliștii români sunt răi, capitaliștii străini sunt buni.”
 • „Vreți cu USR-ul? Votați dracului din prima… știți că votați cu toste multinaționalele de-afară care vor să rupă tot ce este în România bun! Să nu mai avem nimic! Ne-au luat tot!”
 • „Și-acum vine USR-ul să ne spună nouă: «Noi suntem alternativa». Bă, băieți, cu de-alde Ghinea sunteți voi alternativa? Cu de-alde Cioloș? Vânduți serviciilor externe? Care ce vor? Vor să pună mâna pe tot ce înseamnă industrie românească!”

„Încredere cum n-a avut poporul român în nimeni, niciodată”

 • „Vreți să știți cine e domnul ministru-baron Ghinea? Baronul USR-ului! Hai să vorbim despre domnul Ghinea, un individ care a îndrăznit să vorbească și el astăzi… să scoată gura despre mine. Cică el era jurnalist. Unde-ai făcut tu, mă, jurnalist? S-a apucat să facă proiecte. Mă, tu de unde-ai apărut? Eu știu de unde-am apărut, că am CV-ul, tu de unde-ai apărut?”
 • „Dan Barna, tu nu vei câșiga alegerile în vecii-vecilor și nu vei intra în turul 2, pentru că voi intra eu.”
 • „Eu cred că Barna o să voteze cu mine în turul 2. Și știți de ce? Pentru că Barna se va convinge între timp de cei care-i trag scaunul de sub picioare, adică Cioloș și acoliții lui. Neam de neamul lor n-or să ajungă la 14.000 de oameni să se uite la ei pe Facebook vreodată. Neam de neamul lor. Asta-i dovadă de încredere cum n-a avut poporul român în nimeni, niciodată.”

„Am audiat în Parlament cinci miniștri USR care-și trădau țara”

 • „Cei de la USR au promis și vor promite țara unor multinaționale. Nu vor decât să împrumute țara și s-o dea la bucată tuturor celor care astăzi o doresc. Vor s-o dea unor multinaționale franțuzești, germane… Ei nu fură pentru ăștia din țară, ei fură pentru ăia de afară. Cioloș e agentul Franței.”
 • „Am audiat în Parlament – am audiat! -, la cererea mea, cinci miniștri USR care-și trădau țara. Au fost audiați. Am poze de-acolo de la întâlniri cu ei, de la audieri…”
 • „«Țara e dată la bucată de ciuma roșie, măi Cumpănaș». Bine, măi, dacă zici tu… Eu cred că este dată la bucată de ciuma roșie, galbenă și USR-istă.”
 • „Și eu am fost la spital, și spuneau escrocii de la USR că m-am prefăcut. Fir-ați… Tac, că nu mai pot, efectiv nu mai pot.”

„Sunt mândru că lucrez… ăăă… consiliez Borsec!”

 • „Nicio negociere n-o puteți purta cu mine, pentru că voi sunteți niște trădători de țară, sunteți niște vânduți. Vânduți cui? Multinaționalelor de afară! Nici măcar niște multinaționale care să producă. Eu sunt mândru că lucrez… ăăă… sau că eu consiliez Borsec. Pentru că e fabrică românească! Una dintre puținele care au mai rămas în picioare în urma atacului Sistemului asupra capitalului românesc! Ați distrus tot ce era capital românesc, voi, sistem de ticăloși ce sunteți! Să vină multinaționalele să ne cumpere. Mai sunt câteva fabrici în picioare, și pe astea vreți să le omorâți. Nemernicilor ce sunteți!”

„Hai să vedem cine pe care omoară până la urmă!”

 • „Am constatat în ultimele 24 de ore interesul Sistemului de a mă compromite cu orice preț. Acest efort a atins cote de neimaginat. N-ați văzut că mă critică în lipsă? N-ați văzut că mă execută fără ca eu să fiu prezent? «Îl omorâm pe Cumpănașu fără drept de apel». E! E! Hai să vedem cine pe care omoară până la urmă: eu pe ei sau ei pe mine?”
 • „Dacă vreodată îmi veți târî familia pe jos, eu voi târî cu voi pe jos. Țineți minte ce vă spun! Dacă vreodată voi vedea pe mama Alexandrei târâtă pe jos cum ați târât-o azi pe mama Luizei, o să târăsc cu voi pe jos! Eu și poporul ăsta o să târâm cu voi pe jos.”

„E dovada supremă că nu mai sunt omul Sistemului deloc”

 • „Și Sistemul ticălos ce face? Se duce la televiziuni și le dă ordin să nu-l mai primească pe Cumpănașu, să nu-l mai primească. A fost bun, nu? A fost buuun, mult timp a fost bun. A înjurat procurorii pe care voi îi urați pentru că vă au la mână. Pe voi, unii proprietari de trusturi de televiziune, vă au la mână.”
 • „Cine este proprietarul Realitatea TV? Lăsați-l pe Gușă cu șmecheriile lui, că o să mă ocup și de Gușă! O să mă ocup eu și de Gușă! Cine este proprietarul Realitatea TV? Un domn din Galați care a făcut pușcărie, nu? Pentru evaziune fiscală, nu? Și câte nemernicii a mai făcut omul ăsta? Vreți să aflăm împreună câte nemernicii a mai făcut? Că văd că e preocupat de persoana mea, de unde am eu banii… Eu mi-am pus totul la vedere.”
 • „Un compliment mai mare decât să spună Colegiul Național de Apărare «Ăăăă, ne delimităm de ceea ce face domnul Cumpănașu» nu există. Nu există! Asta-i dovada supremă că nu mai sunt omul Sistemului deloc.”
 • „Am făcut emisiunea «Ambasador România» fără să am contract cu Realitatea TV. Nu mi-au dat un ban, nu mi-au dat nimic. Ba, după emisiunea cu ambasadorul Rusiei, au și închis emisiunea asta, «Ambasador România», pe care o făceam eu. Ați înțeles aluzia, nu? Eu cred că pricepeți repede. Eu cred că și alții pricep repede.”
 • „Știu atâtea lucruri despre acționarii de la Realitatea TV, că n-avem noi timp să dezbatem aici vreo cinci săptămâni. Sau poate că vom avea. Poate că vom avea! Doar am început.”

„Eu cu soția mea nu câștigăm mai mult de 12-13.000 de euro pe lună, jigodiilor! Dar noi măcar îi câștigăm cinstit”

 • „I-a deranjat pe unii că nu mi-am găsit cinci amante să pun pe numele lor casele? Îîîî? Ce liniștit eram eu acuma! Era așa frumos… Nu mai aveam problema asta.”
 • „O mai țin unii langa cu 19.000 de euro pe lună. Nu, nu e de 19.000 de euro. Eu cu soția mea nu cred că câștigăm mai mult de 10-12.000 de euro pe lună. Aia cu 19.000 de euro pe lună numai la mine – au făcut ei calculul cum au vrut ei. Adică au adunat toate veniturile – și din firme, și din alea, și din consultanță, și din… Și au făcut ei un venit anual și după aia au împărțit la numărul de luni. Păi, dacă discutăm așa, atunci haideți să nu mai discutăm despre salarii. Eu, în acest moment, nu câștig atât, în 2019, nici pe departe. Nici eu, nici soția mea nu depășim suma pe care tocmai v-am spus-o. Mai mult de 12-13.000 nu câștigăm pe lună. Deci, nu 30.000 cât spuneți voi, jigodiilor! Dar măcar noi îi câștigăm cinstit. Voi cum îi câștigați? Ăia… stăpânii voștri cum îi câștigă, ai celor care scriu aici?”
 • (Nervos, după ce citește un mesaj) „Cică dacă sunt cu taxele la zi. Nu că sunt cu taxele la zi, sunt cu taxele la prea-zi! Am contribuit atât de mult, c-am săturat. Pentru ce? Pentru nimic. Asta-i siguranță ce mi se oferă?”
 • (Iritat că un cititor îl întreabă de milionul de lei luat anul trecut de la Ministerul Culturii) „Am vorbit destul despre partea cu Ministerul Culturii, îmi pare rău. Am explicat tot ce era de explicat. Nu e nicio problemă. Am făcut foarte mult pentru țara asta.”
 • (Furios, după ce citește un mesaj) „Are multă gramatică doamna… Cică: «Să instighezi lumea»… «Dumneata vrei să instighezi lumea la violență». Vreau să instighez… Ei, uite că da, mă rog… Analfabeto! Vreau să instighez lumea la violență. Eu nu vreau să instighez la nimic, tu instighezi… Doamne!”

„Scutul de la Deveselu mi se datorează și mie”

 • „Eu nu am fost un consultant și atât. Consultanță am făcut puțină. Eu am schimbat lucruri pentru țara asta. Dacă astăzi avem scutul antirachetă de la Deveselu, mi se datorează și mie. O fi bine, o fi rău… dar am contribuit. Am negociat pentru statul român, m-am implicat… din poziția mea, care nu era una de angajat al statului român. Dacă există un drum de la Caracal la Deveselu, mi se datorează și mie. Dacă vreți să dăm lucrurile pe față… Ponta îl mințea pe ambasadorul american în fiecare zi că face drumul, ca să poată să transporte ăștia tot ce aveau de transportat, americanii, la baza de la Deveselu. Dacă nu interveneam cu relațiile pe care le aveam și le am cu americanii, până astăzi îi mințeau în continuare, Ponta îi mințea în continuare.”

Și Exxon-u’, și Enron-u’

 • „Am făcut ce trebuia pentru țara mea. Și cu Exxon-u’, și cu Enron-u’… Din punctul meu de vedere, și Exxon-u’, și Enron-u’ au greșit față de România. Dar atunci când au greșit am fost acolo! Am participat la negocierile Exxon-ului cu partea română… da, da… cu Enron-u’… da, am fost acolo. Și atunci când au vrut să încalece orice limită, am spus «Stop!». Nu eram doar eu, o să fie unii care pot să confirme.”
 • „Am fost omul care a făcut tot ce-a putut pentru ca politica externă a României să fie cunoscută peste tot în lume. Am avut peste 50 de ambasadori ca invitați în emisiune.”

„Am salvat laserul de la Măgurele. Ni-l închideau italienii și francezii”

 • „Am salvat laserul de la Măgurele, care e cea mai importantă investiție în cercetare a României dintotdeauna. Șeful laserului de la Măgurele este domnul academician Zamfir, care este vicepreședintele meu. Domnul academician Zamfir este cel care mi-a cerut ajutorul atunci când au vrut italienii și FRANCEZII (urlete) să închidă laserul de la Măgurele. Da? Asta au vrut să facă italienii și francezii: să închidă laserul de la Măgurele, cu complicitatea unora de la USR. Ei, uite, m-am opus eu, s-au opus alții… Am salvat laserul de la Măgurele – eu, Alexandru Cumpănașu! Voi ce ați făcut, cei care mă criticați pe mine? Ce-a făcut Barna? Ce-a făcut Cioloș? Eu am menținut laserul de la Măgurele în viață.”
 • „Am ajutat la introducerea acelor camere de supraveghere în licee, pentru a nu se mai fura la Bac.”
 • „Am înființat linia telefonică Telverde de la Ministerul de Interne. Am înființat Direcția Generală Anticorupție la Ministerul de Interne. Am făcut foarte multe lucruri în țara asta, deși eram un copil.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cumpănașu, încolțit de propria impostură. Delimitări, suspendări, verificări din partea unor instituții care i-au girat șarlataniile

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Videoclip murdar al Antenei 3 împotriva Opoziției anti-PSD. Minciuni, diversiuni și intoxicări despre așa-zisul „guvern din umbră al lui Orban”

- Advertisement -

17 COMENTARII

 1. Vorba unui alt… „Napoileon-de-Balaceanca” (Sic !), W.C.-ul-Tudor: MEDICAMENTEEEE…, MEDICAMENTEEEEEEE… !!!!!!

  Cumpănașu, MUIAN-de-ANUS-CONTRA-NATURII, are nevoie URGENTA (!) de… DUSURI-RECI, ELECTRO-SOCURI si HAPURI-FORTE, plus… O PERECHE de… CATUSE, daaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!

 2. Din cauza scutului de la Deve , Cumoanasule , se întâmpla tot acest de nenorocit spectacol de la Caracal.
  Spui ca nu câștigi 30000 de euro ci 12/13000 euro!!! Mai omule , ori dumneata realizezi ca nu știi ce spui ori ai impresia ca noi suntem niște tsmpiti. “ câștigi “ acești bani PRNTRU ca neavând studii ești un mare tupeist care te-ai cocoțat pe drama din Caracal!!!! Ești un emanat ca multi altii ( sunt cu sutele de mii )de după 89’ care fără studii, da din cioc și de fapt nu spune nimic!!! Suma pe care o “ câștigi” este multe ori mai mare decât a unuia care lucrează in privat ( sa aibă o poziție buna in companie)!
  Sa nu te mai prindem pe sticla televizoarelor ca ne provoci scârbă!!!!

 3. Da, din păcate nu mai sunt dubii, acest specimen este NEBUN ! Dacă am trăi într’o societate normală acest individ ar fi trebui să fie ridicat de cei de la psihiatrie, trecut pe tratament și, eventual, îmbrăcat în cămașa de forță ! Dar cum nu trăim într’o societate normală, astfel de demenți sunt lăsați să candideze la funcția supremă în stat ! Și ne mai mirăm că am ajuns otreapa Europei când am avut si avem astfel de cumpănași la tot pasul (Ilici, Iosif Dan, G-V Voikulesku, Măgureanu, Năstase, Militaru, Vodkăroiu, Bășescu, Bok, Berceanu, Ivanovici, Theodorescu, W-C Tudor, Păunescu A., frații Păunescu, Voikulesku, Gâdea+Badea+Ciuvikă & Co, Mitrea, CHiorBEA, Stolojan, Severin, Ursu, Rus, Mazăre-Constantinescu, Oprișan, Firea-Pandele, Kataramă, SR Stănescu, Ponta, Oprea, Ghiță, Onțanu N, DRAKnea, Vasilescu-Manda, Veorika Drăcilă, Ș Nikolae, N Nicolai, Diaconescu Dan, Ciordache, Vâlcov, Nikolicea, Buzatu & Co, Tăriceanu, Videanu, Stănescu, Ciocan, Șova … ) !

 4. a afirmat doar ca a avut o contributie !!!, si chiar a avut!!!, deci denaturarile si xanaxul sunt in dreptul autorilor articolului si al celor ce isi exprima acordul cu privire la aceste ineptii si le distribuie. Va reprezinta vanzatorii de suflete, vanzatorii de neam si vanzatorii de tara? Acestia sunt extrem de deranjati de dl. Alexandru Cumpanasu, le dejuca planurile…

  • Pai daca le dejuca planurile trebuie sa mearga la puscarie.
   Deci daca armata americana si NATO investeau un miliard de euro, el le dejuca planurile?
   Asta este un papitoi care se baga si el inseama.
   Pentru asemenea proiecte sant discutii la nivel foarte inalt din care noi aflam poate nici 10%.

  • Nici matale nu esti departe de paranoicul asta de Cumpanasu. Nu ti-ar strica niste Xanax, se vede dupa cum te exprimi. Cumpanasu este un pericol social iar cei care il sustin ar trebui sa nu se reproduca.

 5. Pe la Deveselu poate pastea caprele .
  La Magurele nu prea stiu cum voiau francezii sa-l inchida cand acolo este o investitie romano-franceza cu bani europeni (300-500 mil euro).Deci nu termini proiectul dai banii inapoi.
  Asta nu ca are nevoie de un control, trebuie internat direct.

 6. Oricum AEP sau BEC, pe linga semnaturi trebuie sa ceara un certificat de la Psihiatrie pentru fiecare candidat. Daca se poate nefalsificat. Este limpede ca omul este cu grave probleme psihice. El ar putea candida la sefia salonului cu Gheorghe Funar, alt dement care se visa presedinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -