VIDEO. Un propagandist anti-justiție cere, la RTV, ca lui Dincă să-i fie administrată scopolamină, un drog periculos, interzis de ONU și de legislația română!

3
5112

Televiziunea lui Sebastian Ghiță a difuzat miercuri, 16 octombrie, o propunere scandaloasă. Unul dintre invitați a spus că monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, ar trebui să-i fie administrată scopolamină, o substanță extrem de periculoasă, interzisă de convențiile internaționale și de legislația românească!

Autorul propunerii iresponsabile este „jurnalistul” Răzvan Savaliuc, unul dintre cei mai radicali propagandiști anti-justiție, mare apărător al infractorilor, mai ales al corupților. Format la școala de șantaj a lui Sorin Roșca Stănescu, Savaliuc este proprietarul site-ului Luju.ro, oficina infractorilor din România, finanțată consistent de PSD.

În emisiunea Andreei Crețulescu, Răzvan Savaliuc a spus: „În «cazul Caracal», problema putea fi rezolvată foare ușor. Dincă putea fi pus să spună tot adevărul printr-un program de anchetă susținută, adică luat de un om, de altul, de altul, și după 4-5 zile, o săptămână nici cel mai tare om nu rezistă și trebuie să spună adevărul. Sau mai era și varianta medicală, e încă din al Doilea Război Mondial: injecții cu scopolamină. O folosesc și americanii în teatrele de război, când au nevoie să găsească niște teroriști, să afle adevărul despre rețelele lor. Și să fie – prin «serul adevărului» – pus să spună tot ce știe. Asta se făcea dacă se dorea o anchetă serioasă”.

Nici Andreea Crețulescu, nici invitații săi din studio – Radu Oprea (senator PSD, ministrul pentru Mediul de Afaceri), Virgil Guran (vicepreședinte PNL), Petre Roman (fost prim-ministru) – nu au protestat față de afirmația lui Savaliuc.

VIDEO: Propunerea lui Savaliuc, la minutul 17:50

 

Scopolamina – „respirația diavolului”

Conform Wikipedia, scopolamina sau hioscina este un alcaloid toxic care poate fi găsit în frunzele și semințele plantelor Scopolia japonicaHyoscyamus nigerAtropa belladonnaDatura stramonium sau Brugmansia, dar poate fi și sintetizat pe cale artificială.

Doza toxică letală de scopolamină pentru om este de circa 100 mg. O injecție subcutanată cu 1 mg de toxic are același efect.

Dozele mai mici de scopolamină au un efect ușor sedativ, hipnotic, spasmolitic și antiemetic; apar și simptome de apatie, ca și slăbirea voinței. De aceea, până în anul 1950, când a fost înlocuit cu pentotal de sodiu, a fost folosit la interogarea agenților secreți. Naziștii au folosit scopolamina pe scară largă, în anchete și interogatorii.

În urmă cu câteva decenii, scopolamina a fost folosită, împreună cu morfina, drept calmant al pacienților cu boli nervoase. În prezent este folosită în medicină, sub formă de Dexamphetamin, ca înlocuitor de drog.

Arborele din care se extrage drogul, destul de comun în Columbia, se numește „borrachero”, care s-ar traduce prin: „copacul care te îmbată”.

Scopolamina este numită și „respirația diavolului”, având capacitatea de a şterge memoria victimelor sale. A fost interzisă prin convenții internaționale (ONU, Convenția de la Geneva), iar în România a fost scoasă din farmacii, fiind considerată drog periculos.

Scopolamina se obţine prin prelucrarea frunzelor unui copac foarte comun în America de Sud. În Columbia, drogul se vinde pe străzi, dar poate fi consumat și involuntar. Legendele urbane care circulă în țara lui Escobar vorbesc despre oameni care şi-au donat un organ, şi-au golit conturile bancare sau s-au lăsat violaţi după ce au consumat „respiraţia diavolului”.

Un dealer Bogota a declarat pentru revista americană „VICE” că scopolamina poate fi administrată foarte uşor, chiar şi fără voia persoanei în cauză: fiind inodoră şi incoloră, poate fi suflată în faţa unei persoane, iar după numai câteva minute aceasta intră sub influenţa drogului.

„Dacă droghezi pe cineva cu scopolamină, muşchii nu îi sunt afectaţi. Astfel, poţi să pui persoana respectivă să facă tot ce vrei tu, e ca şi când ar fi un copil”, a explicat dealerul.

O femeie drogată a ajutat un hoţ să o jefuiască

„Daily Mail” scria, în 2016, că „respiraţia diavolului” este un drog la fel de periculos precum cocaina, iar dacă este luat în doze mari, poate fi letal.

O femeie din Columbia, care a fost drogată cu „respiraţia diavolului”, a povestit că stupefiantul a transformat-o într-un „zombi”. Un bărbat a abordat-o pe stradă, au ajuns să bea un pahar de suc împreună, iar bărbatul a drogat-o. Apoi, cei doi au mers acasă la femeie, unde bărbatul a început să fure lucruri din casă. Femeia era atât de drogată, încât chiar l-a ajutat pe hoţ să încarce banii şi obiectele de valoare.

În trecut, columbienii le drogau cu „respiraţia diavolului” pe soţiile liderilor morţi, pe care le convingeau să intre în mormânt şi să fie îngropate de vii alături de soţii lor.

În vremurile moderne, CIA a folosit drogul în timpul interogatoriilor din Războiul Rece ca pe un „ser al adevărului”.

Din cauza compoziției chimice, drogul induce stări de halucinații puternice. Femeile din Columbia îşi sfătuiesc copiii să nu adoarmă sub copacul „borrachero”, din care se extrage „respiraţia diavolului”, pentru că frunzele şi florile căzute îi pot droga.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Cucule, pușcăria te mănâncă! Autodenunț: a fost acasă la șefa Tarom și a întrebat-o „ce parlamentari zboară” în ziua moțiunii. DNA începe luni audierile

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

Ei sunt cei doi primari PSD care s-au dat drept însoțitori de copii pentru a vedea din tribună meciul cu Norvegia!

Pădurarul ucis de hoții de lemne și-a făcut meseria ca un erou. A plecat noaptea de acasă, să-și apere pădurea. A fost bătut, dezarmat și împușcat, refuzând compromisuri care să-i salveze viața

VIDEO. Planul pervers al PSD: blocarea Parlamentului. Sabotarea cvorumului ar împiedica instalarea Guvernului PNL, dar și alegerile anticipate

„Criminalilor, mi-ați omorât părinții!” Scrisoare cutremurătoare a unei femei îndoliate către PSD, ALDE și UDMR. „Dacă ați fi votat altfel, ucigașul ar fi rămas în închisoare, iar părinții mei ar fi acum în viață”

Cumpănașu aruncă în luptă și decolteul nevestei guvernamentale. Miza: 3%, adică 10 milioane de euro

Cumpănașu cere bani pentru campanie motivând că-i cheltuie pentru găsirea Alexandrei și pentru a salva copiii noștri! „Echipe de investigatori scotocesc întreaga Europă”

VIDEO. Cumpănașu plânge și suspină. S-ar fi putut vinde pe câteva milioane de euro, dar a crezut, naiv, în donațiile poporului

* Fanfaronul Boris Johnson, zdrobit în Parlament! Brexitul intră în ceață, câștigă teren „Exit Brexit”, adică rămânerea în UE

3 COMENTARII

  1. Păi în condițiile astea, ar fi cazul să dăm scopolamină (că tot sunt ei creaturi malefice !) și celor de la luju.ro, oficinelor A3, RTV, TVR1 … , jigodiilor care defilează pe la aceste latrine și mafioților care le patronează, scursurilor (mai vechi și mai noi !) din klanurile așa-zis politice, cu predilecție PSD, UDMR, ALDE … , instituțiilor (în special de forță) puse în slujba acestor klanuri și interlopilor analfabeți … !!!

  2. In zilele noastre, doar… DICTATURILE (!) mai folosesc… DROGURI (inclusiv SCOPOLAMINA sau derivate !), in special in interogatoriile aplicate… OPOZANTILOR (POLITICI !), considerati… „AGENTI-STRAINI-DUSMANOSI” (Sic !) !!!

    In RUSIA-lui-PUTIN, F.S.B. (fost K.G.B.) si G.R.U. INCA mai folosesc (in mod… CONSTANT !) aceste metode-de-anchetare, CONDAMNATE OFICIAL si… (implicit) INTERZISE, de catre O.N.U. si Conventiile-Internationale !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here