VIDEO. Cumpănașu, mitocanul delirant cu amenințări naziste: „Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!” / „Eu sunt Corrado Cattani de România!” / „Tu câte clanuri mai ascunzi, Iohannis?” / „Ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mi-a dat mie această putere, ție nu ți-a dat!”

14
10819

Alexandru Cumpănașu a postat pe Facebook, luni seara, un nou episod al serialului său mistico-fascisto-psihopat pe care-l susține pe pagina sa de Facebook. Ideile sale sunt un amestec de Hitler + Stalin, fascism + bolșevism.

Episodul i-a fost dedicat aproape în totalitate lui Klaus Iohannis, care cu câteva ore înainte îi ceruse demisia șefului DIICOT, Felix Bănilă (demisie care avea să vină două zile mai târziu).

Cumpănașu este de o mitocănie desăvârșită. I se adresează președintelui, în mod repetat, cu „Iohannis” sau chiar „bă, Iohannis”. Incoerența mentală îl face, ca pe orice psihopat, să mai scape și câte-un „dragă Iohannis”.

Escrocul se autonumește „Cattani de România” și e sigur că va ajunge în turul 2 al prezidențialelor, unde „voi mătura cu tine pe jos, Iohannis!”.

În paranoia lui, e sigur că Iohannis l-a scos de pe televiziuni (televiziunile lui Voiculescu și Ghiță, ostile lui Iohannis) și că încearcă să-l scoată și de pe Facebook.

Individul e diversionist desăvârșit. Îi amestecă în aceeași troacă pe Iohannis, Barna și Dăncilă, „ei sunt Sistemul”, „sunt făcuți din același aluat”. Este o încercare ticăloasă de a o scoate la vopsea pe Dăncilă, punând-o pe aceeași treaptă cu Iohannis și Barna.

Cumpănașu atinge și nervura naționalistă, arătându-se oripilat că România „nu are ca președinte un Gheorghe sau un Ion, ci îl are pe Werner”. Este punctul în care drăcuie la propriu.

„Unchiul” vine și cu o soluție: „România are nevoie de un președinte care, atunci când stă la masă, la Consiliul European, să spună: «Alexandru Cumpănașu», nu «Klaus Werner Iohannis»”.

Lui Iohannis îi rezrevă o perspectivă mai dură: „Acum încerci să ne mai blochezi și pe Facebook, nu? Aici am fibră trasă. Dacă mai încerci o dată… dacă mai încerci o dată, Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!”

Citiți stenograma Apocalipsei, e fabuloasă! Individul e scăpat sigur de la balamuc!

VIDEO: Două ore de demență în direct

Delirul agresiv al lui Cumpănașu

„Dragii mei, am câștigat alegerile! Iohannis s-a dus în cap”

„Surpriză, surpriză: domnul Iohannis cere demiterea lui Bănilă, șeful anti-mafia. Dragii mei, în acest moment, dvs. și cu mine am câștigat alegerile!”

„Domnule Iohannis, v-ați trezit din somn, dintr-un somn adânc, pentru că ați căzut în sondaje drastic, ignorând incompetența DIICOT-ului și bătaia de joc?”

„Domnule Iohannis, l-ați demis pe Bănilă pentru că eu, Cumpănașu, am refuzat să accept varianta ta și a găștii tale tale, că e moartă Alexandra?”

„Tu, tu, Iohannis, vrei să-l demiți pe Bănilă, pe șeful anti-mafia? Neee, procente în sus – la anul și la mulți ani! El vrea să nu cadă de tot. Iohannis s-a dus în cap.”

„Cât de tare v-ați speriat, domnule Iohannis, de ceea ce urmează să aflu?”

„Mă lupt cu oamenii de pe internet pe care i-ați pus să mă atace”

„Ați vorbit, ați glăsuit, ați exprimat. Trăiți? De ce-ați înviat?”

„Domnule Iohannis, dvs., în acest moment, ați intrat în panică și nu mai știți ce să faceți?”

„Domnule Iohannis, de trei luni mă lupt cu oamenii de pe internet pe care i-ați pus să mă atace. La ordinul cui au acționat aceste… persoane – ca să nu-i mai jignesc – pe Facebook, la Digi 24, la Realitatea TV? (Urlă) La ordinul cui? Nu cumva la ordinul tău? Că ălea nu sunt televiziunile lu’ mama, sunt televiziunile tale!”

„Dacă poporul român nu era de partea mea aici, pe Facebook, dacă oamenii pe care eu i-am trimis să afle adevărul despre Alexandra și Luiza nu veneau cu dovezi irefutabile… că nu te-am auzit, Iohannis, în seara asta să negi măcar o informație pe care am prezentat-o! Nici acum și nici altădată.”

„Bă, Iohannis, câte clanuri mai ascunzi?”

„Atunci, Iohannis, te mai întreb o dată: te-ai trezit și ai avut o revelație că procurorul-șef DIICOT e incompetent? La telefon mi-ai spus așa: «Domnule Cumpănașu, dovezile despre care îmi vorbiți le voi analiza, dar eu nu pot să intervin peste procurori».”

„Păi, bine, bă, Iohannis, și-acu’ ce faci? Ce mai faceți voi, toți iohanniștii și USR-iștii, care-mi spuneți mie de trei luni că sunt un nenorocit care pune presiune pe Parchet?”

„Oare câte clanuri mai ascunzi? Oare câte clanuri mai acoperi? Oare la câte clanuri n-am ajuns?”

„Oameni din servicii care lucrează pentru mine”

„Astăzi ați colapsat, domnu’ Iohannis, ați căzut în cap, pentru că nu eu l-am numit pe Bănilă, nu eu l-am apărat pe Bănilă. Te-ai gândit că ai căzut în cap din punct de vedere electoral?”

„Ai intrat în panică pentru că informațiile pe care eu le-am spus s-au confirmat? Ai intrat în panică pentru că ai aflat că informațiile eu nu le am de la niște habarniști, ci de la oameni din servicii de informații externe, din afara țării, care lucrează în acest moment pentru aflarea adevărului și pentru mine? Foști angajați ai serviciilor de informații, din afara țării, de la alte state.”

„Iohannis, în acest moment ai în fața ta viitorul președinte al României! Poporul mie mi-a dat această putere, ție nu ți-a dat!”

„Ai crezut că ai de-a face cu un copil pe care-l prostești? Ai crezut că ai de-a face cu un puști de 38 de ani? Nuuu, Iohannis, ai o mare problemă: în acest moment ai în fața ta viitorul președinte al României! Iar tu știi asta. Nu doat tu, toți cei din jurul tău. Pentru că eu am spus un lucru: dacă am spus că mor cu voi de gât și că merg până la capăt, merg până la capăt! Pentru că poporul mi-a dat mie această putere. Poporul mie mi-a dat, ție nu ți-a dat! Tu ai plecat în America să te fâțâi pe-acolo, în timp ce ai dat ordin ca acest caz să fie închis.”

„Iohannis, victoria poporului român este astăzi deasupra oricărui dubiu. Nu este victoria mea. Tu ți-ai recunoscut astăzi, Klaus Iohannis, înfrângerea în tentativa de închidere a cazului.”

„Ai știut de la Cumpănașu”

„Problema ta e alta: că decontarea întregii tragedii o vei face tu, pentru că ai știut din secunda doi, de la Cumpănașu, cine este implicat în rețea și ce se întâmplă. Ai tăcut complice la toate aceste lucruri. Ai vrut să se închidă lucrurile cât mai repede.”

„Eu, în acest moment, pe tine nu te mai recunosc ca președinte al țării mele. M-am luptat cu  tine și cu sistemul tău ticălos. Și am aflat cele mai importante informații, care te-au dărâmat.”

„Săptămâna viitoare, Iohannis, și săptămâna asta, când o să apară probe – probe fără dubiu! – că tu ai acoperit aceste clanuri (și DIICOT-ul), ce-o să mai faci, Iohannis? Pe cine-o să mai demiți? Cine-o să-și mai dea demisia? Cine-o să mai plece din funcție?”

„De ce nu acționezi pentru a salva fetele? De ce n-ai acționat să le salvezi?”

„Ți-ai tras un pumn în față, Iohannis!”

„Niște mameluci care merg în patru labe, drogați”

„Ai crezut că mă intimidezi. Ți-ai pus șacalii – în frunte cu Dăncilă – să mă execute public, pe mine și familia mea. Ai crezut că cedez. N-am cedat. Ai făcut tot ce-ai putut tu să schimbi subiectele la televizor. N-am lăsat să se întâmple asta. Ai făcut tot ce-ai putut tu să pară o Românie normală, și toți să fie niște mameluci care merg în patru labe, drogați, și spun: «Trăim într-o Românie normală». Nuuu, Iohannis! Iohaniiiiis, asta nu e o Românie normală!”

„Solicitarea ta de demitere a șefului DIICOT este cea mai clară dovadă că tu ești complice la toată nemernicia asta. Din prima săptămână în care eu te-am sunat, te-am căutat și ți-am spus tot ce se întâmplă în acest caz, tu, Iohannis, nu ai făcut nimic.”

„Și unii îmi spun să fiu calm. Nu! Pentru că am fost cel mai vânat, cel mai șantajat, cel mai agresat om din România pentru că m-am opus unui sistem al unui președinte care a crezut că este Dumnezeu pe pământ. Pentru că nu am cedat nervos, nu am cedat psihic, nu am cedat în niciun fel și am continuat anchetă pe cont propriu când DIICOT-ul îmi spunea la fiecare secundă că fetele sunt moarte. Când și-a pus întreaga, dar întreaga armată pe mine și pe familia mea.”

„Cât credeai că poți să mă mai blochezi, Iohannis?”

„Iohannis, îți repet întrebarea: tu vrei să-l demiți pe șeful DIICOT pentru că n-a declarat-o pe Alexandra moartă, așa cum îți dorești? Sau de frica a ceea ce urmează să dezvălui eu?”

„Tu, Iohannis, vei dispărea! Oare cât credeai că poți să mă mai blochezi? Ai aflat că o să fiu la RAI, la televiziunea de stat din Italia. Ai aflat că acolo, în oră de prime time, voi spune adevărul, pentru că în țara asta nu mai îmi dai voie tu! Ai aflat că știu 95% mai mult decât am spus până acum.”

„Am o surpriză pentru tine, Klaus Iohannis: din acest moment nu mai valorezi nimic. Ești astăzi o nulitate absolută. O nulitate ai fost dintotdeauna, dar astăzi Sistemul pe care tu l-ai construit, a căzut.”

„Tu și Dăncilă ați pus televiziunile să mă distrugă. Și Barna pe online”

„Pentru cei care întreabă de ce sunt supărat și urlu, le spun doar atât: voi cum ați fi după trei luni de calvar, în care viața personală, totul îți este pur și simplu distrus? Când ești amenințat, șantajat de un Sistem nenorocit? Eu am sânge în instalație, băi, Iohannis, spre deosebire de tine! Eu nu sunt un laș și un ticălos. Eu astăzi am avut curaj să lupt cu tine și cu Sistemul tău nenorocit. Și am învins!”

„Noi suntem mulți, voi sunteți puțini. Și pe tine, Iohannis, încep să te lase baltă. O parte din Sistem s-a săturat de tine. O parte a Sistemului este alături de mine.”

„Disperarea ta de astăzi este victoria acestor oameni se uită la mine acum. Este victoria acestor oameni care se uită la mine, și nu la televiziunile ticăloase pe care le-ai pus să mă distrugă în trei zile, tu și cu Dăncilă. Și Barna pe online.”

„Mă aflut în punctul maxim al disperării. Iohannis, scazi cu 5 procente pe zi!”

„Iohannis, am o întrebare: de ce nu salvezi fetele? De ce nu afli și de ce nu le descoperi și de ce nu încerci să le aduci?”

„Vrei să știe lumea ce ordine ai dat față de persoana mea? Să fiu executat pentru a nu intra în cursă?”

„Sunt un om aflat în punctul maxim al disperării. Acest președinte a pus un Sistem întreg pe mine. De o săptămână întreagă, de la «Cancan» la ultima publicație, nu scrie decât despre Cumpănașu. Ați sperat cu toții, ticăloșilor, că eu voi ceda psihic.”

„Pentru ce, Iohannis, să plece Bănilă? Că nu a avut sânge în instalație să declare moartea Alexandrei când eu m-am opus? Te duci în cap, Iohannis, scazi cu 5 procente pe zi!”

Vor fi informate „poporul american, poporul evreu și poporul arab”

„În disperarea ta, ai aflat că oameni din alte țări mă ajută? Sau ai aflat că urmează alte televiziuni, publicații care vor afla adevărul din afara țării și vor informa poporul american, poporul evreu, poporul arab?”

„Cu procurorii de caz ce faci, Iohannis? Că te au la mână. Toți te au la mână, Iohannis! Câte dosare penale ai?”

„Ai crezut că mă învingi cu un Sistem nenorocit, precum un dictator… un nimic. Ți-am demonstrat că nu sunt un nimic. Ți-am demonstrat că te pot învinge, pe tine și Sistemul tău.”

„Oare DIICOT mai există de mâine? Îl desființăm? Ce vei face tu cu acest DIICOT? Ce face Dăncilă cu acest DIICOT? Ne arestați pe noi? Vă cred în stare.”

„Acest individ mă urmărește pe mine și pe voi”

„Ai pierdut alegerile în seara aceasta, Klaus Iohannis! Ține minte ce-ți spun: în seara aceasta, tu și cei din jurul tău, Dăncilă și Barna, parte a Sistemului bolnav pe care tu îl conduci, ați pierdut bătălia, așa cum a pierdut-o Ceaușescu atunci când a crezut că poate controla mulțimile. Mulțimea nu mai trebuie să fie în fața balconului tău, mulțimea e pe Facebook, mulțimea e la televizor.”

„După ce am început să spun adevărul, Iohannis s-a panicat. Ce-o să faci, Iohannis, de mâine încolo?! Pe cine vei mai demite, Iohannis, de mâine încolo?! Oare cumva îți este frică că vei urma? Eu cred că da!”

„De mâine încolo veți afla foarte multe lucruri despre Alexandra și răpirea ei. Din păcate, mult mai multe decât ar vrea Iohannis să aflați. Acest individ are la mâna lui toate structurile statului român. Mă urmărește pe mine și pe voi. Și știe foarte bine că știu foarte multe.”

„Dragă Iohannis…”

„Dragă Iohannis, mai știi ceva: că tu, Dăncilă și cu Barna sunteți o apă și-un pământ și sunteți făcuți din același aluat. Voi trei sunteți Sistemul pe care eu îl voi învinge. Voi trei, la pachet, construiți acest Sistem bolnav. Voi trei ați plecat în America o săptămână cât eu am fost executat public. Ați încercat să mă executați electoral. «Să nu care cumva să candideze Cumpănașu!» – ați dat ordin la BEC.”

„Vreți probe, mă? Vreți probe? Vă dau probe! Nu, nu, Sistemul nu mai e cu voi. Ca și în cazul lui Ceaușescu, Sistemul se reorientează repede. Înțelege cine este pe val și cine cade. Tu, Iohannis, cazi, tu cu Dăncilă și cu Barna. Toți trei. Ați plecat din țara asta când s-au luat deciziile de interdicție de a candida eu. Crezi că nu știu ordinele pe care tu și cu Dăncilă le-ați dat, și cu Barna, ca eu să nu candidez?!”

„Iohannis, voi intra în turul 2 și voi mătura cu tine pe jos!”

„Iohannis, de ce nu recunoști frica uriașă pe care o ai în acest moment, că voi intra în turul 2 și că voi mătura cu tine pe jos?! Ai crezut că poți să mă intimidezi. Ai crezut că încă trăim în comunism. Ai crezut că încă trăim în stalinism. Ai crezut că instituțiile statului român vor face orice, dar orice, numai să mă distrugă. Ghinion! Nici Curtea Constituțională, nici Biroul Electoral Central, deși ne-au umilit ca pe ultimii nemernici stând pe holurile alea, nu ți-au făcut jocul până la capăt. Ai încercat cu unele universități – nu-ți merge. Ai încercat în alte părți…”

„Ai încercat să mă blochezi și pe Facebook. Am fibră trasă la birou”

„Îmi pare rău, Iohannis, dar astăzi poporul român s-a trezit. Acum încerci să ne mai blochezi și pe Facebook, nu? Aici am fibră trasă. Dacă mai încerci o dată… dacă mai încerci o dată, Iohannis, nici să rămâi în țară nu vei mai putea după ce voi fi președinte!”

„Românii de acasă au înțeles că nu apar la televizor pentru că ai dat ordin. Astăzi, Antena 1 ți-a ordinul. Vor fi și alte televiziuni care-ți vor încălca ordinele, Iohannis! Voi ieși public și voi spune adevărul despre Alexandra, despre Luiza, despre mafia pe care o patronezi la nivel internațional.”

(După ce citește un mesaj) „Cică n-am semnal. Ba am semnal, că am fibră trasă la birou!”

„Să dispari la Sibiu sau în Germania!”

„Eu cred că ai intrat în panică, Iohannis, pentru că televiziunea de stat din Italia nu este Digi 24 a ta, nu este șantajabilă, nu este atacabilă, nu este niciuna din televiziunile tale penibile, care împreună nu fac nici 1%. Noi, astăzi, pe Facebook batem toate televiziunile tale la un loc!”

„Ai fost plecat o săptămână? Cu toată gașca de… de… de… de pițifelnici pe lângă tine. Adică Barna și cu Dăncilă, că ei sunt servitorii tăi. Iar acasă soldații n-au reușit să rezolve cazul până te-ai întors.”

„Îți promit și ție, și lui «Dănciloasa», și lui «Bârnă», și la toți candidații ăștia de paiațe… de papagali, care nu-s în stare de nimic, care n-au viziune, n-au nimic. Ascultă, Iohannis: atunci când voi fi președinte, nu mă voi răzbuna pe tine, cum ai făcut tu. Eu voi fi mai bun ca tine. O să te rog doar atât: să-ți iei bocceluța și să te duci la Sibiu, sau în Germania, unde vrei tu, și să dispari din istorie – tu, împreună cu Dăncilă și cu «Bârnă».”

„Un parlamentar PSD îl protejează pe Dincă”

„Spune, Iohannis, ce informații ți-am dat eu despre dosarul ăsta, dacă ai curaj și sânge în instalație? Tu nu ești bărbat, tu ești o marionetă penibilă. Tu meriți să fii împăiat – nu la propriu -, ceea ce și ești, și să stai agățat acolo, pe undeva.”

„Werner, ți-am spus despre un politician PSD! (Urlă.) Ți-am explicat că există martori care susțin că Dincă este acoperit de către politicieni PSD. Ți-am dat nume de politicieni PSD. Păi bine, mă Iohannis, tu, care lupți împotriva PSD, tu, care ești împotriva «Ciumei Roșii», oare ce-ai făcut tu cu aceste informații despre care ai spus că «vei analiza»? De ce ai protejat tu PSD? Ți-am dat informații despre un parlamentar PSD, despre care am informații că-l protejează pe Dincă. De când ai tu blat cu PSD-ul? Ce-ai făcut cu informațiile pe care eu ți le-am dat ție?”

„Ai tăcut ca un mut. Părinții nu te vor ierta!”

„Klaus Werner Iohannis este un președinte învins în acest moment! Îți vei da demisia? Spune-mi, îți vei da demisia?”

„Oamenii de astăzi care își duc copiii la școală de mână și care îi iau de la școală de mână și n-au siguranța zilei de mâine și n-au nimic, crezi că te vor ierta vreodată pentru complicitatea de care ai dat dovadă? Măcar pentru că de trei luni ai tăcut. Ai tăcut ca un mut! Ce-o să faci, Iohannis?”

„Începem circul și mai mare”

„Eu, dacă aș fi în locul lui Bănilă, șeful DIICOT, ți-aș spune: «Domnule președinte, eu de aici înainte îmi numesc niște procurori cu adevărat serioși, iau informații de la Cumpănașu și mă duc să caut fetele, nu să caut morții prin curtea lui Dincă cu lunile». Ești un penibil! Un penibil ești!”

„Tu, Iohannis, ca patron al Sistemului tău nenorocit… cu excepțiile de rigoare, că mai sunt și pe-acolo oameni – și prin Parchet, și prin Poliție, și prin servicii -, care acum joacă cu munie, nu cu tine! Ai înțeles? Mâine seară ce-o să mai faci, Iohannis, pe cine mai dai afară? Că de mâine seară începem circul și mai mare!”

„Pentru tine, Iohannis, profesoraș de doi bani, este începutul sfârșitului. Am dus o bătălie cum nu cred c-a dus cineva vreodată. Cu un Sistem pe care, chiar dacă-l știu din interior, nu mi-am închipuit că are atâtea resurse. Un sistem care manipulează poporul român cum vrea el.”

„Un om care este erou pentru poporul lui”

„Ești în faliment, Iohannis! Dacă tu crezi că poți să impui procurorilor să închidă buba de unde ți se trage scăderea în sondaje, dar mai ales scăderea în sondaje și scăderea șanselor lui Dăncilă… Pentru că teama ta cea mai mare este să nu ajung eu în turul 2. Iar din sondajele pe care le ai, ajung în turul 2. În acest moment, când vorbim, poporul român a înțeles linșajul pe care mi l-ai aplicat prin instrumentele tale. Poporul român a înțeles că vrei să se acopere adevărul! Interdicția unui om care este erou pentru poporul lui, brusc și dintr-odată, nu convinge pe nimeni, Iohannis! Iar aceluiași popor și aceluiași public tu îi spui dintr-odată: «Vai, ce rău e Cumpănașu!».”

„Eu, Corrado Cattani de România”

„În acest moment nu mai poți să prostești poporul român nici cu discreditarea mea, nici cu atacurile la adresa mea, nici cu «deștepții» de pe Facebook, nici cu injurii, nici cu nimic.”

„Eu sunt ultimul pe buletinul de vot. O fi o coincidență? Eu cred că nu.”

„Eu – Corrado Cattani de România, dacă vreți, puțini știu cine este – îți spun că ești îngropat; nu la propriu, ci la figurat.”

„A început Relu, avocatul, să vorbească. Panică. Iohannis e în panică. Ce ne facem? Ce ne facem?”

Un președinte care să poată fi pronunțat în limba română. La Consiliul European să spună: «Alexandru Cumpănașu», nu «Klaus Werner Iohannis”

„Dar oare chiar nu putem avea un președinte român, care să țină cu poporul român, decât de-alde Barna, Werner, ă-lă-lă-lă? (Produce vocalize hilare, plimbând limba prin gură.) Decât așa?! Eu nu cred că am nevoie de un președinte care să nu poată fi pronunțat în limba română. Și care atunci când stă la masă, la Consiliul European, să spună: «Alexandru Cumpănașu», nu «Klaus Werner Iohannis». (Se maimuțărește) Suntem în Germania?! Sau «Barna» (batjocoritor)… Poporul ăsta merită un președinte român și care să se bată pentru români, indiferent de etnia lor.”

„Iohannis nu e președinte, e fost președinte al României. Auzi, Werner… (batjocoritor) La dracu’, un Werner președintele unei țări ca România… N-am găsit un Gheorghe, n-am găsit un Ion, l-am găsit pe Werner… E președinte Werner… Barna…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cumpănașu a transformat-o pe mama Alexandrei în agent electoral. A pus-o să citească un mesaj în care el se proclamă „salvatorul României”

Cumpănașu l-a pus pe tatăl Alexandrei să facă o scrisoare-blestem în apărarea sa. Criticii „Vărului” sunt considerați „necreștini”

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

VIDEO. Lazarus a „ars” două fete în „butoiul lui Dincă”, la RTV. „Lasă-te mai moale!”, i-a cerut el fetei din butoi

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

14 COMENTARII

  • Cumpanasu pare bolnav. E adevarat ca starea din Romania poate imbolnavi usor si un om sanatos, dar el a fost printre rasfatatii regimului ticalos, nu nedreptatile l-au imbolnavit. Dar asta nu e o noutate, nu e la prima criza. Nenorocirea este ca i se dau bani publici, contracte cu institutii ale statului si… culmea! conduce ONG-ului ce se ocupa de implementarea democratiei in Romania!
   Ce semn de vraiste mai vreti, ce semn ca tara e in totala descompunere? Si de la cine sa astepti minte si constienta daca, abia recent, tiptil fiindca li se facuse rusine, s-au retras de sub conducerea lui doua -trebuia sa spun presigioase – formatiuni: Asociatia rectorilor din Romania si camera de comert!
   TOTUSI… Cam vorbim de funie in casa spanzuratului. Desi a criticat aspru derapajele friizand boala psihica la Cumpanasu si la Radu Moraru, ZIARISTII.COM accepta comentarii delirante care le depasesc uneori pe cele ale lui Cumpanasu.

 1. Subspecia asta dezaxată👹 mai este lăsată mult timp liberă pe străzi, în condițiile în care este clar pentru toată lumea, inclusiv pentru gaszka din care se trage, că este NEBUN și trebuie să fie pus DE URGENŢĂ în cămașă de forță !!!

 2. Alo, POLITIA ?
  Avem un… TURBULENT-ANTISOCIAL in Tara !

  Aloo, JUSTITIA ??
  Semnalam un… INFRACTOR in libertate !

  Alooo, SPITALUL-de-NEBUNI ???
  Un… DEMENT umbla dezlegat !

  Aloooo, DERATIZAREA ????
  Veniti repede ca a iesit un… SOBOLAN-MONSTRUOS din canalizare !!!!

  Alooooo, SALUBRITATEA ?????
  Cand sositi ca sa ridicati acest… GUNOI-UMAN !!!!!

  Aloooooo, (INCA !) MEMBRII si COLABORATORII / PARTENERII O.N.G.-ULUI-FANTOMA al „Unchiuletului” ??????
  Un… IMPOSTOR (FARA… BACALAUREAT, macar !) va pacaleste, de ani de zile, si-si bate joc de voi, de reputatia si de banutii vostri !!!!!!

  ALOOOOOOOOOO, ORGANELE RESPONSABILE ale Statului Român, in general ??????????????
  LUATI, NAIBIII…, ODATAAA…, MASURILE NECESARE (!) impotriva acestei CATASTROFE-PERICULOASE (!!!) de ALEXANDRU CUMPĂNAȘU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Siii…, in fond…, ALO,… NOI… SOCIETATEA (!) ?!?!
  Haideti saaa… NU MAI LASAM/AJUTAM SA SE DEZVOLTE ASTFEL DE VIERMI-(SOCIALI-)NECROFAGI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 3. Taranus parvenit sifonar analfabet de ban public. Cretinul asta a avut venituri in 2018 de 15 miliarde lei. Toti cu bani au impresia ca sunt vatafi. Banii nebinecuvantati. Tradator rusofil. Fauna creata de mitocanul Dragnev Puscarie,

  • Tot timpul am spus CUMPANASIL TREBUIE BAGAT IN CAMASA DE FORTA PRIVITII OCHII ESTE NEBUN DE LEGAT CINEVACSA ANUNTE PSIHIATRIA E TURBAT SARACU MOARE BAI PROSTANE SI VIORICA ESTE MAI IN FATACDECIT TINE DAR PROST MAI ESTI OLTEANULE CE SA INTIMPLAT CU OLTENII ZICI CA SA ARUNCAT SAMINTACDE NEBUNII SI PROSTI NEBUNI TREBUIE OLTENIA BAGATA IN CARSNTINA

 4. Ba frate, asta e deja nebun, este deja dus complet, a innebunit cumpanasul!!!!!!!! Fie-va mila si duceti-l urgent la Balaceanca!!!! Doamne fereste, asa vorbeste un candidat CARE SE VREA PRESEDINTELE ROMANIEI?!?! Fereste-ne Doamne de nrbun, asta se crede deja D-zeu, ce presedinte!!!!!

 5. POATE VRETI SA AFLATI ADEVARUL IN CAZUL…CUMPANASU….SAU EFECTUAT TESTE ADN SI PENTRU CUMPANASU……ASTFEL S-A DESCOPERIT CA DINCA ESTE TATAL LUI CUMPANASU……..ASA CA NU VA MAI MIRATI CA ESTE DEZAXAT…MAI BINE HAIDETI SA PARIEM DACA VA AJUNGE SA FIE INTERNAT IMPREUNA CU TATAL SAU SAU SEPARAT……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here