vineri, aprilie 12, 2024
AcasăDezvăluiriAUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe "Varan", plângând, că i-a furat...

AUDIO. Candidata lui Voiculescu îl acuză pe „Varan”, plângând, că i-a furat banii de campanie și îi șantajează soțul bancher. „Jegul ăsta de om”, „o mizerie umană!”, „viermele ăsta”, spune un colaborator

-

Câteva înregistrări audio intrate în posesia redacției Newsweek România arată un conflict violent între candidata Partidului Puterii Umaniste (PPU), Ramona Ioana Bruynseels, și Dan Voiculescu, patronul din umbră al PPU. Bruynseels reclamă șantaje și folosirea discreționară a banilor de către Dan Voiculescu.

Newsweek România a prezentat trei înregistrări audio explozive, conținând discuții aprinse între Ramona Ioana Bruynseels și trei oameni din echipa sa de campanie: Paul Mihai Ionescu, Ștefan Prisecaru și Eduard Dumitrașcu.

 • Paul Mihai Ionescu – un fel de șef de campanie al candidatei PPU și fost consilier al lui Liviu Dragnea pe când acesta deținea președinția Camerei Deputaților.
 • Ștefan Prisecaru – un apropiat din staful de campanie.
 • Eduard Dumitrașcu – un apropiat al echipei de campanie.

Audio 1: Bruynseels – Ionescu

Ionescu: „Eu ți-am fu**t banii?”

„Din partea noastră nu mai intră niciun leu în campanie! Au intrat suficienți”

Ramona Ioana Bruynseels: Faceți bine și rezolvați cu acești oameni, nu e corect ce se întâmplă!
Paul Mihai Ionescu: Eu ți-am fu**t banii?
Bruynseels: Eu am dat bani pentru ca acești oameni să fie plătiți.
Ionescu: Ți-am fu**t eu vreun ban, eu personal?
Bruynseels: Acum două săptămâni ce te-am rugat? Să rezervați banii să plătiți salariile oamenilor. Mi-ai promis că veți face chestiile astea. Nu vă e rușine să-mi trimiteți azi mesaj că nu sunt plătiți oamenii?
Ionescu: Eu nu am trimis nici un mesaj!
Bruynseels: Nu mie, i-ai trimis soțului meu! Paul, eu am vorbit cu tine un lucru și te-am rugat să rezervi banii pentru salariile oamenilor.
Ionescu: Și eu te-am rugat, de când am venit, ca discuția legată de bani să nu ajungă la mine.
Bruynseels: De o lună de zile vă tot spunem: din partea noastră nu mai intră niciun leu în campanie! Mă-nțelegi? Au intrat suficienți.
Ionescu: Eu am venit aici acum o lună jumate, să ajut…

Ce frumos zâmbea lângă Varan!…

„Stabilim una și după aceea toți faceți ce vă zice Dom’ Profesor”

Bruynseels: Și ce stabiliți cu mine mergeți după aia la PROFESOR și schimbați și nu aveți nici măcar bunul-simț să reveniți la mine și să-mi spuneți: «Auzi, Ramona, vezi că noi am agreat că-i plătim pe oameni, dar vezi că ni s-a spus altceva și de fapt am plătit altceva».
Eu am adus bani cash ca să plătiți pliantele, da? S-a plătit spotul și, în final, mi s-a pus tot mie factura de pliante! Mă, da’ este nerușinare! Paul, tot ce vorbim… stabilim una și după aceea toți faceți ce vă zice… Dom’ PROFESOR. Care nu vine să vorbească cu mine.
Ionescu: Te consulți cu 200.000 de oameni! Și toată dezorganizarea asta, după o lună jumate aici, am realizat că vine de la tine.
Bruynseels: A, perfect! Nu că tu nu ești capabil să gestionezi lucrurile, nu că PROFESORUL vine și face ceea ce face!
Ionescu: Cine este acest Ștefan, care a venit în campanie și începe să ia oamenii și să-i pună la treabă, să-i înjure, să vorbească cu ei în tot felu’? Cine este acest Ștefan?
Bruynseels: Este un tip care m-a ajutat să ajung la niște fabrici la care incompetenții tăi, care vin să mă spioneze, nu știu să facă un program de la A la Z.

- Advertisement -
Ramona Ioana, Dominic și „umaniștii”

„Nu accept să mă alerge 20, 50, 100 de oameni că nu-i plătesc”

Ionescu: Ramona, din acest moment, o să-l informez și pe Dom’ PROFESOR, nu mă mai implic cu absolut nimic în campanie.
Bruynseels: Te rog! Ei (20 de oameni neplătiți – n.red.) au început atacul pe social media și mie nu-mi convine, Paul, eu am muncit în campania asta! Mi-am pus banii, mi-am pus viața la risc și nu-mi convine, pentru că cineva este neserios și nu vrea să plătească oamenii care au muncit pentru noi… Iar eu nu accept să mă alerge 20, 50, 100 de oameni că nu-i plătesc.

Audio 2: Bruynseels – Prisecaru

„Cât vrea să-l mai șantajeze pe bărbată-tu, cât mai vrea să-i ceară lui Dominic?”

„Jegul ăsta de om… o mizerie umană”

Ramona Ioana Bruynseels (plângând): Oamenii nu-s plătiți… Echipa de la Timișoara, alți 28 de oameni, nu-s plătiți…
Ștefan Prisecaru: Și nu știai când faci asta cu Voiculescu că așa o să se ajungă? Nu știai că jegul ăsta de om asta o să facă? Ți-am spus de la început: o mizerie umană.
Bruynseels: That’s it…
Prisecaru: Cum să ieși din campanie, ai înnebunit?!
Bruynseels: Ies!
La Antena 3, alături de „Dom’ Profesor”

Prisecaru: Pentru ce? Ți-ai plătit oamenii, tu i-ai plătit, care-i problema ta?! Ieși și spui: «Ăștia care scrieți despre mine pe media, uitați factura! Pe care i-am dat-o lu’ ăsta. Uitați ce i-am spus în ziua cutare lu’ jegu’ ălălalt!». OK, și o să fie Voiculescu împotriva la toată lumea. Asta-i știre, poți s-o faci! Degeaba plângi… Ai facturile când ai plătit în conturi?

Bruynseels (în engleză, plângând): O să mă scoată din asta spunând că eu nu i-am plătit pe oameni și eu am creat haosul ăsta. Mă opresc, asta e!

„Varanu’ a făcut ce știe mai bine – să fure banii! Nu-i nici un Profesor! La Jilava-i Profesor!”

Prisecaru: Și Varanu’ a făcut ce știe mai bine – să fure banii! Care-i problema? Am trecut prin mai rele ca astea… nu că scriu 20 de inși de mine… Ăsta a scris doi ani de zile de mine. M-a ținut 24 de ore la televizor. Din două în două ore. Și? Ce folos? Mi-a futut viața toată, care-i problema? Mă vezi pe mine acuma că…? Tu te plângi că scriu acuma unii de tine, de două zile, puși de Varanu’… Ăsta e Varanu’, Dan Voiculescu, prietenul tău, Profesoru’, pușcăriașu’… cum îi spuneți voi: Profesoru’… Nu-i nici un Profesor! La Jilava-i Profesor! Așa că, nu te mai… nu te mai! Welcome to politics! Și cât vrea să-l mai șantajeze pe bărbată-tu, cât mai vrea să-i ceară lui Dominic? Ce bani mai are să-și ia?
Bruynseels: Mulți.
Prisecaru: Ce înseamnă „mulți”?
Bruynseels: Păi, acuma Dominic (Dominic Bruynseels este bancher – n.red.) ar trebui să mai… nu știu… să finanțeze tot. Restul campaniei.
Prisecaru: Da’ dă-l în morții lui, nu mai mergi cu Antenele, la revedere, pa! Mergi tu, cu social media și cu toți prietenii, care-i problema?!
Bruynseels: Exact…

I se taie porția de promovare pe Antena 3!

„Varanu’ nu te-a ajutat, doar te-a șantajat până acum! Viermele ăsta de om…”

Prisecaru: Și ieși pe conferință de presă și «Muie lu’ Varanu’!» și asta e! Vreți să mă îngenuncheați cu televiziunile voastre? Dați-i drumu’, vedem ce o ieși! Varanu’ nu te-a ajutat, doar te-a șantajat până acum! Și te-am întrebat: «Ce cauți în filmu’ ăsta? Că ăsta o să se suie pe tine! Viermele ăsta de om…» Tu: «Batman! Batman!». E, uite-l.

„E una care i-a dat la muie lu’ Varanu’!”

Bruynseels:  Deci, o să mă prezinte ca fiind instabilă, ca fiind eu haotică și…
Prisecaru: Tot ce spune Varanu’ e-n favoarea ta! Tu-nțelegi?
Bruynseels:  Numai că nu o să spună el…
Prisecaru: Nu, mă, o să spună trompetele lui! S-a ajuns unde a vrut Varanu’: să te îngenuncheze! Da’ nu pe tine, pe soțu’!
Bruynseels: Da, da’ acuma știi ce urmează: o campanie împotriva mea.
Prisecaru: Super-tare! E cea mai tare campanie! Neplătită! Breaking News: e una care i-a dat la muie lu’ Varanu’! Moca o să fie asta. Milioane dădeai și nu făceai campania asta, ce-ți face Varanu’ acuma.

Audio 3: Bruynseels – Dumitrașcu

Bruynseels: „Sunt într-o extrem de mare răfuială cu Profesoru’, pune în practică șantaje”

„Acest conflict nu are cum să se finalizeze bine”

Ramona Ioana Bruynseels: Eu, în aceste momente, sunt într-o extrem de mare răfuială cu Profesoru’ și cu restu’. Contul campaniei este pe zero barat. El încearcă și pune în practică șantaje și alte chestii ca să poată să mă facă pe mine să pun mai departe nu știu câte sute de mii vrea el… Nu se va întâmpla acest lucru. Se prea poate ca astăzi să se ia anumite decizii. OK?
Eduard Dumitrașcu:
Bruynseels: Nu știu cum se finalizează acest conflict, dar nu bine, pentru că nu are cum să se finalizeze bine. I-am rugat să-mi plătească oamenii din campanie, pentru că erau bani. Banii s-au dus pe alte chestii, pe care nu le știu. Apelez la tine să-ncerci să-i ții puțin sub control. Eu sunt cu toate forțele, câte le mai am, în rahatu’ ăsta.

Ramonica nu avea nicio reținere să urce pe scenă cu Piedone

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. NIMIC… NOU-si/sau-SURPRINZATOR (!) !!!

  ASTA a fost „DINAMOVISTUL” (Sic !) Dan Voiculescu, „VARANUL-de-Komodo”, inca de pe vremea cand se ocupa de o (IMPORTANTA !) parte din dolarii si marcutele Securitatii-lui-Ceausescu: UN (MAREEEEEE !) HOTOMAN si ESCROC !!!!!

  Darrr…, CE CREDEATI: caaa… „s-a-facut-bine” (Sic !), taman acu’, la batranete…, adica in perioada… POST-PUSCARIE, de unde, de altfel, a fost… eliberat-conditionat, CU-(PREA-)MULT-INAINTE-DE-TERMEN ?!!!

 2. Eu nu mai cred in inregistrari, dezvaluiri, bombe ajunse pe mana presei, e facatura, sa o scoata din anonimat pe individa asta, sa mai rupa voturi, sa arate lumii ca e corecta, ca tine cu oamenii neplatiti, ca ii pasa, blabla…

  A inceput oficial campania, prea se nimeresc toate acum, ca de obicei, si RISE, si voiculescu, si inregistrarea interna a USR ajunsa „pe surse”, ca apoi sa vina aia intreaga, si cine o mai urma.

  O sa tot asistam la scenete…

 3. 🤣🤣🤣🤗🤗🤗🤗🐂🐂🐂🐂🐂ce bine mi pare ca ai luat plasa…ce bine mi pare ca ai pierdut….UNDE DRACULUI ATI TRAIT,MAI OAMENI BUNI!!! CUM V ATI ,,CARDASIT,,CU VARANUL CU BALELE VENINOASE TARAS!?????????REFREN…ce bine mi pare ca ati luat plasa…ce bine mi pare ca ati pierdut…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -