Unul dintre ucrainenii care au negociat luni cu rușii a fost executat pentru trădare, în detenție, de Serviciul de Securitate de la Kiev

1
17660
Denis Kireev, cel mai îndepărtat dintre ucraineni

​Denis Kireev, unul dintre membrii delegației ucrainene la prima rundă de negocieri cu rușii (desfășurată luni, 28 februarie, la granița dintre Ucraina și Belarus, pe malul râului Pripiat), a fost ucis de Serviciul Ucrainean de Securitate (SBU), fiind suspectat de trădare. Informația a fost lansată public de un deputat ucrainean din partidul președintelui Volodimir Zelenski și confirmată de presa ucraineană, care citează surse oficiale.

Deputatul Oleksandr Dubinski a scris pe Telegram„în timpul detenției sale de către SBU, Denis Kireev a fost ucis, fiind suspectat de trădare”.

Deputatul Dubinski pune și o întrebare apăsătoare: „Cum a intrat în delegația ucraineană pentru negocieri cu ocupanții? Chiar vreau să aflu de la Biroul Președintelui”.

Dubinski oferă și câteva detalii despre „trădătorul Denis Kireev”.

Acesta a lucrat între 2006 și 2008 la SCM Finance, unde a ocupat funcția de director general adjunct.

Următorul loc de muncă a fost compania austriacă GROUP SLAV AG, cu sediul în Viena.

În același timp, între 2006 și 2012, Denis Kireev a fost și membru în Consiliul de Supraveghere al Ukreximbank.

Din 2010 până în 2014, el a ocupat funcția de prim-vicepreședinte al Consiliului de Administrație al Oschadbank.

Lui Denis Kireev, trădarea i-a adus moartea

Pravda.com.au publică informația despre excuția lui Denis Kireev citând surse politice apropiate puterii și precizând că trădătorul „a fost împușcat”.

Potrivit acestor surse, Serviciul de Securitate avea date clare despre trădarea lui Kireev, inclusiv conversații telefonice.

Execuția ar fi avut loc vineri, 4 martie, la patru zile după ce Kireev a făcut parte din delegația ucraineană care a negociat cu rușii la granița dintre Ucraina și Belarus, pe malul râului Pripiat.

A doua rundă de negocieri ruso-ucrainene a avut loc joi, 3 martie, la granița dintre Polonia și Belarus, dar Denis Kireev nu a mai făcut parte din delegația ucraineană. El era deja arestat.

Deocamdată, informația privind execuția lui Kireev nu a fost confirmată oficial de autoritățile de la Kiev.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Abuz grav al Guvernului: a închis „din greșeală”, timp de 18 ore, un site pro-occidental, pe motiv că ar fi pro-rus! Concluzia: nimeni nu e vinovat

* Trei tentative eșuate ale lui Putin de a-l asasina pe Zelenski, prin grupul Wagner, cecenii lui Kadârov și armata Rusiei

* VIDEO. Mesaj furios al lui Zelenski către liderii NATO: „Pe noi nu ne cumpărați cu un litru de benzină pentru un litru din sângele nostru!” / „Ați dat undă verde pentru bombardarea orașelor Ucrainei” / „Vor muri oameni, în această noapte, din cauza voastră”

* „S-a terminat cu marea armată rusă! Va mai avansa cel mult 2-3 zile. Deja, lângă Kiev îi batem de-or să «zboare» în curând. Aici, în pământul nostru, îi vom îngropa pe toți!”

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* Rusia strânge lațul: spre Kiev se îndreaptă 4 coloane, invadatorii au intrat în orașul-cheie Mikolaiv, urmează Odessa. În est, Mariupol e pus la pământ

* Senatoare rusă, fostă consilieră a lui Putin, despre dezastrul armatei în Ucraina: „Din 100 de oameni dintr-o companie, doar 4 au supraviețuit”

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Coșmarul în care i-a aruncat Putin pe ruși în cea mai neagră săptămână din ultimii 75 de ani. Viața lor a devenit brusc infernală

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here