DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei din China, dar s-a amânat cu 4 zile

1
6922

Forțele armate ale Ucrainei au pus mâna pe documente secrete ale Rusiei. Din ele reiese că puterea de la Kremlin plănuia încă de luna trecută să ocupe toată Ucraina în 15 zile. Mai exact, în perioada 20 februarie – 6 martie. Invazia urma să fie declanșată într-o duminică (ultima zi a Olimpiadei de iarnă de la Beijing), iar triumful total trebuia anunțat tot într-o duminică.

Strategia completă pentru invazie a fost aprobată vineri, 18 ianuarie 2022. Ea a ieșit la iveală după ce soldații ucraineni au anihilat o unitate de elită inamică. Este vorba despre un batalion rusesc al Brigăzii 810 separate a pușcașilor marini ai Flotei Mării Negre, informează publicația ucraineană independentă Obozrevatel.com.

Grupului Operațional Tactic „Vostok”: „Datorită acțiunilor de succes ale uneia dintre unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei, invadatorii ruși pierd nu numai echipamente și forță de muncă. În panică, ei lasă și documente secrete. Așadar, avem la dispoziție documentele de planificare ale uneia dintre unitățile grupului tactic de batalion al Brigăzii 810 separate a pușcașilor marini ai Flotei Mării Negre a Federației Ruse. Printre documentele obţinute se numără o hartă de lucru, o misiune de luptă, un tabel de indicative de apel, tabele de semnale de control, tabele de control ascuns, o listă de personal etc.”.

Din documentele capturate reiese clar că invadatorii voiau să pună mâna pe Ucraina din 20 februarie până pe 6 martie. Startul invaziei s-a amânat însă cu 4 zile.

Forțele Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei (comunicat): „Subdiviziunea inamicului urma să efectueze o aterizare din Orsk (oraș din regiunea Orenburg a Federației Ruse, cu o populație de 250.963 de locuitori, a aflat la granița cu Kazahstan, la 1.700 de kilometri de Moscova – n. red.) în zona așezării Stepanovka-1 și ulterior să acționeze cu unitățile militare ale Armatei 58 a Federației Ruse, și anume cu regimentul separat 177 de marinari ai Flotei Mării Negre a Federației Ruse. Scopul final al acestor forțe este blocarea și preluarea controlului asupra orașului Melitopol”.

Oficialii armatei cu sediul central la Kiev au subliniat că aceste documente confirmă că toți cei care au venit în Ucraina să omoare ucraineni și să distrugă orașe pașnice știau perfect încotro se îndreaptă și ceea ce trebuie să facă.

„Când unul dintre prizonieri spune că a venit la exerciții și s-a rătăcit – să nu credeți! Ei știau, s-au planificat și s-au pregătit cu grijă. Și le vom spune un lucru ocupanților ruși: lăsați-vă echipamentul și documentele secrete mai departe! Vom avea nevoie de ele. În primul rând, pentru apărătorii noștri, iar al doilea – pentru Haga” (Tribunalul Penal Internațional de la Haga – n. red.).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* În doar 6 zile de război în Ucraina, Rusia are mai mulți morți decât URSS în 5 ani de Afganistan!

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* Ce s-a întâmplat cu aviația lui Putin? Reuters: experții americani sunt surprinși. „Rușii nu sunt atât de buni pe cât se credeau”

„Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

Germania și Uniunea Europeană, împinse pe calea înarmării de atacul declanșat de Putin asupra Ucrainei. „O schimbare uriașă. UE va deveni o super-putere politică globală”

Ofițer american de origine rusă: „Până când cineva nu-i va rupe gâtul, Putin va continua. Sper că Ucraina i-l va rupe. Este un demon, un psihopat”

OPINIE. Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus

Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here