„S-a terminat cu marea armată rusă! Va mai avansa cel mult 2-3 zile. Deja, lângă Kiev îi batem de-or să «zboare» în curând. Aici, în pământul nostru, îi vom îngropa pe toți!”

0
26263
Oleksei Arestovici

Ocupanților ruși le-a cam sunat ceasul, transmite, prin declarații furibunde, consilierul prezidențial Oleksei Arestovici, într-un interviu acordat postului Kiev TV. Oficialul ucrainean susține că inamicii vor mai avea puterea să avanseze pe teritoriul Ucrainei „maximum 2-3 zile”, apoi vor fi „amețiți” și „liniștiți”.

Afirmațiile mobilizatoare și super-optimiste sunt făcute de consilierul președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Oleksei Arestovici: „Vor mai avansa maxim încă 2-3 zile, în direcția Krivîi Rih, Mikolaiv, Zaporojie. Apoi îi vom «ameți» și-i vom «liniști». Deja, lângă Kiev îi batem de-or să «zboare» de-acolo în curând”.

Oficialul de la Kiev mai afirmă că puterea de la Kremlin și-a lăsat trupele de izbeliște și că a mizat mai mult pe un avantaj psihologic în fața militarilor ucraineni.

Oleksei Arestovici: „Ei nu au milă pentru soldații lor, îi lasă singuri și descoperiți, fără coloane separate, fără flancuri asigurate, fără aviație, doar pentru a acționa asupra noastră din punct de vedere psihologic. Ah, au avansat! Sunt deja aici! Și plătesc pentru asta cu zeci și sute de vieți. Nu trebuie să ne fie frică, noi toți vom răzbi. Ăsta este pământul nostru și aici îi vom înmormânta pe toți”.

VIDEO: Comentariile lui Oleksei Arestovici

„Nu mai au nicio forță suplimentară. S-a terminat cu marea armată rusă!”

Moderatorul emisiunii l-a întrebat când anume se va încheia acest război, amintind bombardarea puternică a celui de-al doilea mare oraș din Ucraina, Harkov, dar și ocuparea Herson-ului.

Zâmbitor, calm, consilierul președintelui Zelenski i-a răspuns: „Lăsați-mă să lămuresc situația. Aici sunt 8 armate rusești, 8 armate se află în acest moment pe teritoriul Ucrainei, iar Marea Rusie e apărată acasă, în acest moment, doar de două armate. Ei au putrezit, nu mai au nicio forță suplimentară. S-a terminat cu marea armată rusă! Dacă vor mai mobiliza oameni, vor înmormânta Rusia. Lângă Sumî s-a «culcat» Divizia a 4-a de tancuri, prima armată de tancuri, asta e cea de elită. Și așa s-a întâmplat peste tot. Rusia folosește tactici pentru a recruta trupe, dar personalul nu este susținut. Sunt oameni fără experiență în război”.

Arestovici a subliniat că rușii au probleme mari din punct de vedere tehnologic. Tancurile introduse pe teritoriul Ucrainei sunt depășite. Dovadă: cea mai bună armată de tancuri din Rusia a fost spulberată lângă Sumî.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* Rusia strânge lațul: spre Kiev se îndreaptă 4 coloane, invadatorii au intrat în orașul-cheie Mikolaiv, urmează Odessa. În est, Mariupol e pus la pământ

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Coșmarul în care i-a aruncat Putin pe ruși în cea mai neagră săptămână din ultimii 75 de ani. Viața lor a devenit brusc infernală

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

* Zelenski: „Primii voluntari străini au ajuns în Ucraina”, să lupte împotriva rușilor. Sunt așteptați 16.000 din toată lumea

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here