Acasă Război în Ucraina Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin,...

Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

0
4180
Vladimir Struk - viu și mort

Vladimir Struk, primarul orașului Kreminna (18.400 de locuitori), din regiunea Lugansk, a fost găsit mort, împușcat în inimă. Anunțul a fost făcut de Anton Gherașcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei (Denis Monastîrski), pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Gherașcenko, cauza preliminară a morții ar fi o împușcătură în piept, în zona inimii, scrie Ziarul de Gardă.

„Pe 01.03.2022, soția sa a depus o cerere că a fost răpit de persoane necunoscute în haine de camuflaj”, scrie Gherașcenko.

Primarul din Kreminna era un fanatic susținător al lui Vladimir Putin și al politicii acestuia de anexare a Ucrainei. De asemenea, Vladimir Struk era susținător al autoproclamatei ”Republici Populare Lugansk” (LPR), pe care o voia alipită Rusiei.

În ultima săptămână, Struk a susținut activ trupele ruse invadatoare. El încerca să atragă de partea sa și alți susținători din elita politică regională.

Struk și-a arătat public bucuria de vedea Ucraina invadată de trupele ruse „eliberatoare”.

„Un trădător al Ucrainei mai puțin!”

Anton Gherașcenko, consilierul ministrului de Interne de la Kiev, a scris pe Facebook: ”Un trădător al Ucrainei mai puțin! Vladimir Struk, fostul deputat al Consiliului Regional Lugansk, șeful OTG Kreminna, a fost găsit mort. În 2014, el a fost un susținător activ al LPR. Apoi a plecat într-o parte a regiunii Lugansk liberă de ocupația temporară și a fost ales de două ori șef al OTG Kreminetskoi. În ultima saptămână, el a adoptat în mod activ o poziție pro-rusă, făcând campanie pentru ca deputații OTG să comunice cu Federația Rusă și cu LNR. La 1 martie, soția sa a anunțat că a fost răpit de persoane necunoscute în uniforme de camuflaj. Cauza morții este o rană de foc în zona inimii”.

Momentan, nu s-a descoperit cine l-a asasinat pe Vladimir Struk.

Anton Gherașcenko a dat, cu satisfacție, unele indicii: ”Întregul aparat de stat al Ucrainei, SBU, Ministerul Afacerilor Interne, Procuratura și instanțele de judecată nu au putut face nimic cu separatistul deschis Struk timp de 8 ani, deoarece avea mulți bani. Cel mai probabil, a primit sprijin din partea Federației Ruse. Dar când trupele rusești s-au apropiat la 15 km de Kreminna, Vladimir Struk a fost judecat de Tribunalului Poporului. Judecat de toți, a fost împușcat de patrioți necunoscuți, ca trădător al legilor militare. Când vom învinge, în curând, Rusia fascistă, vom curăța și vom reloca toți ofițerii de poliție și judecătorii corupți care i-au acoperit pe unii ca Struk”.

Vladimir Struk

„Naziștii din Ucraina au început masacrele”

Informațiile privind moartea lui Vladimir Struk au fost confirmate și de ziarul rusesc ”Pravda”, care o prezintă însă cu totul altfel, sub titlul: „Naziștii din Ucraina au început masacrele: primarul din Kreminna a fost ucis”.

„Pravda” rusă mai scrie: „Vladimir Struk, care conducea administrația orașului Kreminna , a fost găsit ucis pe teritoriul controlat de Kiev. Fotografia împușcării lui Vladimir Struk a fost publicată de Maxim Zhorin, fostul comandant al unității ucrainene neonaziste «Regimentul Azov» (organizația este interzisă în Rusia)”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

* În doar 6 zile de război în Ucraina, Rusia are mai mulți morți decât URSS în 5 ani de Afganistan!

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* Ce s-a întâmplat cu aviația lui Putin? Reuters: experții americani sunt surprinși. „Rușii nu sunt atât de buni pe cât se credeau”

„Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Artistă a Poporului din Ucraina: „Ești fiul diavolului, un copil născut degeaba! Te voi arde în cenușă, ai grijă!”

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

* Cei 8 militari români care au murit în dublul accident aviatic din Dobrogea (pilotul avionului + cei 7 din elicopter)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările
Advertisements