duminică, aprilie 21, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaUn fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: "Spânzurați-l pe acest bătrân...

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

-

Declarații violente, exprimând furia și frustrarea, curg din toate direcțiile la adresa criminalului Vladimir Putin, după ce acesta a comandat invazia rusă asupra Ucrainei.

O asemenea declarație, scuturată de orice formă de diplomație, îi aparține unui fost președinte al Ucrainei, Oleksandr Turcinov (57 de ani), și a fost făcută marți, 1 martie, la sediul Apărării antiteroriste din Kiev.

Conform publicației ucrainene independente Obozrevatel.com, Turcinov i-a îndemnat pe ruși să se răscoale împotriva tiranului de la Kremlin și să-l execute public în Piața Roșie din Moscova, lângă Mausoleul lui Vladimir Ilici Lenin.

Oleksandr Turcinov: „A sosit timpul! Putin vă umilește, Putin vă trădează, transformându-vă viața în haos și într-un pericol constant. El distruge viitorul copiilor voștri. E timpul să vă răsculați și v-aș sfătui să-l spânzurați pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleu! Ar fi instalația ideală, care v-ar permite să trăiți în sfârșit cu demnitate!”.

- Advertisement -

Oleksandr Turcinov a condus Ucraina în perioada „revoluției portocalii”, care a culminat cu fuga președintelui prorus Viktor Ianukovici la Moscova, în 2014.

Turcinov a deținut interimatul de președinte al Ucrainei timp de trei luni și jumătate (23 februarie – 7 iunie 2014).

- Advertisement -

A mai îndeplinit și alte funcții importante în aparatul de stat:

  • de două ori premier, pentru câteva zile (4-11 martie 2010, 22-27 februarie 2014);
  • președinte al Radei Supreme a Ucrainei (22 februarie – 27 noiembrie 2014);
  • secretar al Consiliului Național pentru Securitate și Apărare (2014-2019).

Din 30 iunie 2020, Oleksandr Turcinov a preluat șefia Partidului Solidarității Europene, în locul altui fost președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko (predecesorul lui Volodimir Zelenski în fruntea statului).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

* „Convoiul morții”, întins pe 64 de kilometri, se apropie de Kiev. Crește panica în capitala Ucrainei

* Rușii au bombardat sălbatic Harkov-ul, al doilea oraș a Ucrainei. Zelenski: „Este o crimă militară! Terorism de stat!”

* Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

* Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

* Și armata din Belarus a invadat Ucraina! Tiranul Lukașenko tocmai se jurase că n-o va face

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* Ucrainenii anunță că au ucis 5.300 de ruși, au doborât 29 de avioane și au distrus 191 de tancuri, până luni în zori. Pierderile Rusiei încep să devină insuportabile

Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Germania și Uniunea Europeană, împinse pe calea înarmării de atacul declanșat de Putin asupra Ucrainei. „O schimbare uriașă. UE va deveni o super-putere politică globală”

* Ofițer american de origine rusă: „Până când cineva nu-i va rupe gâtul, Putin va continua. Sper că Ucraina i-l va rupe. Este un demon, un psihopat”

* OPINIE. Monstrul urii în sutană. Crime în numele religiei ortodoxe. Zorro a venit și în Ucraina, dar pentru a asasina oamenii săraci. Lukașenko distruge Belarus

* Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -