Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

0
3869
Păzea, trage mamaie!

În contextul războiului cu rușii, Armata ucraineană a elaborat niște instrucțiuni vitale pentru civili. Dacă vor fi puse în aplicare, acestea le-ar complica viața și mai mult invadatorilor ruși. Instrucțiunile au fost difuzate de serviciul de presă al Forțelor Terestre din cadrul Forțelor Armate ale Ucrainei, transmite Censor.net.

Instrucțiunile Armatei ucrainene pentru civili

1. Dacă vedeți o coloană de tancuri, acestea vor fi urmate de o coloană de camioane cu combustibil. Faceți tot ce este necesar pentru a le împiedica să treacă! Blocați drumurile, tăiați copaci, întindeți plasele de la porți, în orice mod vi se potrivește! N-are combustibil – n-are tehnică.

2. Dacă vedeți că o coloană a intrat pe o fâșie de pădure – tăiați copacii, blocați-o pur și simplu, n-o lăsați să iasă!

3. Dacă știți că inamicul s-a oprit în pădure și sunteți convinși 100% că este inamicul, nu vă fie milă de pădure, dați-i foc! Una nouă va crește pe oasele ocupantului!!!

4. Cine are EXCAVATOARE, săpați gropi ca să nu poată trece inamicul! Nu vă așteptați să o facă cineva pentru voi!

5. În atenția deținătorilor de ARME CU ILUMINATOARE OPTICE: nu este necesar să ieșiți în calea inamicului în aer liber. Trageți de la distanță în roți! stfel va fi oprit vehiculul, apoi acționați în funcție de situație.

6. Luați indicatoarele de pe trasee! Voi vă veți orienta cu toții, inamicul – nu. Dacă vă vor întreba unde se află – uzați de imaginație, DEZINFORMAȚI inamicul!

7. Toată lumea a auzit de semnele făcute de sabotori pe clădiri, lângă locuri importante și așa mai departe. Umpleți-le cu pământ, umpleți-le cu rășină, distrugeți-le în orice fel!

8. Dacă există informații că inamicul se apropie, ardeți paie, cauciucuri în cantități mari! Fumul negru dezinformează, inamicul va crede că satul este deja bombardat, vă ajută să câștigați timp!!!

„Orice ajutor este important acum!!!”, au îndemnat militarii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* VIDEO. Putin cere armatei ucrainene să doboare, prin lovitură de stat, „clica de drogați, naziști și teroriști” care conduce țara

* Tot mai multe arme trimise Ucrainei de SUA, Franța și Marea Britanie. Intră în joc Olanda și Polonia. Mesajul oficial al polonezilor: „Bine ați venit în iad!”

* Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

* 5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

* Ministrul ucrainean al Apărării: „Rezistând 55 de ore, am distrus complet planurile inamicului”. 3.500 de ruși morți, 200 capturați

* Epuizați și rămași fără muniție, soldații ruși refuză să mai lupte, dezertează sau se predau trupelor ucrainene. Tot mai multe blindate rămân fără combustibil

* „În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

* Primul român omorât de rachetele lui Putin, în Ucraina, aproape de Transnistria. Andrei Dumbravă avea 32 de ani, o fetiță de 4 ani și o soție însărcinată în 7 luni

* România își închide spațiul aerian și aeroporturile pentru avioanele rusești, Turcia interzice intrarea navelor de război ale lui Putin, prin Strâmtori, în Marea Neagră

* Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

VIDEO. „Plecați de pe pământul nostru! Vom lupta până la ultimul glonț. Niciunul dintre voi nu se va întoarce viu de aici!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

VIDEO. Ultimul schimb de replici pe Insula Șerpilor: „Predați-vă!” / „Navă rusească, du-te-n p… mea!”. Cei 13 polițiști de frontieră ucraineni au murit eroic în luptă cu rușii

Zelenski: „Am fost lăsați să luptăm singuri. Tuturor le e frică”. Germania se opune decuplării Rusiei de la SWIFT, care ar fi o lovitură mortală

* Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

* Maia Sandu joacă tare: Moldova blochează Spunik.md, arma propagandistică prin care Rusia „incită la ură și război” în limba română!

OPINIE. Putin a pierdut deja! SUA și Europa, într-un consens total: Putin e un pericol pentru toată lumea. Urmează dezintegrarea lumii ruse. Tic-tac!

Rusia a ocupat centrala atomică de la Cernobîl. Personalul care o deservește a fost luat ostatic

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

„Un act sinucigaș pentru Putin și dezastruos pentru poporul rus. O rușine istorică”

* Vitali Klitschko s-a ținut de cuvânt și a pus mâna pe armă! Fostul campion mondial la box apără orașul pe care-l conduce, Kiev

Donald Trump l-a lăudat pe Putin cu doar o zi înainte de invadarea Ucrainei: „E genial, priceput, fermecător. Își iubește țara”. Acum, Trump e „trist” și dă vina pe Joe Biden!

Delirul istoric al lui Putin. Minciunile prin care și-a justificat hăcuirea Ucrainei. I-a criticat chiar și pe Lenin, Stalin, Hrușciov și Gorbaciov, care au fost „prea generoși” cu Ucraina!

* AGENȚII HAOSULUI (6). Cele mai eficiente slugi ale lui Putin în România: liderii partidului extremist AUR, senatoarea Șoșoacă, „suveraniștii” lui Chitic, trădătorul român Bogdan Duca de la „Sputnik” și Episcopul filetist Teodosie al Tomisului

VIDEO. Delirul rusofil al senatoarei Iovanovici (Șoșoacă): „Cine vrea să apere Ucraina este cel mai mare trădător!” / „Rușii luptă pentru teritoriile lor. Nu au făcut jocurile Ocultei”

* Polonia refuză să joace meciul de baraj cu Rusia, pentru CM 2022! Mesajul tăios lui Lewandowski, cel mai bun fotbalist din lume în 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here