Trei tentative eșuate ale lui Putin de a-l asasina pe Zelenski, prin grupul Wagner, cecenii lui Kadârov și armata Rusiei

2
3930
Doi criminali sadici: Vladimir Vladimirovici Putin și Ramzan Ahmatovici Kadârov

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski (44 de ani), a supraviețuit celor trei tentative de asasinat la adresa sa, în ultima săptămână. Acestea au fost conduse și executate de militari ruși, la ordinul dictatorului rus Vladimir Putin, dar au eșuat, fiind anihilate de trupele speciale ucrainene, transmite prestigioasa publicație britanică The Times, pe baza informațiilor primite de la serviciile secrete britanice.

Una dintre tentativele de asasinare a președintelui Ucrainei a fost condusă de mercenarii din grupul Wagner, înființat și finanțat de Kremlin, la ordinul lui Putin. Cunoscut pentru operațiunile din Siria și din Mali. Grupul Wagner a suferit pierderi majore în timpul atacului asupra clădirii unde se afla Zelenski.

Mai mult, potrivit „The Times”, liderii Grupului Wagner au fost ”alarmați” de acuratețea informațiilor pe care armata ucraineană le avea despre operațiune. Așa a fost posibil ca tentativa de asasinat să fie anticipată și dejucată, iar comandoul Moscovei să fie nimicit. Aproape toți militarii din acest comando, format din membri ai Grupului Wagner, au fost uciși, doar câțiva au supraviețuit.

O a doua tentativă eșuată de asasinat a aparținut trupelor speciale din Armata rusă. A fost o acțiune dejucată fără probleme de armata ucraineană.

A treia tentativă de asasinat și-au asumat-o luptătorii ceceni ai lui Ramzan Kadârov, trimiși de acesta în sprijinul armatei ruse. „Măcelarii lui Kadârov” au avut o experiență neplăcută, eșuând în tentativa lor și înregistrând victime. Sâmbăta trecută, un militar cecen ce făcea parte din comandoul trimis să-l asasineze pe președintele Zelenska a fost ucis, potrivit „The Times”.

Cecenia este republică autonomă în cadrul Federației Ruse, iar actualul ei conducător, Ramzan Ahmatovici Kadârov (45 de ani), este un susținător fidel al dictatorului rus Vladimir Putin (69 de ani). Amândoi sunt asasini scelerați, recurgând la crime comise cu cruzime.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Mesaj furios al lui Zelenski către liderii NATO: „Pe noi nu ne cumpărați cu un litru de benzină pentru un litru din sângele nostru!” / „Ați dat undă verde pentru bombardarea orașelor Ucrainei” / „Vor muri oameni, în această noapte, din cauza voastră”

* „S-a terminat cu marea armată rusă! Va mai avansa cel mult 2-3 zile. Deja, lângă Kiev îi batem de-or să «zboare» în curând. Aici, în pământul nostru, îi vom îngropa pe toți!”

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* Rusia strânge lațul: spre Kiev se îndreaptă 4 coloane, invadatorii au intrat în orașul-cheie Mikolaiv, urmează Odessa. În est, Mariupol e pus la pământ

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Coșmarul în care i-a aruncat Putin pe ruși în cea mai neagră săptămână din ultimii 75 de ani. Viața lor a devenit brusc infernală

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

2 COMENTARII

 1. Este poate util sa amintim ca Stalin a comandat frecvent astfel de atentate.
  1. La mai putin de o luna inainte de lovitura de stat de la 23 August 1944 un comando legionar pregatitit de serviciile secrete sovietice a fost parasutat langa Olanesti unde se afla Maresalul la tratament insa operatiunea a esuat inainte ca acestia sa isi indeplineasca misiunea .
  2. Cu un an inainte (28 august 1943 dupa ce Armata Rosie preia definitiv initiativa pe Frontul de Est ) a murit subit tarul Boris III al Bulgariei, cel mai probabil in urma unei otraviri. De pe urma disparitiei sale Hitler nu a beneficiat cu nimic desi evident s-a incercat sa se arunce vina pe germani. In schimb comunistii bulgari au profitat de instabilitatea politica rezultata din moartea tarului si s-au organizat asa de bine incat la venirea sovieticilor in Bulgaria in Septembrie 1944 tara a fost comunizata rapid printr-o represiune groaznica pe care nu am vazut-o nici in Romania.
  3. In timpul razboiului civil din Spania, OGPU a primit ordin de la Stalin sa il asasineze pe Generalul Franco, iar pentru misiune se pare ca a fost ales celebru spion sovietic si tradator britanic Kim Phillby – молодой англичанин (tanarul englez) cum era alintat de cekisti. Plan care nu a mai fost dus la indeplinire deoarece cel care organiza operatiunea in Spania a fost chemat intempestiv la Moscova si executat cu un glonte in ceafa.
  4. In 4 Iulie 1944, Generalul Sikorski, primul ministru al guvernului polonez in exil devine victima unui accident de avion dubios dupa ce intrase cu cateva luni in urma in conflict direct cu Stalin deoarece refuza explicatia mincinoasa a guvernului sovietic privind masacrul de la Katyn, fapt care a condus la ruperea de catre URSS a relatilor diplomatice cu polonezii de la Londra, acestia fiind acuzati ca sunt in „complicitate cu Germania nazista”, asa cum azi acuza Ucraina de nazism cateii neo-stalinisti Putin si Lavrov.
  Si exemplele pot continua. Chiar si in timpul lui Brejnev sovieticii au practicat acest sport criminal insa au fost deobicei vizate tari din lumea a III-a, un exemplu notoriu fiind asasinarea in 1979 de catre trupe speciale sovietice deghizate in militari afgani a presedintelui Hafizullah Amin in palatul Tajbeg din Kabul (Arhiva Mitrokhin – vol.2). Iar analogia Afganistan vs. Ucraina ma tem ca nu se limiteaza la incercarea de asasinare a sefului statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here