Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

1
52320
Vladimir Putin își ține la distanță chiar și cei mai apropiați colaboratori

Sceleratul Vladimir Putin (69 de ani), care a ordonat invazia rusă în Ucraina (un stat independent din 1991), se teme de moarte ca dracul de tămâie. S-a refugiat din Moscova, unde nu se mai simte în siguranță, tocmai în Republica Altai, situată pe calea aerului la 3.135 de kilometri de Kremlin. Parte a Federației Ruse, această republică este inclusă în Districtul Federal Siberian și în regiunea economică a Siberiei de Vest. Cu mașina se poate ajunge acolo în 53 de ore, fiindcă distanța este de 3.788 de kilometri.

Republica Altai se află în sudul Siberiei, având graniță cu Kazahstan, China și Mongolia

Dictatorul rus și-a ales acest buncăr antiatomic, care se află nu departe de granițele cu Mongolia, China și Kazahstan, pentru a fi cât de cât sigur că nu va fi capturat de posibilii săi opozanți din Sistem ori de trupe de comando americane.

În capitala Republicii Altai, Gorno-Altaisk, trăiesc aproximativ 55.000 de oameni. În zonă se vorbesc două limbi de stat: altai și rusă. Și limba kazahă e oficială, dar numai în locurile dens populate cu etnici kazahi.

În buncărul antiatomic din Siberia își primește Putin colaboratorii apropiați, care vin cu avionul de la Moscova.

Capitala Gorno-Altaisk se află la limita nordică a Republicii Altai

„Îi este frică să întâlnească pe cineva, astfel încât cineva, de undeva, să nu stropească ceva pe el și să nu se întâmple ceva. Acum este singur chiar și împotriva propriei sale elite”

Informația despre fuga lui Putin a apărut pe site-ul ucrainean independent Obozrevatel.com, fiind furnizată de expertul militar Oleg Jdanov (56 de ani): „Putin s-a implicat în joc, s-a dus la faliment, și-a pus în joc nu doar cariera, ci și viața fizică. Pentru că, dacă pierde războiul, mediul lui îl va mătura. De aceea, a mers în Altai și stă într-un buncăr acolo. Îi este frică să întâlnească pe cineva, astfel încât cineva, de undeva, să nu stropească ceva pe el și să nu se întâmple ceva. Acum este singur chiar și împotriva propriei sale elite. Priviți ce se întâmplă cu economia rusă. În câteva zile va fi în colaps. Și nu uitați: a spus că toți vor muri, iar el va merge în Rai”.

Autorul acestei dezvăluiri, Oleg Jdanov, a servit în armata ucraineană timp de 20 de ani. A lucrat în Direcția de operațiuni principale a Statului Major General. Este colonel în rezervă. În 1987 a absolvit Școala superioară de artilerie Hmelnițki. Tot în acel an, s-a căsătorit cu Liudmila Jdanova, cu care are un fiu, Vladimir.

Între 1987-1992, ofițerul ucrainean a lucrat în Grupul de Vest al Forțelor Sovietice din Germania, în orașul Bonn, fostă capitală provizorie a RFG (Republica Federală Germania, cea Occidentală). În următorii 5 ani, el a făcut parte din regimentul 331 de artilerie autopropulsată din cadrul Brigăzii 128 separată de asalt montan. Apoi, în perioada 1997-1999, a predat cursuri la Academia Națională de Apărare a Ucrainei. A mai fost cooptat alți 5 ani în Direcția Principală a forțelor de rachete și artilerie, iar din 2004 până în 2007 – în Direcția Operațională Principală a Statului Major General al Armatei Ucrainei.

„Putin poate folosi arme nucleare. În urmă cu 2 ani, Jirinovski a spus chiar de la tribuna Dumei de Stat că este necesar să se aleagă un mic stat în ocean și azvârlită peste el bomba atomică, ca să se cutremure întreaga lume”

În calitatea sa de colonel în rezervă, implicat în trecut în mai multe operațiuni militare, Oleg Jdanov avertizează că dementul Putin poate folosi arma nucleară în orice moment.

„Sunt sigur că Putin poate folosi arme nucleare. Nu e de mirare că a preluat această ciupercă. Îmi amintesc cuvintele lui Jirinovski din urmă cu doi ani, când a spus chiar de la tribuna Dumei de Stat că este necesar să se aleagă un mic stat în ocean și azvârlită peste el bomba atomică, ca să se cutremure întreaga lume. Cred că există un astfel de scenariu. Putin speră că va fi o victorie. L-a păstrat pe șeful Statului Major, nu l-a demis. A înțelesc că Gherasimov e valoros pentru el, pentru că luptă în Siria de 10 ani și a învins Georgia.”

Oleg Jdanov se referă la războiul ruso-georgian din 2008, în urma căruia Georgia a pierdut controlul asupra regiunilor Osetia de Sud (în Munții Caucaz) și Abhazia (pe țărmul Mării Negre), după intervenția armată a Rusiei.

Vladimir Jirinovski este membru al Dumei de Stat, camera inferioară a Parlmentului rus, iar timp de 10 ani (2001-2011) a fost vicepreședinte al acestei instituții. Este fondator și lider al Partidului Liberal Democrat, al treilea ca importanță din Dumă.

„Belarus va umple pauza operațională pentru Federația Rusă, astfel încât să luptăm cu Belarus în timp ce Putin adună o nouă armată”

Referindu-se la negocierile pentru o posibilă încetare a războiului, Oleg Jdanov e de părere că acestea reprezintă doar o tragere de timp a Federației Ruse, în nevoia de a-și forma noi trupe de asalt. Până atunci, Putin se bazează pe intervenția trupelor din Belarus în Ucraina.

„Rusia joacă pentru timp. Are nevoie de o pauză operațională pentru a regrupa trupele și a aduce rezerve în Ucraina. Și-a epuizat potențialul ofensiv. De aceea, Rusia a fost de acord cu negocierile, de aceea au stat astăzi (luni, 28 februarie – n. red.) o jumătate de zi – trei runde și toate celelalte. A fost imediat clar că nu va exista altceva decât un schimb de opinii. Nu acesta este nivelul delegațiilor care iau orice decizie. A trebuit să facă schimb de acte și să plece. Totul este spectacol și punere în scenă. Apropo, astăzi toate trupele din Belarus sunt în plină mișcare. Au fost trimise somații, Lukașenko a început mobilizarea. Deci, cel mai probabil, Belarus va umple pauza operațională pentru Federația Rusă, astfel încât să luptăm cu Belarus în timp ce Putin adună o nouă armată. Totul va depinde de cât de repede va fi mobilizată Garda Națională, care numără jumătate de milion de oameni”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Putin s-a ascuns într-un buncăr pentru a cincea zi. Se teme în mod paranoic pentru viața lui”

* Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

* Putin a trimis la Kiev 400 de mercenari din grupul Wagner, să-l ucidă pe președintele Zelenski

Putin agită amenințarea nucleară! „Ordon punerea forțelor de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă!”

Germania ia două decizii crunte pentru Putin: trimite arme Ucrainei și aceptă decuplarea Rusiei de la sistemul SWIFT

* Ucrainenii anunță că au ucis 5.300 de ruși, au doborât 29 de avioane și au distrus 191 de tancuri, până luni în zori. Pierderile Rusiei încep să devină insuportabile

Un întreg regiment al Gărzii Naționale Cecene, în frunte cu generalul Tușaev, a fost spulberat lângă Kiev! „Măcelarii lui Kadîrov”, luptând pentru ruși, au fost lichidați de trupele speciale ucrainene

5.000 de militari ruși s-au revoltat la Belgorod, refuzând să meargă la luptă în Ucraina!

Epuizați și rămași fără muniție, soldații ruși refuză să mai lupte, dezertează sau se predau trupelor ucrainene. Tot mai multe blindate rămân fără combustibil

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Fiica oligarhului Abramovici și cea a „trompetei” lui Putin își sfidează părinții și se opun războiului! Sofia Abramovici: „Nu «Rusia vrea război cu Ucraina», ci «Putin vrea război cu Ucraina»!” / Elizaveta Peskova: „Nu războiului!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

VIDEO. Ultimul schimb de replici pe Insula Șerpilor: „Predați-vă!” / „Navă rusească, du-te-n p… mea!”. Cei 13 polițiști de frontieră ucraineni au murit eroic în luptă cu rușii

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

OPINIE. Putin a pierdut deja! SUA și Europa, într-un consens total: Putin e un pericol pentru toată lumea. Urmează dezintegrarea lumii ruse. Tic-tac!

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

„Un act sinucigaș pentru Putin și dezastruos pentru poporul rus. O rușine istorică”

* Povestea Irynei, scriitoarea din Ucraina care a murit alături de soţul său apărând Kievul cu arma în mână. Lasă în urmă 5 copii orfani

* Moment greu pentru AUR, Șoșoacă, Ciutacu și Cristoiu: România închide Sputnik și Russia Today. UE face la fel: „Călcăm șarpele pe cap”

1 COMENTARIU

  1. Inchideti website-ul propagandistului rusie Daniel Tomozei-Dimian http://dantomozei.ro/. Acest idiot util sustine ca Ucraina si-a inscenat invatia, ca darama blocuri si ucide oameni pentru a face jocurile occidentului. Fost jurnalist, a pus bazele la dacii liberi. Toate domeniile .ro ale propagandei se sterg de catre ICI. Odata ce nu mai are DNS il pupam pe freza, se va limita la Facebook. Faceti plangere la Facebook impotriva acestui individ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here