VIDEO. Deputatul ucrainean pro-rus bătut de un jurnalist în direct, la TV, a fost arestat pentru trădare. El le-ar fi divulgat rușilor pozițiile militarilor ucraineni

1
13265
Nestor Șufrici și militarul care-l păzește

Deputatul ucrainean pro-rus Nestor Ivanovici Șufrici, care pe 18 februarie a fost bătut în direct, într-un studio TV, de un jurnalist, a fost arestat acum de Serviciul de securitate al Ucrainei pentru că ar fi furnizat armatei ruse invadatoare locații și informații despre apărarea armatei ucrainene, relatează „The Kiev Independent”.

Politicianului de la partidul “Pentru viață”, partid care face jocurile Rusiei, i-au fost confiscate mai multe arme.

Armele confiscate de la Nestor Șufrici

Potrivit „Kiev Post”, deputatul ucrainean Nestor Șufrici le-ar fi divulgat rușilor pozițiile militarilor ucraineni. De aceea, el este acuzat de trădare. Pe timp de război, sunt în vigoare legi și proceduri speciale.

VIDEO: Nestor Ivanovici, luat tare de militarul care-l păzește în arest

Nestor Șufrici este parlamentar ucrainean din 1998. El s-a manifestat permanent ca un exponent al intereselor Rusiei, fiind numit deseori „trădător al Ucrainei”, deși a jurat să apere integritatea teritorială a țării al cărei demnitar este.

Au apărut și fotografii cu Nestor Șufrici legat la ochi cu o bandă neagră, precum teroriștii periculoși. Militarul care-l păzește este același care-l interoghează în clipul video.

Deputatul pro-rus, bătut de un jurnalist pro-european

Nestor Șufrici este politicianul care pe 18 februarie, cu 6 zile înainte de invazia rusă în Ucraina, a fost bătut în direct de un jurnalist, în studioul unei emisiuni TV, unde fusese invitat pentru a-și spune părerea despre tensiunile dintre Ucraina și Rusia. Șufrici a refuzat să condamne agresivitatea președintelui rus Vladimir Putin, care strânsese trupe masive la granițele Ucrainei.

Bătaia a pornit de la întrebarea adresată lui Șufrici dacă Putin este „un criminal și un pungaș”. Politicianul a replicat evaziv: “Lăsați autoritățile ucrainene să se ocupe de asta!”.

Fostul președinte ucrainean Petro Poroșenko a intervenit acid, cu aluzie la Șufrici: „Este un agent rus chiar aici, în studio!”. Fostul premier Arseni Iațeniuk a râs și a dat din cap aprobator.

Discuția s-a tensionat, Șufrici a vorbit cinic-arogant, iar la un moment dat, jurnalistul ucrainean Iuri Butusov s-a ridicat de pe scaun, s-a apropiat de deputatul pro-rus (între ei se afla un alt invitat) și l-a lovit puternic, cu pumnul, în față.

Cei doi – Șufrici și Butusov – au căzut încleștați la podea, unde și-au împărțit multe lovituri. Încleștare a s-a încheiat după câteva zeci de secunde, cu cei doi serios șifonați, iar emisiunea a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

VIDEO: Bătaia dintre jurnalistul pro-occidental Iuri Butusov și deputatul pro-rus Nestor Șufrici

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Unul dintre ucrainenii care au negociat luni cu rușii a fost executat pentru trădare, în detenție, de Serviciul de Securitate de la Kiev

* Trei tentative eșuate ale lui Putin de a-l asasina pe Zelenski, prin grupul Wagner, cecenii lui Kadârov și armata Rusiei

* VIDEO. Mesaj furios al lui Zelenski către liderii NATO: „Pe noi nu ne cumpărați cu un litru de benzină pentru un litru din sângele nostru!” / „Ați dat undă verde pentru bombardarea orașelor Ucrainei” / „Vor muri oameni, în această noapte, din cauza voastră”

* „S-a terminat cu marea armată rusă! Va mai avansa cel mult 2-3 zile. Deja, lângă Kiev îi batem de-or să «zboare» în curând. Aici, în pământul nostru, îi vom îngropa pe toți!”

* „WANTED: MORT SAU VIU”. Recompense pe capul sceleratului Putin, de la un rus exilat în SUA și un ucrainean fugit din Donbass

* Rusia strânge lațul: spre Kiev se îndreaptă 4 coloane, invadatorii au intrat în orașul-cheie Mikolaiv, urmează Odessa. În est, Mariupol e pus la pământ

* Senatoare rusă, fostă consilieră a lui Putin, despre dezastrul armatei în Ucraina: „Din 100 de oameni dintr-o companie, doar 4 au supraviețuit”

* “Nu-i adevărat! Nu e niciun război, Rusia salvează Ucraina de naziști!” Părinții care se uită la televiziunile lui Putin refuză să-și creadă copiii, care le spun că armata lor face masacru în Ucraina

* Coșmarul în care i-a aruncat Putin pe ruși în cea mai neagră săptămână din ultimii 75 de ani. Viața lor a devenit brusc infernală

* Ucrainenii l-au ucis pe generalul rus Suhovețki, decorat de Putin în 2014 pentru ocuparea Crimeei! „O mare pierdere pentru forțele ruse”

* Un primar pro-rus din Ucraina, care a salutat invazia trupelor lui Putin, a fost răpit și împușcat în inimă. „Un trădător mai puțin!”

* Primul oraș-cheie din Ucraina capturat de ruși: Herson. E de mărimea Clujului și se află la vărsarea Niprului în Marea Neagră. Linia frontului se apropie de România: invadatorii pregătesc debarcarea la Odessa

* DOCUMENTE CAPTURATE: Planul secret al Rusiei. Toată Ucraina trebuia ocupată în 15 zile: 20 februarie – 6 martie. Invazia urma a fi lansată în ziua închiderii Olimpiadei de iarnă, dar s-a amânat cu 4 zile

Dictatorul Putin a fugit din Moscova! Stă ascuns într-un buncăr antiatomic din Siberia, la peste 3.000 de kilometri de Kremlin. Nu lasă pe nimeni să se apropie de el, pentru „a nu fi stropit cu ceva”

Tot mai mulți oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul! Presiunea celor 6: Deripaska, Fridman, Tinkov, Tinkovan, Iacobașvili, Râbakov

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* „Putin, «marele apărător al ortodoxiei», a trimis musulmani ceceni să ucidă ortodocși ucraineni”

* Militarii ruși au omorât un preot ucrainean, în regiunea Kiev. „L-au scos din mașină și l-au împușcat”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

Sceleratul Putin amenință Suedia și Finlanda cu „consecinţe militare și politice grave” dacă vor încerca să intre în NATO

VIDEO. Declarația de război a lui Putin. Amenințări demente, posibil nucleare, către aliații Ucrainei „naziste”: „Veți suporta consecințe cum nu ați văzut în istoria voastră! Sper că am fost auzit”

* Au plătit cu viața pentru că s-au opus regimului impus de Putin! Asasini cu sânge rece implicați în diferite crime. „Te vom găsi și în gaură de șarpe”

* Abuz grav al Guvernului: a închis „din greșeală”, timp de 18 ore, un site pro-occidental, pe motiv că ar fi pro-rus! Concluzia: nimeni nu e vinovat

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here