„Un al doilea 10 august poate apărea oricând”. O spune chiar procurorul general!

1
984

Bogdan Licu ocupă poziţia de şef al Parchetului General, după plecarea la pensie a ex-procurorului general Augustin Lazăr. Aşa cum ZIARISTII.COM a dezvăluit în exclusivitate, Licu a spus chiar înainte de a-şi intra în pâine că va urgenta Dosarul „10 august”, blocat de oamenii lui Dragnea din Ministerul de Interne.

Astăzi, Bogdan Licu a precizat că sunt anchetate toate evenimentele de la protestul din august 2018, dar a admis că o nouă represiune de tipul celei din Piaţa Victoriei poate apărea oricând.

„Campania electorală mai durează în România un an și șapte luni, astfel că un 10 august poate să apară oricând”, a declarat procurorul general interimar, întrebat despre informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora Parchetul Militar ar fi cerut Spitalului Clinic de Urgență Floreasca informații referitoare la instituțiile care s-au interesat în noaptea de 10 spre 11 august 2018 despre starea răniților dupa agresiunile de la mitingul din Piața Victoriei.

Parchetul General a anunțat că a extins urmărirea penală în dosarul privind protestul din 10 august 2018, fiind cercetată acțiunea jandarmilor de a evacua Piața Victoriei, în urma căreia ar fi fost vătămate drepturile protestatarilor. Procurorii spun că violența a fost nejustificată, potrivit Mediafax.

Șefii din Jandarmerie, Cătălin Sindile, Laurențiu Cazan şi Sebastian Cucoş, au fost chemați pentru a fi informați cu privire la extinderea urmăririi penale in rem. Aceștia au fost puși, de altfel, sub acuzare în acest dosar pe 21 septembrie 2018, fiind acuzați de abuz în serviciu, participaţie improprie la purtare abuzivă, participaţie improprie la fals intelectual, participaţie improprie la uz de fals. Alături de șefii din Jandarmerie a fost pus sub acuzare, la acel moment, și secretarul de stat în MAI Dan Mihai Chirică.

Măcelul organizat de Guvernul Dăncilă

În ziua de 10 august 2018, forţele de ordine au atacat fără motiv o populaţie paşnică de mărimea oraşului Piteşti, caz unic în lumea civilizată, unde jandarmii apără mulţimea paşnică, nu o atacă (vezi exemplul „vestelor galbene”, din Franţa, unde jandarmii au acţionat opus faţă de cei din Bucureşti, protejând manifestanţii paşnici şi arestându-i pe loc pe violenţi.

Atacul generalizat a fost condamnat de întreaga comunitate internaţională, de Europa printr-o Rezoluţie a Parlamentului UE, dar şi de ONU, care a început o investigaţie proprie.

În urma violenţelor comandate politic, au existat mii de victime, printre care copii, femei, bătrâni fără apărare, jurnalişti români şi străini.

Nimeni nu a fost reţinut sau condamnat până în ziua de azi, în ciuda tuturor evidenţelor. Ministerul de Interne, condus de Carmen Dan, a zădărnicit ancheta secretizând fără motiv mai multe documente.

Guvernul Dăncilă a declanşat prigoana împotriva procurorilor militari care au început ancheta penală, folosind „arma” Inspecţiei Judiciare – instituţie condusă de Lucian Netejoru, care a declanşat controale fabricate politic împotriva procurorilor.

CITIȚI ȘI:

Carmen-Gaz, satrapul-şef din 10 august, dă indicaţii procurorilor cum să facă ancheta

EXPLOZIV. Dragnea şi Carmen Dan au ştiut TOT despre masacrul din 10 august! Mărturia unui om din interior

Dragnea și Carmen Dan și-au dat foc la valiză! Bădulescu are un motiv în plus să spună cum au dirijat ei represiunea din 10 august

Dosarul „10 august”: procurorii anchetează diversiunea „Springtime” și intoxicarea „jandarmerița moartă”

EXCLUSIV. N-au scăpat de „efectul Lazăr”! Procurorul general interimar vrea urgentarea Dosarului „10 august”

CTP: „Discursul lui Dragnea pregătește o intervenție în forță, cel puțin la fel de violentă ca aceea din 10 august”

VIDEO. Aurica Cobuz, primărița PSD care scoate pantoful și-ți dă cu el în cap. „Măi, tu chiar vrei bătaie!”

Mesajul lui Dragnea: Puteam să-i batem măr pe ieșeni, dar ne-am abținut. Deocamdată…

Antena 3 ceartă un ministru pentru că-l aduce „prea repede” în țară pe fugarul Radu Mazăre!

1 COMENTARIU

  1. Nu , Rareș Bogdan, nu au închis zrealitates TV , ca aveau ce aveau cu postul TV , ci pentru faptul ca POSTUL TV NU SI-A PLĂTIT TAXELE ȘI IMPOXITELE TIMP DE PESTE 10 ANI! Iar Dumneata nesimtitule, un oportunist de după 90’ încasări de la Reslitatea TV peste 270.000 lei conform Declarației , ce ești tu mai Rareș Bogdan sa ne dai lecții de moralitate, când pe gura aia spurcata vărsau doar venin de șarpe, au instigat romanii împotriva romanilor!!!
    Ai dat bir cu fugiții , când postul RESLITATEA TV PRACTIC NUMAI AVEA BANI SA-ȚI PLATESSCA SALARIUL DE NABAB, SA-ȚI VERȘI VENINUL ĂLA DE ȘMECHER ÎMBOGĂȚIT DE DUPĂ 90’.!!!
    Sa nu ne mai dai lecții ca nu ești tu cel dare deții adevarul absolut. Te-a cocoțat Ludovic Orbán un alt politician care da din gura de 30 de ani și cam atât !!!!Cautati-va slujbe oneste și numai pacăliți romanii ca nu sunteți Cavalerii Dreptății!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here