marți, martie 5, 2024
AcasăDiasporaEXPLOZIV. Dragnea şi Carmen Dan au ştiut TOT despre masacrul din 10...

EXPLOZIV. Dragnea şi Carmen Dan au ştiut TOT despre masacrul din 10 august! Mărturia unui om din interior

-

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a făcut declaraţii incendiare, în această seară, despre implicarea lui Liviu Dragnea şi a lui Carmen Dan în represiunea din Piaţa Victoriei. Declaraţiile lui Bădulescu îi incriminează în premieră pe cei doi, prin vocea unuia dintre cei care au făcut parte din dispozitivul de ordine! Deci, o mărturie „din interior”.

Carmen Dan declarase că a fost în concediu pe 10 august, ca să ascundă legătura cu atacul ordonat împotriva populaţiei civile. Liviu Dragnea, de asemenea, nu a fost văzut la faţă în acele zile. Însă mărturia lui Bădulescu arată că ştiau tot, direct sau indirect, prin oamenii trimişi de ei în Piaţa Victoriei.

- Advertisement -

„Erau persoane din anturajul ministrului de Interne care ne vizitau des în zona în care ne aflam noi. Vă spun că una din acele persoane este deja pusă sub acuzare. Vă dezvălui că nu mai e secretar de stat la MAI, ci a fost mutat, ţineţi-vă bine, la Ministerul Apărării! Liviu Dragnea nu a fost niciodată străin de ce s-a întâmplat în 10 august. A vrut să pună românii împotriva românilor, ca să-şi rezolve el problemele cu ordonanţa. Carmen Dan a fost în Bucureşti în acea zi. Dragnea a fost permanent informat despre ce se întâmpla în Piaţa Victoriei, prin persoanele pe care le-a trimis special acolo, în zona unde ne aflam noi şi cei din celula de comandă. Să spună Carmen Dan de câte ori a vorbit la telefon în seara zilei de 10 august cu Liviu Dragnea, după ora 8 seara!”

Mărturia privind camioanele cu pietre aduse în Piaţa Victoriei

Bădulescu a declarat că procurorii care anchetează masacrul produs de Jandarmerie în 10 august îşi fac meseria profesionist şi că lucrurile au evoluat de la ziua în care el a fost audiat prima oară, pe 26 august anul trecut. Afirmaţiile sale din această seară vin după ce viceprimarul Capitalei a fost audiat lunea trecută, la Parchet. Înainte de asta, el a făcut primele dezvăluiri privind camioane cu pietre aduse în Piaţa Victoriei special pentru a fi folosite de persoane violente.

„Procurorul militar care se afla atunci în Piaţa Victoriei era pregătit cu documente menite să prezinte evenimentele într-un alt fel decât în realitate. Eu le-am spus că am văzut persoane violente, din galerii de fotbal, care trebuiau oprite să nu intre în Piaţă. I-am spus apoi că am văzut persoane violente cu sticle incendiare, care fabricau cocktailuri Molotov la doi paşi de locul mitingului. Nu a luat în calcul nimic. Poate avea deja confirmarea. Sau are de gând să folosească aceste probe la momentul potrivit. În 9 august, înainte de miting, sau pe 8 august, două camioane au descărcat pietre. Nu ştiu cine le-a adus. Statul paralel abia cum încep să lucreze. Ca să pună procurorul X la vârf ca să-i facă dosar lui Y”, a declarat Bădulescu, pe 30 ianuarie.

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

Diaspora nu uită 10 august. „Cerem pedepsirea vinovaților! Și nu uitați: toată lumea la vot!” Duminică, protest comun Diaspora Milano – Diaspora Padova

JANDRAGNERIA. Dăncilă ori are minte de găină, ori e ticăloasă. Pune semnul egal între intervenţiile din Franţa şi represiunea din 10 august

PSD crapă de la gazele din 10 august. Represiunea barbară începe să-i iasă pe nas

Viceprimarul Bădulescu pune procurorii pe urmele lui Dragnea! „După ce voi declara eu luni, Parchetul va trebui să pornească pe alte piste, pentru a identifica dacă 10 august a fost creația lui Liviu Dragnea”

 

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. Domnule Ciocazanu daca sunteti jurnalist si nu doar ,,grefier,, dupa emisiuni tv trebuie sa obtineti o informatie din emisiunea lui rares bogdan cu privire la numarul de ambulante aduse la mitingul din 10 august. Se spune ca au fost prea multe.Si nu doar numarul lor e important ci tipul lor de dotare.Daca au fost prea multe cu siguranta nu erau toate din bucuresti si ilfov. Verificati domnule Ciocazanu daca au fost aduse ambulante si din alte judete.

 2. Vorbeste si asta cand il dau jos psd-eii din functie, pana acuma se rastea la toti care vorbeau contra partidului!!!! Tipul e de o obraznicie rara si ma indoiesc ca o sa faca ceva lumina in cazul 10 august. Nimeni nu a fotografiat/filmat camioanele cu pietre si nimeni nu a vazut sau filmat sticlele cu coctailuri molotov, doar psd-eii vorbeau despre ele!? Apoi, de unde stim ca nu cu ajutorul primariei s-au dus pietrele acolo, cine vine asa tam-nisam cu camionul cu pietre, protestatarii in niciun caz, ori poate or fi fost handralaii lui codrin, ca tot era el in legatura cu batausii si mafiotii ca sa-l apere pe „sefu”!!!

  • Dar cand apara „partidul”, cum spui, ai fost la fel de exigent cu el? I-ai cerut poze, filme, martori?
   Aseara, la emisiunea lui Rares Bogdan, o atitudine asemenatoare a avut Dan Bucura. Si nu e prima data cand acest ziarist are o asemenea iesire, desi tot timpul incearca sa demonstreze altceva.
   Aseara mi s-a parut ca Dan Bucura incearca sa-l intimideze pe Badulescu, sa-l faca sa taca, facand aluzie la niste fapte grave pe care le-ar fi facut, despre care Bucura stie. Parea o amenintare.
   Nu l-am inteles, cum nu-i inteleg pe aceia care, atunci cand unul din tabara opresorilor evadeaza, abia atunci incep sa-l ia la bani marunti.
   Acest Badulescu, indiferent de motivele care l-au determinat, spune ceeace toti cei de buna credinta aflati acolo au vazut cu ochii lor. E treaba procurorilor sa-i ceara dovezi, sa intre in amanunte.
   Cei care incep sa abata directia, fie sunt inconstienti de faptul ca scopul esential este sa aflam adevarul, fie sunt cozi de topor.

 3. Si eu l-am auzit aseara perorand diverse la emisiunea lui Rares Bogdan. Era vag, se sucea cand era intrebat punctual, nu, ca el nu stie de asta, nici despre astalalta nu poate spune cu siguranta, in schimb incerca tot timpul sa divagheze spre abuzurile si abuzurile si abuzurile din justitie, DNA si-asa mai departe. Javra asta fusese trimis ca sa abureasca si sa deturneze discutia. Despre Carmen Dan se stie deja ca a fost pana la 3 noaptea in sediul MAI, s-a spus inca de atunci. Asadar, mai nimic, informatii vechi date ca-s noi, sau alte lucruri neverificabile, ca nu-l durea gura. Un singur lucru important a spus : ca procurorii au acum toate casetele cu inregistrari din Piata Victorei din noaptea respectiva, pe care le avea primaria, datorita sistemului de camere video instalat in zona.

 4. Am cam uitat de ‘mineriada alba’ cea care a speriat Ambasada SUA.
  Ce sa fi fost? Am semnalat ca pe pagina de Facebook ‘Jocuri de putere’ (care nu-i tot una cu a lui Bogdn Rares) a aparut filmul PSD care-i indemna pe romini sa participe la manifestatie. N-a fost dezavuat, n-a zis nimeni nimic (desi, cum zic, americanii s-au alarmat de manifestatie). Rares era (trimis?) la Paris.
  Acum ma gindesc c-o fi fost opera ‘distrugatorului’, care o fi crezut ca se face o contramanifstatie, ca se ajunge la dezordine. Gusa stie ceva?

 5. Vice primarul Aurelian Bădulescu dacă a știut despre 10 August 2018 de ce vine acum la multe luni după ce s-a întâmplat in aceea seara, modul legal sau ilegal in care a acționat Jandarmeria romană. Chestiunea care ma deranjează ca roman este aceea ca procurorii puși sa investigheze cum SU stat lucrurile o tot lalaiesc. Însă ce este mai grav ca plătiți cu vani grei de ronani ne tot flenduresc pe la nas niște povesti de copii. Cam asta este justiția in România , pentru ca își bat de romani , cauta sa deturneze adevarul despre asta vorbim!!!!!
  Atâta Timp cât metehnele vechi se perpetuează in orice ungher din justiție asta este justiția servita de cei care sunt la guvernare!!!! Adică, i mare bășcălie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -