EXCLUSIV. N-au scăpat de „efectul Lazăr”! Procurorul general interimar vrea urgentarea Dosarului „10 august”

6
5840

Îndepărtarea lui Augustin Lazăr de la şefia Parchetului General, în urma unei campanii de propagandă mizerabilă, nu e o veste bună până la capăt pentru clanurile penale din politică.

Omul care îl va înlocui pe Augustin Lazăr este procurorul care a ţinut morţiş ca Parchetul General să urgenteze Dosarul Revoluţiei.

„A fost omul providenţial, pentru victimele şi urmaşii celor pieriţi în decembrie 1989. Plecarea lui Tiberiu Niţu şi venirea lui Bogdan Licu procuror general interimar a fost salvarea Dosarului Revoluţiei. A infirmat clasarea Dosarului, a dispus continuarea cercetărilor şi a dat şi recomandări către instanţă, respectate ulterior. Dacă mai dura o lună, cazul era mort, adio dreptate pentru morţii şi răniţii Revoluţiei, adio adevăr!”, a declarat Teodor Mărieş, preşedintele Asociaţiei „21 Decembrie 1989”.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, vineri, ca Bogdan Licu să preia funcţia de procuror general interimar pentru o perioadă de două luni, după ce mandatul lui Augustin Lazăr se încheie pe 27 aprilie.

Bogdan Licu este cel de-al doilea adjunct al lui Augustin Lazăr. Funcţia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este deţinută de Laura Oprean.

Bogdan Licu a mai deţinut această funcţie după demisia fostului procuror general Tiberiu Niţu. În acea perioadă, el a solicitat redeschiderea anchetei în Dosarul Revoluţiei, trimis recent în judecată.

Bogdan Licu, omul urgentării dosarelor „grele”

Surse din Parchetul General au declarat pentru ZIARISTII.COM că, atâta vreme cât va sta la şefia instituţiei, procurorul Licu vrea să impulsioneze şi urgentarea Dosarului „10 August”, după modelul celor două anchete „grele” amintite mai sus.

Liviu Dragnea, Carmen Dan, şefii Jandarmeriei din 2018, capi din MAI care au contribuit la represiunea din Piaţa Victoriei, lideri politici care au instigat la violenţă împotriva românilor din Diaspora – ei şi alţii legaţi de acea măcel pus la cale de oamenii Guvernului Dăncilă au acum de ce să se teamă!

Măcelul organizat de Guvernul Dăncilă

În ziua de 10 august 2018, forţele de ordine au atacat fără motiv o populaţie paşnică de mărimea oraşului Piteşti, caz unic în lumea civilizată, unde jandarmii apără mulţimea paşnică, nu o atacă (vezi exemplul „vestelor galbene”, din Franţa, unde jandarmii au acţionat opus faţă de cei din Bucureşti, protejând manifestanţii paşnici şi arestându-i pe loc pe violenţi.

Atacul generalizat a fost condamnat de întreaga comunitate internaţională, de Europa printr-o Rezoluţie a Parlamentului UE, dar şi de ONU, care a început o investigaţie proprie.

În urma violenţelor comandate politic, au existat mii de victime, printre care copii, femei, bătrâni fără apărare, jurnalişti români şi străini.

Nimeni nu a fost reţinut sau condamnat până în ziua de azi, în ciuda tuturor evidenţelor. Ministerul de Interne, condus de Carmen Dan, a zădărnicit ancheta secretizând fără motiv mai multe documente.

Guvernul Dăncilă a declanşat prigoana împotriva procurorilor militari care au început ancheta penală, folosind „arma” Inspecţiei Judiciare – instituţie condusă de Lucian Netejoru, care a declanşat controale fabricate politic împotriva procurorilor.

CITIȚI ȘI:

Carmen-Gaz, satrapul-şef din 10 august, dă indicaţii procurorilor cum să facă ancheta

EXPLOZIV. Dragnea şi Carmen Dan au ştiut TOT despre masacrul din 10 august! Mărturia unui om din interior

Dragnea și Carmen Dan și-au dat foc la valiză! Bădulescu are un motiv în plus să spună cum au dirijat ei represiunea din 10 august

6 COMENTARII

 1. sa nu aud de Asociaţiei „21 Decembrie 1989” si Maries, a facut jocurile mizere ale A3 si luju.ro. Maries sa-si ceara scuze pentru ca l a facut tortionar pe Procurorul Lazar

  • Daca Maries a spus asta despre procurorul Augustin Lazar, inseamna ca e o cartita mai bine deghizata decat altele.
   Eu am avut unele suspiciuni legate de el, trezite de atitudinea lui impotriva lui Kovesi, in plin atacat al PSD impotriva ei, dar am crezut ca e o simpla eroare.
   Un om de buna credinta stie sa faca deosebirea dintre un tortionar si ce a facut Lazar in imprejurarile date.
   Unii membri ai GDS si-au dat arama pe fatza cu acest prilej. De multe cartite s-a folosit gruparea care a furat revolutia, unele foarte bine deghizate! Din acest motiv au facut tot ce-au vrut cu Romania!

 2. Nu mai indraznesc sa-mi fac iluzii dupa atatea tradari ale Justitiei: DNA cere amanarea procesului unde pledeaza ca acuztor, judecatoarele ICCJ o ofera repede, cu varf si-ndesat. Ce minunata colabirare in sanul justitiei noastre!
  Nu mai cred in nimeni din zona asta.
  Axioma lui valll: Salariile si pensiile nesimtite isi transfera nesimtirea asuptea beneficiarilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here