Mesajul lui Dragnea: Puteam să-i batem măr pe ieșeni, dar ne-am abținut. Deocamdată…

3
13371
Liviu Dragnea

În delirul lui Liviu Dragnea la Antena 3, tema centrală a fost violența. Pretinsa violență a protestatarilor anti-PSD, dar și violența verbală și ideatică a diversionistului Dragnea. Acesta zice întruna că vrea pace, dar se hrănește din amenințări, minciuni și instigări.

Liderul PSD încearcă să transmită simultan două mesaje:

 1. Noi, PSD-iștii, suntem pașnici; Iohannis, Cioloș și liberalii sunt cu violențele, ei vor bătaie și sânge pe străzi.
 2. Noi, PSD-iștii, suntem mulți, deci puternici; dacă vrem, îi zdrobim, le spargem capetele, zob îi facem, dar ne străduim să nu recurgem la violență (deocamdată).

În vorbăria dementă a lui Dragnea, cuvântul „bătaie” se repetă cu o frecvență înfiorătoare. Și toate derivatele sale: bătaie, bătuți, bătăuși… Plus: naziști, fasciști, cămăși negre / brune, plesnim, bâte, dat foc la casă, devastat casa, picioare în burtă, sânge, hăitași, omorâți, otrăviți, mercur…

Delirul violent al lui Liviu Dragnea

 • „Nu mi-a fost ușor să le solicit colegilor mei să nu riposteze. A fost foarte greu, foarte foarte greu ca la Iași niciun simpatizant să nu riposteze. A fost o muncă de lămurire foarte intensă. Ne-a fost foarte, foarte greu să-i convingem pe cei din autobuze să nu coboare, să nu riposteze.”
 • „Vă dați seama ce se putea întâmpla… Când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul e previzibil.”
 • „Eu nu vreau să ducem România acolo unde vor să o ducă Iohannis, USR-iștii și Pro România.”
 • „La Iași au fost oameni în vârstă, simpatizanți ai PSD, bătuți de ăștia… nu există imagini. Niște tineri de la USR i-au pus jos și le-au dat cu picioarele în burtă.”
 • „Nu există nicio diferență față de modul în care se comportau cămășile negre sau cămășile brune în Germania nazistă, în anii ’30.”
 • „Cei care vor să ajungă România cu bătăi pe stradă, cu impunerea punctului de vedere cu bâta, să-i voteze. Asta oferă USR, asta oferă Cioloș, civilizatul de Cioloș.”
 • „Un grup de bătăuși care, pe de o parte, speră să reacționeze PSD-ul, iar pe de altă parte să-i sperie, să le inducă teama celor care vor să voteze cu PSD. Am auzit pe unul că la el în sat mergea unul care le spunea că dacă votează cu PSD, le dă foc la casă.”
 • „Reacția noastră vreau să fie, într-adevăr, să-i plesnim, dar să-i plesnim la vot.”
 • „Cine să ne reprezinte la Bruxelles, ăștia? Niște bătăuși? Ăștia-s bătăuși, niște bătăuși. Cioloș – un securist. Era de domeniul evidenței că a făcut armata la Securitate și că era gardianul Doinei Cornea. Ce le oferă românilor Cioloș? Bătăi pe stradă, asta oferă Cioloș!”
 • „Cei din Opoziție au o atitudine fascistă. Doar cei puternici să trăiască, restul – omorâți.”
 • „Oamenii să voteze ce cred. Dacă vor o țară condusă cu bâta…”
 • „Așa face un om disperat: pune niște bătăuși să vină după noi. Așa face Iohannis!”
 • „Ce președinte ne dorim? Unul care încurajează bătăușii, hăitașii? Unul care vrea sânge pe străzi?”
 • „Cazul Doina Pană… otrăvirea cu mercur… Dacă e ministru PSD, poate să fie bătut, poate să fie omorât, poate să i se dea cu bâta în cap, să i se devasteze casa, mașina.”
 • „Mai facem mitinguri. Ne speriem de niște bătăuși? Să vină, să vină în continuare.”

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. PSD sunt vorbărie goală. Las de la mine şi construiesc autostrăzile României. Votați PNL şi va fi mai bine. Un pic mai bine. Dar fiți oameni cu suflet şi construiți case noi în loc să faceți consum de țigări.

  Contul meu la CEC 1760701182764. Aveți dreptul Masonic de a lua maximum 150000 dolari americani pentru casă de 80.000 dolari şi maşină.

 2. Nici Corneliu Zelea Codreanu nu avea un discurs de un extrem, îngust nationalist si un oportunism atât de deșănțat !
  Cu matahale doar un personaj sulfuros ca Dodon ar putea, eventual, sta la aceeași masă, dar folosind o lingură cu coada foarte lungă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here