Antena 3 își mai plasează un om în guvern. Un propagandist anti-justiție devine consilierul ministrului Justiției

2
4184
Andi Topală

De miercuri, 8 mai, Andi Topală este consilierul ministrului interimar al Justiției, Ana Birchall. Topală este un propagandist primitiv, un vector anti-justiție folosit de Antena 3 ani de zile în campaniile de salvare a corupților.

„A începul un job nou la Ministerul Justiției. 8 mai – consilier al ministrului”, anunță profilul de Facebook al lui Andi Topală.

Până la această numire, Topală a fost un fel de căpușă de presă. A învățat arta linșajului și a șantajului la „Ziua” lui Sorin Roșca Stănescu. Refiuzat de redacțiile serioase, a fost recuperat de Dan Voiculescu, care l-a plătit generos pentru rafalele de minciuni pro-corupție și anti-justiție.

Ana Birchall

Ca invitat permanent la Antena 3 din partea unui site obscur, a activat ca propagandist dizgrațios al PSD, înjurând vârtos Opoziția.

Acum și-a primit răsplata politică: a fost numit consilier al ministrului interimar al Justiției, Ana Birchall (PSD). Încă o sinecură scârboasă, dat fiind că Topală este submediocru și ca ziarist, și ca „gânditor voiculescian”.

Un asemenea individ nu are ce căuta într-o redacție respectabilă, cu atât mai puțin într-un minister! Dar pregătirea precară, lipsa de morală, slujirea corupților, apărarea interlopilor politici și linșarea magistraților sunt „calități” apreciate de PSD.

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Aşa merită fiecare om al puterii. Un job din care vezi numai lăturile. Fericirea înseamnă binele fiecăruia. Nimic mai mult. Dacă oamenii vorbesc mult un om ca el nu ajunge departe şi dispare ca Marta prin Temple Masonice. Ar fi bine ca el să lase pe Ana Birchall să producă idei în forme elevate. Ea nu poate fi condusă de oameni sub intelectul dumneaei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here