Ucrainenii au capturat de la ruși o bucătărie mobilă, plină cu cartofi, ceapă, morcovi și murături!

2
6179
Camionul-bucătărie

Forțele armate ale Ucrainei au publicat pe canalul Telegram mai multe fotografii cu un „trofeu” inedit pe care l-au capturat pe front: un vehicul KamAZ, utilat complet cu o bucătărie nouă. Invadatorii ruși l-au abandonat lângă o casă privată, fiindcă i se arsese demarorul. Inițial, aceștia au încercat să-l tracteze cu ajutorul unui tanc, dar, în timpul manevrelor, i-a fost smulsă bara de protecție. Așa că au renunțat la bucătăria mobilă.

Camionul-bucătărie

Rușii s-au văzut nevoiți să lase în urma lor nu doar prețiosul camion militar, ci și numeroase provizii. În fotografiile preluate de site-ul Obozrevatel.com se poate observa, de pildă, că zona destinată gătitului era plină cu saci de cartofi, morcovi înghețați și pe jumătate putrezi, precum și borcane sparte cu murături. Podeaua e mizerabilă, semn că rușii n-au apucat să facă prea mult șmotru în armată. Au aruncat pe jos o sticlă goală de ulei, o conservă, ceapă amestecată cu cartofi.

În interiorul dulapurilor se află însă farfurii și furculițe curate. „Echipamentul lăsat cadou de ruși este din anul 2019 și n-are corespondent în Ucraina. După o mică reparație, el va servi armata noastră cu demnitate”, scrie Obozrevatel.com.

Cam mare mizeria în bucătăria rușilor… și li s-au mai spart și borcanele cu murături…

Zilele trecute, luptătorii ucraineni au capturat un tanc rusesc T-80 nou-nouț, după ce „putiniștii” l-au lăsat chiar pe câmp, împotmolit în noroi, și au fugit care încotro. Pe acel teren, invadatorii au pierdut, fără să fie atacați, 2 tancuri, 3 tunuri autopropulsate, un TOS-1 „Buratino” (lansator de rachete multiplu de 220 mm și armă termobară montat pe un șasiu de tanc T-72), 2 MT-LB (vehicul blindat ușor multirol fabricat în Uniunea Sovietică și dat în folosință la finele anului 1960) și 2 camioane cu combustibil.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sufocată, Rusia a cerut Chinei ajutor militar și economic. Americanii presează Beijingul să refuze. Prin invadarea Ucrainei, Putin a reușit un singur lucru: să-și subordoneze țara chinezilor!

* Putin a fost trădat, în capturarea Ucrainei, chiar de finul său, care a furat un miliard de dolari din banii alocați „activităților subversive”. După eșecul „Coloanei a 5-a”, Medvedciuk a vrut să se sinucidă

* Un reputat regizor și jurnalist american, colaborator al HBO, NBC și „New York Times”, a fost omorât de ruși în Ucraina, după ce scăpase teafăr în Afganistan, Irak, Africa și Mexic

* Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

* Gravida rănită în bombardamentul maternității din Mariupol a murit. Rușii pretindeau că era o actriță ucraineană pusă să joace rolul mai multor victime

* Cei 8 trădători ucraineni care au predat orașul Melitopol invadatorilor ruși. „Vor răspunde în fața Domnului și a Curții poporului!”

* Un prizonier rus explică bizara retragere a navelor lui Putin care pregăteau atacul asupra Odessei: „S-au răzvrătit pușcașii marini”

* AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

* Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

* Tot mai mulți ofițeri belaruși fug din țară cu familii cu tot, refuzând războiul contra Ucrainei. Lukașenko îi înlocuiește cu comandanți trimiși de la Moscova

* „Adevărații ceceni” luptă pentru Ucraina! Comandant de batalion anti-Putin: „Dacă Ucraina va cădea, atunci toate republicile fostei URSS vor cădea. Țările independente din jurul Rusiei își vor pierde șansa de libertate”

* VIDEO. Tancuri rusești spulberate pe o autostradă de lângă Kiev. Invadatorii sar din ele și fug pe câmp ca iepurii, dar sunt măcelăriți

* Maiorul rus care și-a bombardat părinții din Ucraina: „Sunt în stare de șoc”

* Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

* „Relațiile SUA cu România sunt la un maxim istoric, cele cu Polonia sunt foarte reci”

2 COMENTARII

    • Pasa de Vidin, Pazvantoglu zis si Pazvante Chiorul. L-a potolit Iancu Jianu, cel care i-a dat si porecla. Jianul i-a facut o vizita la ceas de noapte in Vidin, a dat foc orasului si i-a scos un ochi cu degetul. Pazvante abia a fost salvat de garzi, in timp ce Jianul urla „cu stanga ti-am scos ochiul cu dreapta am sa-ti smulg capul”.

      Intresanta e si povestea Jianului intr-o mica vizita la boierul tradator Djuvara (stramosul „istoricului” incult si obsedat de asianism, purtator al aceluiasi nume). Pentru cine e curios.

      Cam astfel de oameni se fabricau in Ro pe „vremea lui Pazvante”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here