Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

0
63336
Vladimir Putin, de meserie criminal

Vladimir Putin pare să-și joace ultima carte în buncărul său din Siberia (Republica Altai, la granița cu Mongolia, China și Kazahstan). Domnia sa, începută în 2000, se clatină tot mai tare. Prin invazia criminală asupra Ucrainei, fostul colonel KGB și-a atras nu numai oprobriul unei lumi întregi, dar și pe cel din propria sa țară. Persoane din anturajul lui nu-l mai recunosc ca lider. Nici foști colegi din KGB, transformat în FSB după căderea URSS.

După consultarea unor specialiști din serviciile secrete ucrainene, ziariștii de la site-ul Obozrevatel.com au ajuns la concluzia că serviciile secrete rusești îl „sapă” tot mai evident pe șeful suprem, Vladimir Vladimirovici Putin (69 de ani). Fenomenul s-a accelerat după ce sceleratul de la Kremlin a declanșat războiul împotriva Ucrainei.

Forțele de securitate din FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei) au predat recent Ucrainei, în speță GRU (Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării de la Kiev), un dosar întreg despre activitatea de pe front a comandanților liderului cecen Ramzan Kadîrov (sluga lui Putin), trimiși la pachet cu mii de soldați în sprijinul invadatorilor ruși.

„Forțele de securitate ruse au predat Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei informații despre comandanții din Cecenia care sunt direct implicați în încercarea de a ocupa țara noastră. Au comis și crime de război. Potrivit GRU, aceste date au fost furnizate ca «bilet de intrare». Cert este că unii reprezentanți ai structurilor de putere din Federația Rusă sunt conștienți de consecințele acțiunilor criminale ale agresorului și de ceea ce va urma”, constată jurnaliștii de la publicația ucraineană independentă.

„Dându-și seama de inevitabilitatea pedepsirii crimelor de război comise pe teritoriul Ucrainei, tot mai mulți reprezentanți ai forțelor de securitate ruse încearcă să ia legătura cu serviciile de informații militare ale Ucrainei”

Prin aceste decizii, spun oficialii Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina, agenții FSB vor să evite cât mai mult posibil eventuale pedepse în urma crimelor de război comise de Rusia pe teritoriul Ucrainei.

„Dându-și seama de inevitabilitatea pedepsirii crimelor de război comise pe teritoriul Ucrainei, tot mai mulți reprezentanți ai forțelor de securitate ruse încearcă să ia legătura cu serviciile de informații militare ale Ucrainei. Materialele au fost verificate și confirmate. Din motive evidente, oferim o parte din informațiile despre comandanții indicați, adaptate pe problemele imposibilității determinării sursei scurgerii de informații”, au dezvăluit reprezentanții Direcției Principale de Informații din ministerul Apărării ucrainene (GRU).

Informațiile care s-au „scurs” intenționat de la FSB către GRU

1. Potrivit datelor primite din „cealaltă parte”, un detașament combinat al trupelor Gărzii Naționale Ruse (format din Garda Națională a Republicii Cecene) a ajuns pe teritoriul Ucrainei pe 24 februarie, prin zona de excludere a centralei nucleare de la Cernobîl.

2. În special, acestea sunt batalionul „Nord” (comandantul Magomed Tușaev, care a murit), batalionul „Sud” (Hussein Mejidov) și trpele OMON „Ahmat-Groznîi” (Anzor Bisaev).

3. Numărul detașamentului este compus din peste 1.200 de persoane.

Numerele de telefon și contacții cu care au luat legătura comandanții ceceni Anzor Bisaev și Husein Mejidov, în timp ce-i sprijineau pe invadatorii ruși

Date despre comandanții formațiunilor de ocupație:

1. Magomed Tușaev (născut la 23 februarie 1986). Generalul-maior Tușaev a fost ofițer OMON și comandant al Regimentului 141 Motorizat al Gărzii Naționale Cecene. Acesta a fost lichidat pe 26 februarie 2022 în zona aeroportului Gostomel (regiunea Kiev) de către unități ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

Tușaev și Kadîrov

2. Anzor Bisaev – Comandantul Detașamentului mobil cu scop special al Oficiului Serviciului Federal al Trupelor Gărzii Naționale din Rusia pentru Republica Cecenă „Ahmat”, staționat în orașul Groznîi (capitala Ceceniei).

Ultimii contacți ai lui Bisaev (sursa: FSB)

Utilizează numărul 79299158888 (listat în baza de date ca Anzor B., Anzor Borets, Amon2). IMEI 86516904021946, 862377050571980 (model Philips Xenium E580). Situat în orașul Borodianka sau Babintsî (identificat din videoclip).

 

Anzor Bisaev, unul dintre comandanții ceceni detașați în Ucraina

Ultimul său contact a fost înregistrat în zona Borodianka, regiunea Kiev. Bisaev și-a chemat rudele. Printre interlocutorii săi se numără abonați precum Abuzaid Vismuradov (considerat șeful securității șefului Republicii Cecene, Ramzan Kadîrov, și al familiei sale).

Detalii secrete despre Vismuradov

3. Hussein Mejidov – comandantul celui de-al 249-lea ordin special motorizat separat al lui Jukov al batalionului „Sud”. Se află în satul Babintsî. Identificat din videoclip. Utilizează numărul: 79003678059 IMEI 352022091801450, model Samsung Galaxy A8 Plus 2018 Dual.

Mejidov, identificat dintr-o filmare video în regiunea Kiev

Mejidov a comunicat cu contactele sale în timp ce se afla în districtul Borodianski din regiunea Kiev (satul Babintsî).

Contacții lui Mejidov (sursa: FSB)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin ne amenință prin gura lui Lavrov: „Țările care livrează arme Ucrainei creează un pericol colosal, inclusiv pentru ele însele”

* AUDIO / VIDEO. Ofițer rus: „Regimentul 6 pierdut. Vârful convoiului a intrat în ambuscadă. Comandantul a fost lichidat”. Comunicațiile rușilor au fost interceptate de ucraineni

* Cum încearcă rușii să convingă liderii ucraineni să-și trădeze țara. Semnul trădării este „+”. Propunerea făcută de ruși primarului-erou din Irpin

* Un fake news rostogolit de Antena 3, parte a „războiului hibrid”, a provocat isterie națională la benzinării. Românii au făcut cozi uriașe să umple tomberoane, canistre și pungi de plastic, speriați că prețul va ajunge la 10-11 lei litrul

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Rusia intră în incapacitate de plată la mijlocul lunii viitoare. Economia e în pragul colapsului, Banca Națională impune restricții drastice. Disperați, rușii încearcă să-și vândă petrolul cu discount de 20%

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

* Directorul CIA: Putin și-a bazat decizia de a ataca Ucraina pe 4 presupuneri, toate false. Invazia nu merge cum se aștepta, iar „acum e supărat și frustrat”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* Marele campion olimpic sub steagul URSS, născut pe pământ rusesc, a plecat la război, să lupte pentru Ucraina!

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

VIDEO. Jefuitorii caselor abandonate sunt legați de stâlpi, cu pantalonii în vine, și bătuți cu nuiele, în orașele ucrainene aflate sub asediul rușilor

VIDEO. Garda Națională Rusă, măcelărită la intrarea în Harkov. „Nimeni nu ne va impune dictatura sa!” / „Acest om a venit să «denazifice» Ucraina și acum zace sub zăpadă”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Japonezii i-au prins descoperiți pe ruși și vor să-și recupereze Insulele Kurile, ocupate de sovietici în cel de-al Doilea Război Mondial!

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

Proiect de lege: în „situație de criză”, toți bărbații între 18-60 de ani pot fi încorporați. Armata primește puteri sporite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here