VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

4
8089
Col. Vladimir Eranosian și moderatorul TV putinist

În Rusia cenzurată complet de dictatorul criminal Vladimir Putin s-a produs o situație ieșită din comun, în cea de-a 14-a zi a războiului declanșat împotriva Ucrainei. Invitat la o emisiune difuzată pe postul de televiziune Zvezda (Steaua), care este subordonat Ministerului Apărării din Federația Rusă, un colonel de armată a dinamitat întreaga asistență din platou, îndrăznind să spună adevărul.

Colonelul Vladimir Maksimovici Eranosian (52 de ani) a afirmat public că militarii ruși continuă să moară pe capete în luptele de pe teritoriul Ucrainei. Moderatorul TV a sărit imediat de pe scaun, de parcă avea jăratec sub fund, și l-a îndemnat pe ofițer să tacă! Moderatorul putinist s-a comportat de parcă era cel puțin general, iar colonelul adevărat – un simplu soldat recrutat la oaste pentru apărarea patriei!

Filmulețul de nici un minut a fost postat pe site-ul ucrainean independent Obozrevatel.com. La un moment dat, furia jurnalistul pare de nestăvilit. Manifestă o atitudine obraznică, de om violent, desprins parcă din perioada stalinistă.

„Băieții noștri din Donețk, Lugansk și din operațiunea specială mor astăzi”

Col. Vladimir Eranosian: Despre aceea că aici (Ucraina – n. red.) mulți oameni cu experiență de luptă, care au trecut prin Afganistan, și prin Cecenia, și prin Donbass, acolo sunt băieții noștri – la modul real – din Donețk, Lugansk și din operațiunea specială. Mor astăzi. Țara noastră…

Moderator: Nu, nu, nu, nu, nu! Nu vreau să aud asta! Așteptați! (Se ridică brusc de la masă.)

Col. Eranosian: Ascultați.

Moderator: Încetați! (Dă din mână ca un fervent dictator. Se transfigurează la chip. Devine furios din cale-afară.)

Col. Eranosian: Ei pur și simplu mor.

Moderator: Încetați! (Îi spune asta pe un ton violent.)

Col. Eranosian: Așteptați o secundă!

Moderator: Nu vă puteți opri?

Col. Eranosian: Aș vrea să ținem în memoria lor măcar un minut de reculegere… un minut pentru acești băieți care își dau viața pentru Rusia și pentru Donbass…

Moderator: Vă puteți opri?! Eu vă spun ce fac acolo băieții noștri! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă! Este un triumf al armatei rusești, este o reînviere a Rusiei!

VIDEO: Secvența incredibilă din emisiune

Absolvent a două facultăți, jurnalist la un ziar dedicat navelor și autor a 5 cărți

Colonelul Vladimir Eranosian, care a avut tupeul să vorbească despre pierderile suferite de armata rusă pe frontul ucrainean, s-a născut la 19 februarie 1970 în orașul Bataisk din regiunea rusă Rostov.

În 1991 a absolvit Facultatea de Jurnalism a Școlii superioare militaro-politice din Lvov (Ucraina). Apoi, până în 1996, a fost repartizat în cadrul Flotei Mării Negre în calitate de corespondent pentru un ziar naval.

În 1996, Eranosian a intrat la Facultatea militaro-pedagogică a Universității Militare din cadrul Ministerului Apărării al Federației Ruse. Și-a dat licența la Departamentul de Sociologie.

În 2003, după susținerea disertației, a fost numit lector în cadrul departamentului de jurnalism al Universității Militare a Ministerului Apărării din Federația Rusă. Multă vreme a predat la Universitatea Militară, unde a creat echipa KVN „New Hussars”, care a evoluat cu succes în Liga Deschisă a Moscovei și în Regiunea Moscovei „Olympus”.

Cinci ani mai târziu, în 2008, a primit gradul de colonel în armata rusă. Este autorul a cinci cărți polițiste.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin ne amenință prin gura lui Lavrov: „Țările care livrează arme Ucrainei creează un pericol colosal, inclusiv pentru ele însele”

* Un fake news rostogolit de Antena 3, parte a „războiului hibrid”, a provocat isterie națională la benzinării. Românii au făcut cozi uriașe să umple tomberoane, canistre și pungi de plastic, speriați că prețul va ajunge la 10-11 lei litrul

* Rusia intră în incapacitate de plată la mijlocul lunii viitoare. Economia e în pragul colapsului, Banca Națională impune restricții drastice. Disperați, rușii încearcă să-și vândă petrolul cu discount de 20%

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

* Directorul CIA: Putin și-a bazat decizia de a ataca Ucraina pe 4 presupuneri, toate false. Invazia nu merge cum se aștepta, iar „acum e supărat și frustrat”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

VIDEO. Jefuitorii caselor abandonate sunt legați de stâlpi, cu pantalonii în vine, și bătuți cu nuiele, în orașele ucrainene aflate sub asediul rușilor

VIDEO. Garda Națională Rusă, măcelărită la intrarea în Harkov. „Nimeni nu ne va impune dictatura sa!” / „Acest om a venit să «denazifice» Ucraina și acum zace sub zăpadă”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Japonezii i-au prins descoperiți pe ruși și vor să-și recupereze Insulele Kurile, ocupate de sovietici în cel de-al Doilea Război Mondial!

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

Proiect de lege: în „situație de criză”, toți bărbații între 18-60 de ani pot fi încorporați. Armata primește puteri sporite

4 COMENTARII

 1. Fratele mercenarului de presa Gadea de la Latrina 3. Cat de obraznic poate fi putzoiul. Acel colonel era ingrozit de ce a vazut pe front, de esecul armatei sovietice in Ucraina, un colonel cu multa experienta. Putzovici daca merge in Ucraina isi da drumul la ciocolata in izmene de frica la sueratul gloantelor. Incredibil cum tipa si se impune nevertebrata putinista. Asa se face dictatura bolsevica, cu pumnul in gura, cum o fac Simion, Sosoaca si restul debilillor mintali care tuca Rusia in fund si o aplauda. Marea armata sovietica omoara gaini cu parul in Ucraina ca sa aiba ce manca, iar santuri lungi de zeci de metri sunt umplute cu cosciugele bravilor ostasi ai Maicii Rusii. In 1989 toti mancatorii de cacat care s-au comportat ca acest putzoi si-au facut mea culpa, s-au spalat pe dintii si au ramas pe functii desi meritau batuti cu biciul pana se lepadau de Ceausescu.

 2. Ca sa intelegem unde a fost educata sleahta latrinistilor de la noi!!O fi o scoala de presa in ambasada lui putin de pe Kiseleff,sau una in sediul pesedeului de langa!!! Cata asemanare! Cate imagini cu gadea si invitatii sai care sunt balacariti in direct avem si noi??

 3. Cred ca sunteti naivi, un pic.
  Am vazut de mai multe ori inregistrare si imi pare a fi regie.

  1. O recunoastere neoficiala a pierderilor. Uite ca se spune adevarul la TV… nu e nevoie de minciunile vestului.
  2. Tirade care mai de care mai ridicole despre lupta cu nazismul. Cei doi dobitoci erau de acord ca in Ukraina ei lupta impotriva nazistilor.
  3. Singura dilema a fost cum pot fi mai bine sarbatoriti ucigasii, betivii, borfasii, hotii si violatorii rusi cazuti „la datorie”.

  Rusul este ca o particula cuantica cu doua stari.
  O stare de joasa energie – rusul batut este in dubiu; este spasit, sefii sunt de vina ca i-au furat ratia de votca, mai ca el e democrat direct din fatare, dispus la tratate de pace si prietenie
  O stare de inalta energie – rusul victorios este sigur; se imbata ca porcul, incendiaza si bombardeaza, violeaza in grup, tortureaza, fura totul in asemenea masura ca in urma lui intotdeauna se instaleaza moartea prin infometare; incalca toate tratatele anterior semnate in cel mai porcesc mod cu putinta;

  Mie mi s-au parut cele doua javre scelerate erau foarte sigure pe ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here