luni, martie 4, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaLocuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. "Ne-ați dat...

Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

-

Pe 21 februarie, sceleratul Vladimir Putin a semnat un decret prin care recunoștea independența așa-ziselor „republici populare” Donețk și Lugansk. Trei zile mai târziu, trupele sale au declanșat invadarea Ucrainei, sub pretextul „denazificării” unei țări devenită independentă încă din 1991, în urma destrămării URSS.

Bucuria etnicilor ruși din acele zone a fost de scurtă durată. La câteva zile de la „validarea autonomiei” acestora față de Kiev, s-a instaurat și teroarea venită chiar dinspre „salvatorii” de la Kremlin.

Astfel, ca să-și plătească polițele față de fostul colonel KGB, locuitorii din Donețk sunt obligați de autoritățile locale (pro-ruse) să-i închine adevărate ode, în cel mai pur stil stalinist.

Discursurile „tovărășești” ale fiecărui locuitor „trebuie să fie emoționante”, se arată cu majuscule în ordinul emis de Filiala Locală a Mișcării Sociale „Republica Donețk”

Scenariul a fost pus la cale de Filiala Locală a Mișcării Sociale „Republica Donețk”. Ce trebuie să facă neapărat cetățenii din Donețk? Să-i aducă recunoștință eternă lui Vladimir Putin pentru decizia criminală parafată la Moscova. Să înregistreze trei videoclipuri, în plan orizontal, cu declarația lor de susținere necondiționată față de președintele Federației Ruse.

- Advertisement -

Durata videoclipurilor trebuie să fie cuprinsă între 30 de secunde și un minut: „Pentru susținerea președintelui Vladimir Putin și a armatei ruse”. Discursurile „tovărășești” ale fiecărui locuitor „trebuie să fie emoționante”, se specifică în ordinul emis de Filiala Locală a Mișcării Sociale „Republica Donețk”. Fraza este scrisă cu majuscule, semn că oamenii sunt avertizați să ia în serios mesajul conducătorilor regiunii.

Mai e un lucru. Se spune că toate videourile cu înregistrările omagiilor dedicate lui Putin trebuie să fie trimise până la sfârșitul zilei pe adresa electronică precizată în scrisoare! Instrucțiunile prețioase au fost transmise degrabă atât fanilor ideologici ai „lumii ruse”, cât și tuturor șefilor de întreprinderi și organizații, fără excepție, arată site-ul Obozrevatel.com, care publică și o fotografie sugestivă în acest sens. Se pare că ea provine din Makeevka, un oraș-satelit din Donețk.

Ziaristii.com vă prezintă cele 10 puncte obligatorii instituite de conducerea pro-rusă a Republicii Populare Donețk, pe care locuitorii trebuie să le memoreze pur și simplu înainte de a-i dedica cele trei videoclipuri „tătucului” Putin – înaintat prin felul conceperii scrisorii și la rangul de „Înalt Prea Sfințit”.

- Advertisement -

„Vladimir Vladimirovici Putin, Vă mulțumim pentru eliberarea Donbass-ului! Ordinul Dumneavoastră ne-a dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători”

1. Vladimir Vladimirovici Putin, Vă mulțumim pentru eliberarea Donbass-ului. Sunt încă multe de făcut, dar ordinul Dumneavoastră ne-a dat forțe să îndeplinim totul și să eliberăm Ucraina de naziști și trădători.

2. Să Vă dea Dumnezeu sănătate, forță și răbdare, noi suntem cu Dumneavoastră până la victorie.

3. Domnule Președinte, armata Rusiei va merge într-o singură direcție, cu toată inima și Sufletul.

4. Nu ne sperie sancțiunile și țipetele Occidentului cu naziștii, noi le zdrobim prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin.

5. Eu sunt pentru sancțiuni, eu sunt pentru armata Rusiei, eu sunt pentru Președintele Putin Vladimir Vladimirovici.

6. Noi suntem cel mai puternic popor, avem cea mai puternică țară și cea mai puternică armată. Avem cel mai puternic Președinte!!!

7. Ura Rusiei! Ura Armatei! Ura lui Putin!

8. Am tolerat îndelung presiunile politicienilor occidentaliști și ale acoliților lor din Ucraina. Acum vă vor tolera pe dumneavoastră. Mulțumim, Vladimir Vladimirovici!!!

9. Mă mândresc cu Rusia, mă mândresc cu Președintele!

10. Nu ne temem de sancțiuni, noi suntem Rusia, noi suntem Putin!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

* Documente secrete: rușii de pe frontul din Ucraina sunt instruiți să lupte împotriva militarilor NATO, precum cei din SUA, Turcia sau Grecia

* Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

* „Adevărații ceceni” luptă pentru Ucraina! Comandant de batalion anti-Putin: „Dacă Ucraina va cădea, atunci toate republicile fostei URSS vor cădea. Țările independente din jurul Rusiei își vor pierde șansa de libertate”

* AUDIO / VIDEO. Ofițer rus: „Regimentul 6 pierdut. Vârful convoiului a intrat în ambuscadă. Comandantul a fost lichidat”. Comunicațiile rușilor au fost interceptate de ucraineni

* Cum încearcă rușii să convingă liderii ucraineni să-și trădeze țara. Semnul trădării este „+”. Propunerea făcută de ruși primarului-erou din Irpin

* Un fake news rostogolit de Antena 3, parte a „războiului hibrid”, a provocat isterie națională la benzinării. Românii au făcut cozi uriașe să umple tomberoane, canistre și pungi de plastic, speriați că prețul va ajunge la 10-11 lei litrul

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

VIDEO. Jefuitorii caselor abandonate sunt legați de stâlpi, cu pantalonii în vine, și bătuți cu nuiele, în orașele ucrainene aflate sub asediul rușilor

VIDEO. Garda Națională Rusă, măcelărită la intrarea în Harkov. „Nimeni nu ne va impune dictatura sa!” / „Acest om a venit să «denazifice» Ucraina și acum zace sub zăpadă”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -