O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

2
3034
Marina Ulyankina - Morinari Watanabe

Marina Ulyankina (58 de ani), una dintre antrenoarele lotului național de gimnastică al Rusiei, s-a revoltat după ce sportivii ruşi au fost excluşi din competiţiile internaţionale, ca urmare a agresiunii ruse în Ucraina. Numai că revolta acesteia frizează demența.

Marina Ulyankina a scris pe rețelele sociale că preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Gimnastică (FIG), japonezul Morinari Watanabe, ar trebui să i se reamintească despre cele două bombe nucleare lansate în Japonia la finalul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”, a scris antrenoarea pe rețelele sociale, precizează thetimeshub.in, fără a reproduce şi postarea incriminată.

Marina Ulyankina și una dintre gimnastele sale

Circa 140.000 de locuitori din Hiroshima şi 74.000 de oameni din Nagasaki au murit în urma lansării de către SUA a celor două bombe atomice în august 1945, pentru a determina Japonia să capituleze.

Omul de afaceri Morinari Watanabe (63 de ani) este preşedintele Federației Internațională de Gimnastică (FIG) din ianuarie 2017.

Cazul Kuliak

Gimnastica se dovedeşte a fi cea mai agresivă ramură sportivă din Rusia în faţa conflictului declanşat de invadarea Ucrainei. Recent, gimnastul rus Ivan Kuliak (20 de ani) şi-a aplicat semnul „Z” pe echipament, semn care apare pe maşinile de luptă trimise de Vladimir Putin pentru a ocupa Ucraina.

Kuliak a urcat aşa pe podium la paralele, la o etapă de Cupă Mondială, desfăşurată la Doha (Qatar), probă câştigată de ucraineanul Illia Kovtun (18 ani), care nici nu l-a băgat în seamă pe rivalul rus.

După scandalul pe care l-a declanşat, Kuliak a spus că nu regretă nimic şi că ar face-o din nou dacă ar avea ocazia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Coloană de tancuri rusești, distrusă în apropiere de Kiev. „Comandantul regimentului de invadatori a fost lichidat”

* Putin ne amenință prin gura lui Lavrov: „Țările care livrează arme Ucrainei creează un pericol colosal, inclusiv pentru ele însele”

* Cum încearcă rușii să convingă liderii ucraineni să-și trădeze țara. Semnul trădării este „+”. Propunerea făcută de ruși primarului-erou din Irpin

* Un fake news rostogolit de Antena 3, parte a „războiului hibrid”, a provocat isterie națională la benzinării. Românii au făcut cozi uriașe să umple tomberoane, canistre și pungi de plastic, speriați că prețul va ajunge la 10-11 lei litrul

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Rusia intră în incapacitate de plată la mijlocul lunii viitoare. Economia e în pragul colapsului, Banca Națională impune restricții drastice. Disperați, rușii încearcă să-și vândă petrolul cu discount de 20%

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

* Directorul CIA: Putin și-a bazat decizia de a ataca Ucraina pe 4 presupuneri, toate false. Invazia nu merge cum se aștepta, iar „acum e supărat și frustrat”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* Marele campion olimpic sub steagul URSS, născut pe pământ rusesc, a plecat la război, să lupte pentru Ucraina!

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

VIDEO. Jefuitorii caselor abandonate sunt legați de stâlpi, cu pantalonii în vine, și bătuți cu nuiele, în orașele ucrainene aflate sub asediul rușilor

VIDEO. Garda Națională Rusă, măcelărită la intrarea în Harkov. „Nimeni nu ne va impune dictatura sa!” / „Acest om a venit să «denazifice» Ucraina și acum zace sub zăpadă”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Japonezii i-au prins descoperiți pe ruși și vor să-și recupereze Insulele Kurile, ocupate de sovietici în cel de-al Doilea Război Mondial!

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

Proiect de lege: în „situație de criză”, toți bărbații între 18-60 de ani pot fi încorporați. Armata primește puteri sporite

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here