Cei 8 trădători ucraineni care au predat orașul Melitopol invadatorilor ruși. „Vor răspunde în fața Domnului și a Curții poporului!”

2
9001

După ce primarul orașului Melitopol, Ivan Fedorov (33 de ani), a fost răpit vineri, 11 martie, de către invadatorii ruși, mai mulți politicieni locali au trecut de partea puterii de la Kremlin. Fără nicio ezitare, ei le-au predat „putiniștilor” orașul apărat până atunci cu prețul vieții de ucrainenii patrioți. Printre trădători se numără câțiva consilieri locali de opoziție, un consilier regional (din regiunea Zaporoje) și șeful unui canal local de televiziune, anunță site-ul Obozrevatel.com („Reflectorul”).

Atât numele, cât și fotografiile trădătorilor au fost publicate pe canalul Telegram de către Anton Gherașcenko, consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei (Denis Monastirski).

„Urăsc trădătorii care au plecat să coopereze cu inamicul. Public o listă de trădători care vor răspunde nu numai în fața Domnului, ci și în fața Curții poporului”, a scris Gherașcenko.

El a dezvăluit și ce fel de roluri au jucat acești mișei în capiturarea orașului Melitopol (156.400 de locuitori).

Evgheni Balițki (consilier regional în Consiliului regiunii Zaporoje) – a fost responsabil pentru comunicarea cu Federația Rusă și a condus în acest sens toate operațiunile.

Galina Danilcenko (adjunctă a Consiliului Local din Melitopol, un fel de „viceprimăriță”) – a fost numită primar interimar al orașului de către trupele de ocupație. După capturarea primarului ales, ea a apelat imediat la locuitorii Melitopolului, declarând că „acum este necesar să adaptăm toate mecanismele la noua realitate”.

Trădătorii Evgheni Balițki și Galina Danilcenko

Oleg Bandurin, Iuri Onișciuk, Aleksandr Barîbin (consilieri locali în Consiliul Local Melitopol) – au fost numiți adjuncții noului primar interimar Galina Danilcenko.

Trădătorul Aleksandr Barîbin (în mijloc, la stânga fostului primar Ivan Fedorov)

Maksim Obuhov (consilierul „procurorului general” al așa-zisei Republici Populare Donețk) – a fost numit responsabil pentru coordonarea blocului de putere.

 

Aleksandr Falko (adjunct al Consiliului Local Melitopol) – se ocupă cu coordonarea din umbră a finanțelor, dar și a invadatorilor ruși.

Trădătorii Iuri Onișciuk și Aleksandr Falko

Oleg Șostak (șeful canalului TV MTV Plus) – este responsabil cu campania de informare a populației, în sensul dorit de invadatori. Altfel spus, a fost numit propagandistul-șef al rușilor.

Trădătorii Oleg Șostak și Oleg Bandurin

Sâmbătă, 12 martie, locuitorii Melitopolului au mers la o acțiune de protest, cerând eliberarea primarului lor adevărat, Ivan Fedorov, ales prin vot democratic. Rușii îl țin însă arestat într-un loc necunoscut, pregătindu-se să-l judece ca „terorist”.

Trădătorul Maksim Obuhov

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un reputat regizor și jurnalist american, colaborator al HBO, NBC și „New York Times”, a fost omorât de ruși în Ucraina, după ce scăpase teafăr în Afganistan, Irak, Africa și Mexic

* Putin e turbat: a destituit deja 8 generali din fruntea armatei și „e furios” pe FSB, care i-a prezentat rapoarte greșite despre puterea Ucrainei. Doi șefi ai agenției sunt în arest la domiciliu

* Un prizonier rus explică bizara retragere a navelor lui Putin care pregăteau atacul asupra Odessei: „S-au răzvrătit pușcașii marini”

* AUDIO. Dovada că militarii ruși au primit ordin să omoare civili. „Ni s-a dat porunca să-i f… pe toți, pe toți la rând: civili, copiii nu sunt copii…”

* Prima trădare majoră a lui Putin de către serviciile secrete rusești! Au trimis Ucrainei informații complete despre comandanții ceceni ai lui Kadîrov, care luptă pentru Putin

* VIDEO. Militari ruși înarmați l-au răpit pe primarul din Melitopol, în apropierea Crimeei. Ivan Fedorov e considerat „terorist” pentru că și-a apărat orașul și a refuzat să coopereze cu invadatorii

* Tot mai mulți ofițeri belaruși fug din țară cu familii cu tot, refuzând războiul contra Ucrainei. Lukașenko îi înlocuiește cu comandanți trimiși de la Moscova

* „Adevărații ceceni” luptă pentru Ucraina! Comandant de batalion anti-Putin: „Dacă Ucraina va cădea, atunci toate republicile fostei URSS vor cădea. Țările independente din jurul Rusiei își vor pierde șansa de libertate”

* VIDEO. Tancuri rusești spulberate pe o autostradă de lângă Kiev. Invadatorii sar din ele și fug pe câmp ca iepurii, dar sunt măcelăriți

* Maiorul rus care și-a bombardat părinții din Ucraina: „Sunt în stare de șoc”

* Locuitorii din Donețk sunt obligați să-i închine ode lui Putin. „Ne-ați dat forțe să eliberăm Ucraina de naziști și trădători” / „Noi zdrobim sancțiunile Occidentului prin credința noastră în victoria armatei voastre și a lui Putin”

* VIDEO. „Vă puteți opri?! Băieții noștri distrug acolo hoarda fascistă!” Moderator TV putinist, atac violent la un colonel rus care spunea adevărul despre morții din Ucraina

* Lavrov, robotul mincinos al lui Putin: „Nu plănuim să atacăm alte ţări. Noi nu am atacat nici Ucraina!”

Planul în 6 puncte al lui Boris Johnson pentru a-l pune pe Putin cu botul pe labe. Posibil și punctul 7: embargo total pe gazele și petrolul din Rusia

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

* „Un păduche ucrainean, mai rău decât păduchii de la Moscova”. E recordmenul Ucrainei, dar lucrează pentru ruși și refuză să condamna invadarea țării sale de către aceștia

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Cel mai cunoscut lunetist din lume a ajuns în Ucraina să lupte contra rușilor: “Trebuie să ajut”

Un renumit psihiatru i-a pus diagnosticul lui Putin încă din 2018: „Are toate trăsăturile unui sociopat. Mulți teroriști sunt așa”

„În doar 30 de zile de război, Rusia își va cheltui toate rezervele de aur, de 600 de miliarde de dolari”

Instrucțiuni pentru ucraineni: „Dacă inamicul e în pădure, dați foc pădurii! Va crește una nouă pe oasele ocupantului!!!”

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* O antrenoare de la naționala Rusiei îl amenință cu bomba nucleară pe japonezul care conduce Federația Internațională de Gimnastică! „Trebuie să-i amintim lui Watanabe – Hiroshima și Nagasaki”

* Sondaj INSCOP: Putin trage în jos și partidul rusofil AUR – 3,5 procente pierdute într-o lună! PSD scade constant, PNL crește spectaculos, USR crește ușor

* „Relațiile SUA cu România sunt la un maxim istoric, cele cu Polonia sunt foarte reci”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.