Lia Olguța Vasilescu și crimele de la Caracal – hidoșenia tupeului „made in PSD”

15
29408

Autor: VLADIMIR MUNTEANU

Tupeul de fostă PRM-istă al doamnei Lia Olguța Vasilescu este cunoscut românilor de vreo două decenii. Aproape că au intrat în cotidian accesele de țață ale doamnei Olguța, deversate în agora românească de la înălțimea diferitelor funcții în stat, unde Partidul a cocoțat-o nemeritat.

Totuși, cred că puțini dintre noi ar fi crezut că acest tupeu poate să capete un chip atît de hidos, așa cum a fost exprimat în urmă cu două zile de doamna Vasilescu-Manda.

Zice, cu gura plină, doamna Lia Olguța Vasilescu, comentând pe Facebook despre crimele de la Caracal:

„Când faci referendum ca să nu mai poată fi amnistiați corupții, dar nu ai nicio problemă cu criminalii, pedofilii, răpitorii de copii, de ce te-ar mira că un procuror se mișcă imediat pentru o «suspiciune rezonabilă» de abuz în serviciu sau pe la vreo adopție internațională, dar nu consideră atât de importantă o posibilă crimă încât să pună în aplicare un mandat de percheziție pe care îl și obținuse? Și dacă mai afli că procurorul e #Rezist, ai tabloul complet! Asta, ca să nu mai amintim că, în România, performanțele «organelor» sunt invers proporționale față de bugetele acordate cu atâta dărnicie…”

Să te folosești de moartea prin tortură și viol a celor două fete pentru a-l ataca pe Iohannis, adversarul tău politic, este mizerabil. Însă este deja infect să uiți, ca lovită cu leuca la proprietatea bunului-simț, de complicitatea indirectă la crimele comise la Caracal pentru care, în fața cetățenilor acestei țări, răspunzi tu, ca susținătoare înfocată a pușcăriașului Dragnea, alături de soțul tău, proaspătul europarlamentar Claudiu Manda, și împreună cu gașca ta de slugi cu care ai infestat instituțiile publice ale orașului Craiova.

Te descalifică sub toate aspectele care pot caracteriza o ființă umană faptul că tocmai tu – care ai contribuit, ca parlamentar, ministru și lider al PSD, la pervertirea legislației penale în favoarea infractorilor – să vorbești despre corupți, criminali, pedofili, răpitori de copii.

Este o atitudine infectă să te amesteci în discuția despre crimele sângeroase de la Caracal tocmai dumneata, doamnă Lia Olguța Vasilescu, care ai susținut intens modificările operate de PSDragnea asupra legilor penale, în temeiul cărora au fost liberați din pușcărie sute de infractori periculoși, mulți dintre ei violatori care foarte rapid au și recidivat.

Este nesimțire să discuți tu, doamnă Vasilescu-Manda, despre crimele de la Caracal când, prin votul dumitale de parlamentar, ai susținut distrugerea independenței Justiției și modificarea Codurilor penale în favoarea politicienilor corupți și a altor infractori.

Un om normal la cap nu poate să înțeleagă, altfel decât gândind că încerci să atingi recoduri de neimaginat la tupeu, cum de poți vorbi despre procurori, când PSD, partidul în care ești lider, a acționat pe toate căile pentru decapitarea DNA, subordonarea politică a procurorilor și înlăturarea din sistem a magistraților, judecători și procurori, care au avut curaj să se opună nemerniciei comise de voi, sub conducerea pușcăriașului Dragnea.

Doamnă Lia Olguța Vasilescu, înainte de a fi politician, ești mamă, ai un copil.

Gândește-te măcar pentru câteva clipe că în locul Alexandrei ar fi fost copilul dumitale și că sistemul de siguranță și Justiție, la a cărui distrugere ai contribuit și tu, ar fi reacționat cu aceeași măsură și copilul dumitale ar fi murit torturat și violat de un pedofi nenorocit.

Ți-ai fi păstrat tupeul ăsta de mahala? Ai mai fi avut puterea să arunci cu vorbe de doi bani? Nu cumva ai fi avut sufletul sfâșiat pentru totdeauna, așa cum sunt sufletele părinților celor două adolescente ucise de monstrul din Caracal?

Doamnă Lia Olguța Vasilescu, mergi acasă, ia-ți în brațe copilul, privește-l în ochii lui curați și inocenți și roagă-te ca Dumnezeu să-ți ierte răul pe care tu și complicii dumitale l-ați adus asupra acestei țări!

… și apoi, lasă-te de rele!

Un ultim cuvânt: domnilor politicieni care sunteți cumva adversarii politici ai doamnei Lia Olguța Vasilescu, nu vă bucurați de aceste cuvinte dure și meritate pe care i le adresez. Voi, toți cei care sunteți politicienii acestei țări, meritați aceeași palmă peste obrazul vostru împietrit! Același îndemn vi-l dau: mergeți și îmbrățișați-vă copiii și nepoții, iar apoi rugați-vă de Dumnezeu să vă ierte pentru câte rele ne-ați făcut nouă, românilor!

Alte comentarii de VLADIMIR MUNTEANU:

* „Dragă mamă…” O zguduitoare scrisoare imaginară. În mintea Alexandrei și o ultimă rugăciune

Onoarea nereperată a bibicilor olteni. Îl rad pe Popa’s pentru o vorbă tâmpă, dar se scaldă în onoare cu Năstase Coruptul

PSD Craiova + LOV = LOVE… și nu prea

14 iulie – Celebrarea Revoluției Franceze din 1789. Adevăruri incomode

Tancurile lui Trump și ipocrizia contestatarilor „pacifiști”

Diplomatul ex-comunist Teodor Meleșcanu – fantoma care bântuie relațiile externe ale României

Patriarhia Română îi condamnă definitiv pe Sfinții Închisorilor comuniste la veșnică detenție în arhivele Istoriei

Papa Francisc în România – o vizită istorică și o palmă peste obrazul ierarhilor BOR

Claudiu Manda – un habarnist populist, candidat PSD la europarlamentare (Pamflet)

PSD izolat în UE, Dragnea părăsit de amicii din Justiție. Începutul sfârșitului pentru dictatura lui Daddy?

15 COMENTARII

 1. ARTICOLUL 27
  (1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
  (2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
  a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
  b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
  c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
  d) prevenirea răspândirii unei epidemii.

  (3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.

  (4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise, în afară de cazul infracţiunilor flagrante.

  Retineti deci ce scrie la aliniatul 2) :… PRIN LEGE…
  Ori nu exista lege care sa-i fi protejat pe politisti sau procuror dacă ar fi intrat „după Constituție”
  Asta se intampla cand, in numele respectarii libertatilor individuale, ajungem sa protejam infractorii.

  • Sa-i apere de ce sau de cine?
   Mai tampitule, sunt mai multe prevederi legale privind protectia militianului decat prevederi legale care sa oblige militianul sa ma protejeze!
   Mor militieni?!
   Ne mor copiii si ei nu misca un deget!
   Vor lefuri mari, pensii speciale, pensii de la 45 de ani!
   Nu intra bine in militie si se gandesc la iesirea la pensie!
   Au uitat cum se tarau in ’89!
   Ca ramele erau!
   Iti pupau picioarele pline de noroi!
   Acum ne bat pt ca ii detestam pe hoti!!
   Jegosii!
   PSD este partidul care le-a dat libertatea sa nu faca altceva decat sa bata iameni si sa le ia banii
   Ii urasc!
   Ma poate condamna cineva pt sentimentele pe care le am?
   Probabil se va da o lege in acest sens!

 2. Poliția avea temeiul legal să intre peste asasin. Deci, nu e vorba de respectarea libertăților individuale care ar fi împiedicat intervenția, ci de ticăloșia politicienilor care au politizat Justiția și sistemul de siguranță și de indolența și impostura celor care lucrează, fără să-și merite locul, în acest sistem:

  Art. 159 Cod Procedură Penală

  (14) În mod excepțional, percheziția poate începe fără înmânarea copiei mandatului de percheziție, fără solicitarea prealabilă de predare a persoanei sau a obiectelor, precum și fără informarea prealabilă privind posibilitatea solicitării prezenței unui avocat ori a unei persoane de încredere, în următoarele cazuri:

  b) dacă există suspiciunea că în spațiul în care urmează a se efectua percheziția se află o persoană a cărei viață sau integritate fizică este pusă în pericol;

  • Nephilim

   Da, numai că polițistii nu identificasera spatiul! Mai inainte intrasera la alte 3 locatii (cu mandat!) in care nu au gasit nimic. Asa că nu au riscat să intre fără mandat.

   Dar nu vă legati de asta – că au intarziat cu intrarea 2 ore, ca mergem pe o pistă falsă. Altele sunt problemele:
   1. Faptul că nu avem sistem de localizare precis la STS. Stiau asta si presedintele, si primul-ministru, si toata cohorta aferenta : seful STS, Arafat, Grindeanu cu amantele lui de la ANCOM, ministru comunicatiilor.
   2. Faptul ca politia este total deprofesionalizată. Ce-a facut pâna acum in cazul Luiza? Aici au intarziat , nu 3 ore ci 3 luni !! Niciun fir prins, ba mai streseaza și parintii fetei.
   3. Lipsa de protocoale de colaborare (protocoale, domnule Chirieac!) intre institutii: STS, SRI, DoS, DIICOT.
   4. Deciziile luate de gruparea infractionala PSD-ALDE-UDMR, cu complicitatea CCR, care, pentru protectia infractorilor din politica, au modificat legislatia in asa fel incat toti infractorii au ajuns sa fie protejati. Asta insemnand mai putina siguranta pentru cetateanul obisnuit.

 3. Ce va spuneam fratilor acum 2-3 zile?Iohannis a aranjat crimele ptr.campania electoral.
  Pentru ca maimuta asta nu intelege un limbaj civilizat am sa vorbesc pe limba ei
  Volgutoooo,te in mizda matii cu picioarele innaite,sa-ti ramana decat capul afara ,sa ma cac in gura ta cu bucati de mula

 4. Olguta isi apara complicii. Sa ne amintim ca ea si olgutul si-au cumparat conacul cu banii publici furati de la un interlop din Craiova. Ar trebui si asta si olgutul interogati putin de DIICOT Bucuresti, pentru ca DIICOT Craiova e parte a mafiei interlope.

 5. Mircius , cunoaștem și noi ce scrie in Constituție!!! Dacă era copilul vreunui grangure cu școala la apelul de seara cum ar fi reacționat? Va spun eu, intra cu forța pentru ca era o situație de urgentă!!!!
  Acest monstru nu este cel din Caracal ci acest partid care prin neisprăviți din el , Liviu Zdragnea și compania au făcut praf legile justiției !!!!Ei sunt autorii morali ai crimelor unde familiile indoliate își plâng copilele omorâte de o bestie care ar trebui nu spânzurată ci arsa pe rug!!!! Așa merita acest psihopat nenorocit !!!!!
  Iar despre Lia Olguța Vadilescu o individa care a profitat din plin de scena politica trecând de la PRM la PSD când PRM deja era in faliment politic!!!! Și i-a ținut tira lui neispravitul ăla de Liviu Dragnea di el trecut in 2001 de la PDL-ul lui Băsescu la PDSR-ul lui Adrian Nastase!!!! O gloata de politicieni mediocri, invompetenti care SU acaparat PSD-ul transformându-l intr-un PSDragnea SRL!!!!!

 6. Eu nu inteleg cum pentru domnul „DIAREE”de la PSD a venit elicopterul in citeva minute si l-au dus la Bucuresti, iar pentru Alexanfra (dupa 112) nu au gasit un elicopter care sa survoleze Caracalul pentru a gasi locatia descrisa de fetita. Aaaa….?

 7. Acuzații,jigniri,vinovații,complici,incompetenți,oameni fara scrupule,lasi,curve politice,hahalereinconstienti,……….și lista poate continua . Acești „oameni” ne reprezinta tara!!!!! Astfel de oameni sunt”romanii” rămași în România!!!! Toti ROMANII de valoare pleaca din tara,fiindca este pustiita de către sleatha de lepre care si-au lipit cururile de scaunele pe care le ocupă abuziv,iar valorile se duc in alte tari care le așteaptă cu brațele deschise pentru a le exploata inteligenta geniala!!!!!! Vai de noi!!! S-a ales praful de ROMANIA!!!!!!

 8. Comentariul Liei Olguța Vasilescu mi se pare decent, cel puțin în raport cu ploaia de invective din acest articol.
  În altă ordine de idei, care e motivul supărării domnului ziarist? Faptul că LOV încearcă să exploateze politic crimele din Caracal? Bine, pa.

  • Comentacii PSD încep să scoată capul din văgăunile unde s-au ascuns! Ordin de la Partid! Domnule Stoica aka آدریانا ستویکا, zic să-ți vezi de ronțăit ce ți-a aruncat partidul și să ne lași cu suferința și lacrimile noastre pentru adolescentele ucise de monstrul din Caracal și trădate de statul distrus de individa despre care tu spui că ar fi decentă.

 9. Vlad – Nu interpretați care cum vreti si profitati de incultura la care a ajuns din pacate acest popor minunat. Dati stirea sau daclaratia doamnei Olguta si lasati oamenii sa inteleaga. Nu mai trageti cu ce si in cine vrei dumneata domnule Marinescu.!!!!!!

  • Alt postac de la Partid! Ați prins curaj, derbedeilor! Băi, nene, declarația madamei este dată și doar proștii și ticăloșii o iau de bună. Înțeleg că vă deranjează adevărul despre traseista asta, dar din rahat nu poți face bici, impostura ei este evidentă! Zici de incultura poporului ăsta minunat. Băi, incultura asta ați încurajat-o voi, mâncătorii de rahat de la PSD! D’aia țipați ca arși când presa arată nemernicia liderilor PSD. Nu cumva să se lumineze poporul ăsta minunat, nu-i așa? Hai, sictir!

 10. Daca erati dovediti si ca violatori, proxeneti, pedofili sau criminali cu siguranta intrebarea de la referendum cuprindea si aceste infractiuni. Voi insa sunteti corupti si perversi . Sa nu folosesc alt cuvant care vi s-ar potrivi mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.