Răfuială între „fetițele” lui Dragnea: Irina a „ras-o” pe Cătălina de pe lista PSD pentru europarlamentare!

3
20676
Irina și Cătălina

Dispariție subită de pe lista PSD pentru europarlamentare: fosta favorită a lui Liviu Dragnea, Cătălina Ștefănescu (30 de ani), a fost eliminată la insistențele actualei iubite a liderului PSD, Irina Tănase (26 de ani). Gelozia bate doctrina!

Cu puține zile înaintea Comitetului Executiv al PSD (CEx), Cătălina Ștefănescu se afla pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Sursele ziarului „Adevărul”, de exemplu, o dădeau pe locul 11, loc care ar putea deveni eligibil în anumite condiții (scor de peste 25% la alegeri, redistribuire generoasă, unele retrageri dintre PSD-iștii care vor fi aleși).

Liviu Dragnea făcuse chiar o prioritate pentru plasarea Cătălinei Ștefănescu în Parlamentul European. Publicația „Liber în Teleorman” a publicat un mesaj distribuit printre membrii PSD, prin care li se solicita „să strângă semnături pentru prietena noastră, care vine cu recomandare de sus, foarte de sus”.

Luni, însă, când Liviu Dragnea a anunțat lista finală pentru alegerile din 26 mai, Cătălina Ștefănescu dispăruse cu totul!

Ziaristul Virgil Burlă a remarcat pe Facebook: „Nu te pui cu femeia. Ați observat că de pe lista PSD pentru europarlamentare a dispărut Cătălina Ștefanescu, «fosta» a lui Dragnea? Probabil că Irinuca a pus piciorul în prag, mustața lui don Liviu a zvâcnit de două ori, dar s-a pleoștit imediat, el înghițind în sec, a pagubă. Înca un lup mâncat de oaie”.

Cătălina, „rândunica” de la Moscova

Victor Ponta, fostul premier și șef al PSD, care cunoaște multe din trecutul actualului lider al partidului, a dezvăluit că, în timpul guvernării USL, Liviu Dragnea „îl batea la cap pe George Maior” să o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. „Tot explica că ea știe rusește, că a studiat la Moscova”, a scris Ponta pe Facebook.

„Iubita” invocată de Ponta era Cătălina Ștefănescu, pe care Dragnea, în 2012, a făcut-o parlamentar la numai 24 de ani.

Conform CV-ului oficial, Cătălina Ștefănescu are studii la Moscova și știe limba rusă.

CITIȚI ȘI:

Băsescu: „Proasta Dăncilă a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”

Carmen Avram, debut mizerabil în cariera de propagandist PSD. O admiră pe Dăncilă, a prins drag de partidul lui Dragnea. Nu înțelege de ce românii au protestat împotriva Guvernului în ianuarie 2017

3 COMENTARII

 1. Cătălina Ştefănescu… vina carelor de aur sau vina sovieticilor galbeni din Ardeal.

  Dragnea are sula mare cu atâtea femei care nu-i fac copii. Dragnea e un mongol de prin Rusii. Vede mereu apropierea de Europa dar America i-a dat clăbuci. Sigur nu se mai întoarce Viorica Dăncilă. Când te duci la lupi te halesc vedeniile cu SRI. SRI lupta împotriva Ardealului. Au fost lei contra extratereștrilor şi au murit devreme Pozitronați de pe navele mele. Un bine.
  Hamas SRI şi Hezbollah SIE crapă de un necaz imens cu care le-am luat viețile.

  Melena (scurgerea de sânge din stomac prin anus) este ulcerul de care moare azi primarul social-democrat FSN Gabriela Vrânceanu Firea. Ea bea cafea şi fumează propria ei viață. Cine are nevoie de nişte ruşi hoțomani care nu au învățat carte.

  A forma o echipă înseamnă liberalism.

 2. Si Raluca Turcan tot la Moscova a studiat… Si e mai sefa la PNL. Ba a fost o vreme parca si sefa suprema.
  Dar e in alta barca…
  Ati uitat ce se striga in 90? Cine-a stat cinci ani la rusi/ Nu poate gindi ca Bush!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.