vineri, aprilie 12, 2024
AcasăPropagandăDelirul unui șef de partid: "instalarea dictaturii militare, cea mai sinistră din...

Delirul unui șef de partid: „instalarea dictaturii militare, cea mai sinistră din istorie”, „statul paralel sângeros”

-

Aurelian Pavelescu, avocatul care a capturat PNȚCD și s-a aliat cu PSD, își continuă prestația de slugă devotată a „Ciumei Roșii”. Mai nou, în nota postărilor sale rusofile și anti-europene, îi aplaudă caraghios pe „intelectualii de primă mână” care au țopăit vineri în Piața Victoriei, dar și pe ÎPS Teodosie, care a împărtășit copii, sâmbătă, cu aceeași linguriță. Pavelescu e marele fan al celor care încalcă legea. Un anarhist care face pe față jocul Rusiei!

În două texte pe Facebook, postate sâmbătă, uzurpatorul puterii într-un partid-martir (PNȚCD) îi consideră „intelectuali de primă mână” pe Adrian Severin, Capsali și Stanoevici – toți, cu sufletul la Moscova. În schimb, îi înjură vârtos pe CTP și Theodor Paleologu.

Complet iresponsabil, Pavelescu folosește termeni precum „dictatura medicală”, „tiranie”, „statul paralel sângeros” și compară regimul Iohannis cu nazismul!

„Vânzători de conștiință, trădători ai nației!

„Arafat, Rafila și voi, medicii, nu vă lăsați manipulați, nu intrați în nazism! CTP – idiotul, Paleologu – ciocoiul! Instalarea dictaturii medicale, cea mai sinistră din istorie!”

„Ieri a avut loc o manifestație în Piața Victoriei, la care au participat cam 300 de oameni, printre care intelectuali de primă mână, avocați, teologi și politicieni. Protestând că starea de urgență și ordonanțele civile și miltare ale lui Orban și Iohannis au fost neconstituționale, adică au încălcat democrația, drepturile și libertățile fundamentale!

- Advertisement -

Pericolul de infectare a fost extrem de mic, manifestația având loc în aer liber și mulți dintre participanți respectând distanța socială. Portul măștilor nu este obligatoriu în aer liber, potrivit legii. (…)

Dar, pentru că manifestația din Piața Victoriei i-a enervat pe Iohannis, Orban și PNL, a început diversiunea. Primii care au fost aruncați la gâtul protestatarilor: MEDICII! Au fost luați prin telefoane de televiziuni și au început și ei… SĂ MINTĂ, crezând că fac bine! Am văzut declarațiile lui Arafat, Rafila, dar și a (!!! – n. red.) multora deveniți peste noapte vedete tv…, ce le mai place! Și ce-mi ziceau? Că e mare pericol de infectare, că vor muri oameni, că protestatarii contestă existența pandemiei, că de ce nu poartă mască! Nimic din toate acestea! Nea Arafate, nea Rafila, neicușorilor, (…) de ce-ați MINIȚIT că protestatarii nu știu despre pandemie, că pericolul de infectare produs era foarte mare? Pe lângă unii prezenți în Piață sunteți niște ANALFABEȚI!

Apoi, din amvon, au venit securicii, mulți, mulți, câtă frunză și iarbă. Mințind la fel. Doar două nume: CTP idiotul și Paleologu ciocoiu – cu spume la gură, cu creierii încețoșați de MINCIUNĂ, OBRĂZNICIE ȘI SLUGĂRNICIE! Vai mama voastră, vânzători de conștiință, trădători ai nației! (…)

- Advertisement -

A mai fost DICTATURĂ MEDICALĂ LA NAZIȘTI! Tot în numele «științei medicale» au fost asasinați milioane de evrei, ruși și alții – că ar fi fost DIN RASA INFERIOARĂ! Medicii au fost complici și criminali!

Două mesaje, unul către MEDICI: nu vă mai lăsați manipulați să fie instaurată dictatura medicală, APĂRAȚI LIBERTATEA! Al doilea, către statul paralel sângeros și media vândută: RIDICAȚI PICIORUL de pe grumazul democrației și Constituției! Cine seamănă vânt, culege furtună. Nu toți ne vom pleca frunțile sub tirania voastră!”

„Presa infectată de neomarxism și sorosism”

„ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, rupe lanțul! Vrednic este!”

„Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului și-a asumat integral rolul de Arhiereu în aceste «zile ale urăciunii pustiirii»! A dat mesaje ferme împotriva dictaturii medicalo-politice, că Biserica nu li (!!! – n. red.) se închină ei, împreună cu alți ierarhi, clerici și mireni nu doar din biserica ortodoxă, ci din toate cultele.

Astăzi a împărtășit câțiva copii din sfântul potir, cu lingurița de argint, după canoane. Nu a încălcat nicio lege, pentru că haita lui Orban n-a îndrăznit să se lege de canoane și, chiar dacă ar fi făcut-o, sunt convins că nu s-ar fi ținut seama de astfel de legi, fiind neconstituționale. (…) Până una-alta, cei mai mulți infectați au fost dintre medici, în spitale, și dintre politicieni și structurile statale, iar nu între preoți și credincioși.

Văd, cu uimire, cum aceleași televiziuni îl tot judecă pe ÎPS Teodosie, cu zâmbete sarcastice pe gură, deși acum nicio lună se băteau cu capul de icoane și cruci, că sunt cu Hristos! Ăsta e nivelul, foarte jos, al presei infectate și ea de neomarxism și sorosism, care-și ia libertatea de a judeca, condamna, stigmatiza pe oricine, că unii cu bani le-au pus niște microfoane în față. (…)

De aceea, să-i transmitem Arhiereului Tomisului, acolo de unde Apostolul Andrei a început creștinarea românilor, și singurul responsabil pe turma sa aici pe pământ: VREDNIC ESTE!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Amenzi între 500 și 2.500 de lei pentru cei care nu poartă mască în spații închise. Zona metropolitană se întinde până la 30 km de oraș, plus întregul județ Ilfov

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -