Cataramă, miliardarul anarhist. A regizat cacealmaua „Mă infectez cu covid”. Instigă lumea la proteste ilegale, cu iz rusesc

2
7273

Viorel Catarmă, omul de afaceri cu ambiții politice mari și rezultate ridicol de mici („campionul marjei de eroare”), își continuă circul ambulant, care sâmbătă seara a poposit și în Piața Victoriei.

Vineri seara, Viorel Cataramă (65 de ani) a postat pe Facebook un filmuleț în care anunța, pe un ton cațavencian: „Dragi patrioți, mâine voi fi în Piața Victoriei să protestez împotriva suprimării libertăților noastre fundamentale și a falimentării României. Vă rog să veniți să protestăm împreună, să salvăm România din această grea situație”.

Și s-a ținut de cuvânt. Sâmbătă seara, Cataramă apare într-o poză postată pe Facebook de un protestatar, Răcaru Ionel, cu textul: „Plin de «vedete» în Piața Victoriei. (Cred că încă caută COVID-ul, înțeleg că la Bărbulești nu era versiunea care trebuie)”.

Protestul din Piața Victoriei este unul nu doar ilegal, ci și extrem de dubios – atât prin personajele participante în primele două zile (Adrian Severin, Bogdan Stanoevici, Iulian Capsali, Dan Chitic, Codruța Cerva, Viorel Cataramă etc.), cât și prin ideile vehiculate (anarhiste, conspiraționiste, anti-occidentale, anti-vacciniste). Exact rețeta în care investește Rusia, consecvent, în ultimii ani.

Recidivist la încălcarea legii

Îndemnul lui Cataramă este o instigare la încălcarea legii, ca și participarea la un protest ilegal în Stare de Alertă.

În Anexa Hotărârii nr. 24 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), adoptată joi, 14 mai, prin care a fost instituită Starea de Alertă (după 60 de zile de Stare de Urgență), articolul 5 precizează: „Pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, concerte sau orice alte întruniri în spații deschise, precum și de activități culturale, științifice, artistice, sportive, de divertisment, jocuri de noroc, activități de fitness, activități în piscine și de tratament balnear desfășurate în spații închise”.

Viorel Cataramă a confirmat sâmbătă după-amiază, prin Antena 3 și RTV, că va participa la protestul din Piața Victoriei, instigând din nou la încălcarea legii.

Cataramă face obiectul unui dosar penal pentru „zădărnicirea răspândirii bolilor”, în urma gestului teatral de a merge la Bărbulești, județul Ialomița, pe 7 mai, pentru a demonstra că noul coronavirus nu e un pericol. El s-a pozat cu mai mulți cetățeni de etnie romă și a luat în brațe, ostentativ, un bărbat care fusese infectat cu Covid-19.

Odiseea testării

Toată scena de la Bărbulești a fost o cacealma. Cataramă nu s-a îmbolnăvit, dovadă rezultatele negative ale celor două teste făcute în această perioadă.

Clinica medicală privată OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG, dar și IgM SARS COV2.

„La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 13:00, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM este negativ. Acest rezultat indică absența anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare)”, a comunicat vineri OK Medical.

A venit însă, de la aceeași clinică, și rezultatul testului RT-PCR, care este tot negativ, indicând „o valoare negativă, ceea ce relevă faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice”.

Cataramă susține ideea „imunizării de grup” în fața coronavirusului, practicată în câteva țări nord-europene, dar și în Belarus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Doi foști PSD-iști, pușcăriașul Adrian Severin și „circarul” Bogdan Stanoevici, agită protestul cu iz rusesc, anti-vaccinist, din Piața Victoriei

2 COMENTARII

 1. Orbane,unde esti ??…trezeste-te !!…parca era stare de alerata ,nu ??…bine ca pe prosti ii amendezi !!..si pe cretinii astia nu !!!….sa-i vad pe militieni luni ,sa vezi ce umfla in pene …ai declaratie ??…amenda ..!!!..dar pe astia nu-i vedeti ??..trebuia sa le dati un chitantier intreg si pe nenorocitul ala de catarama inchis pe loc,daca nu impuscat in cap !!!..bine c-ati scos toate parasutele de la bamboo pe traseu…in uniforme…dupa pandemie trec inapoi la produs…

 2. Catarama e un caz patologic dintre cele mai perfide.
  Viclean si profitor, el a stiut sa se imbogateasca si atunci nu s-a sfiit sa profite de ignoranta gloatei.
  Acum, pentru a se cocota pe popularitate ca sa profite le alegeri, se preface ingrijorat de demnitatea gloatei si o impinge spre dezastru, cu un cinism iesit din comun.
  Daca el se imbolnaveste, fiind bogat va avea cele mai bune ingrijiri, isi permnite. Dar nu si cei caora le spala creierele.

  Realitatea TV a avut ideea excelenta sa-l puna in fatza unui medic psihiatru – GABRIEL DIACONU – de o inteligenta sclipitoare, care l-a pus perfect la locul lui.
  Din pacate, probabil ca moderatorul a primit ordin in casca sa-l impiedice pe acest medic stralucit sa finalizeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.