VIDEO. Cinismul extrem al lui Cataramă: „Nu contează 30.000 de morți, primează economia!”. La un milion se mai gândește

5
9874

Viorel Cataramă (65 de ani) a făcut afirmație de un cinism șocant, duminică seara, în direct, în studioul Antenei 3. Moartea a 30.000 de oameni i se pare o banalitate miliardarului pro-covid.

Pentru Viorel Cataramă nu contează câți oameni mor, indiferent că vorbim de 1.000 sau de 30.000. „Important este să salvăm economia”, a spus el, agățându-se propagandistic și de „drepturile și libertățile fundamentale”.

„1.000, 10.000 sau 30.000 de morți nu vor justifica niciodată suspendarea drepturilor și a libertăților fundamentale”, a zis Cataramă.

„Nici măcar 30.000?!”, s-a mirat moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea.

„Da”, a răspuns Viorel Cataramă.

„Nici măcar un milion?”, a venit o altă întrebare din studio.

„Nu știu”, a spus Cataramă, care a continuat la fel de cinic: „În România mor 750 de oameni pe zi. Moartea e un fenomen natural. Oamenii, mai devreme sau mai târziu, cu toții vor ajunge în fața morții. Repet: 1.000, 10.000 sau 30.000 de morți nu justifică aceste măsuri de distrugere a României”.

VIDEO: Scena cinismului extrem al lui Catarmă

„Cum să spuneți ceva atât de cinic?! Că pot muri oricâți oameni, că nu se justifică oprirea economiei… Dumneavoastră ziceți că nu contează câți oameni mor… Mi se pare înfiorător să spuneți așa ceva. Nu vă interesează că mor oameni. Pentru dvs., viețile oamenilor nu primează?!”, a intervenit Gâdea.

„Pe mine mă interesează, în primul rând, ca țara mea să nu falimenteze, să nu am milioane de șomeri și milioane de oameni nenorociți. Mă interesează ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie perdute atât de ușor, numai pentru că suntem injectați cu frică”, a răspuns Cataramă.

„Cine ne-a injectat cu frică?”, a întrebat Gâdea.

„Președintele României și Parlamentul”, a spus miliardarul.

Viorel Cataramă a regizat o cacealma pe 7 mai, când s-a dus la Bărbulești, județul Ialomița, într-un focar de Covid-19, pentru a se infecta cu noul virus. O săptămână mai târziu a anunțat că testul i-a ieșit negativ, deci nu s-a infectat. Drept urmare, sâmbătă a ieșit la anemicul protest anti-vaccin și anti-Guvern, în Piața Victoriei.

Distribuția de la Antena 3: Mirel Curea – Mihai Gâdea – Viorel Cataramă

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Amenzi între 500 și 2.500 de lei pentru cei care nu poartă mască în spații închise. Zona metropolitană se întinde până la 30 km de oraș, plus întregul județ Ilfov

5 COMENTARII

  1. Individul asta are curajul sa mearga fara masca intr-un spital plin de pacienti infectati?Dar ce zic eu curaj,sa-l ia autoritatile pe sus in duba politiei si sa-l trimita sa vada cu ochii lui ce teroare traiesc zi de zi timp de mai bine de 2 luni medicii si asistentele de acolo ,sa ii arate cati medici si asistente au murit si stau in spital sa fie tratati odata cu pacientii!!Apoi,impreuna cu ceilalti criminali din sparlament si slugile din ccr si avocata lor, odihniti de luni de zile ,,sa raspunda pentru ce au cauzat in zilele astea prin actiunile iresponsabile impotriva autoritatilor,PENAL!

  2. Idiot! Idiot! Idiot! Iar Gadea incearca sa isi spale niste pacate pozand in cel care nu il aproba pe Catarama dar pune intrebari cheie care sa puna adversarii politici ai PSD in lumina proasta.Ei, ma intreb cum ar daca acest Catarama ar ajunge sa zaca 3 luni pe un pat de spital, intubat, detubat, iar intubat, cu simptomele chinuitoare de gripa, cu multe medicamente varate in el si in final sa moara -ca moartea lui oricum nu conteaza! El e doar unul. Iar eu raman in viata si libera. Si altii care gandesc cu capul nu cu picioarele.Individ abject si ratat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here