sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăMainMiercuri, de la ora 14.00, Cristina Țopescu va fi depusă la capela...

Miercuri, de la ora 14.00, Cristina Țopescu va fi depusă la capela Cimitirului Bellu. Joi va fi incinerată. Inima i-a fost luată

-

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus miercuri, la ora 14.00, la capela Cimitirului Belu din Capitală, urmând ca joi să fie incinerat. Familia spune că aceasta a fost dorința jurnalistei.

Familia Cristinei Țopescu (mama, frații vitregi) a decis ca jurnalista să fie incinerată joi, 16 ianuarie, la Crematoriul Uman, acolo unde un preot ortodox va face și o mică slujbă, în prezența celor apropiați și a rudelor jurnalistei.

Ulterior, cenușa va fi dusă la Oradea, acolo unde s-a născut jurnalista și unde locuiește mama ei în prezent (după revenirea din Germania).

Într-un comunicat de presă, transmis marți, familia a menționat faptul că a fost dorința jurnalistei de a fi incinerată.

- Advertisement -

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu Marianei Rodica Cristina Țopescu (numele ei complet, aflat și pe certificatul de deces) sunt așteptați la capela Cimitirului Bellu, miercuri, 15 ianuarie, de la ora 14.00.

Comunicatul transmis de familia Țopescu

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri, 15 ianuarie, ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe, în data de joi, 16 ianuarie 2020, la Crematoriul Vitan-Bârzeşti. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele.”

Inima este studiată pentru a afla cauza morții

Inima regretatei jurnaliste a fost extrasă din trupul neînsuflețit și este ţinută timp de 5 zile într-o soluţie de curăţare. Apoi, organul va fi secționat şi supus unei analize amănunțite de la laborator, pentru a se afla dacă a făcut sau nu infarct în timpul somnului, așa cum s-a spus inițial.

- Advertisement -

Cristina Ţopescu s-a stins din viaţă la vârsta de 59 de ani. Decesul celebrei jurnaliste a survenit între Crăciun și Anui Nou, cel mai probabil în noaptea de 27 spre 28 decembrie. Dispariția sa a fost semnalată de o vecină duminică, 12 ianuarie, când Poliția a intrat în casă și a găsit-o fără suflare, într-o stare avansată de descompunere.

Dintre cei 7 câini pe care jurnalista îi avea acasă, doi au fost găsiți morți. Lipsa apei le-a adus sfârșitul.

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -