VIDEO. Reacția șocantă a unei profesoare care țipă la elevi când se trezește cu ministrul Educației în clasă

5
10960
Monica Anisie
Monica Anisie, ministrul Educației, trage cu urechea la ușa unei clase din județul Ialomița, ascultând cum o profesoară țipă la elevi - Foto: Știrile Pro TV/Captură Video

Monica Anisie, ministrul Educației, a făcut o vizită surpriză în mai multe școli din țară, luând după ea și mai mulți jurnaliști.

VIDEO. Monica Anisie, Ministrul Educației, trage cu urechea la ușa unei clase și aude o profesoară care țipă la elevi. Ce s-a întâmplat după?

Pro TV a prezentat o filmare în care ministrul liberal trage cu urechea la ușa unei clase și aude profesoara cum vorbește cu glasul extrem de ridicat cu elevii. La intrarea oficialului, copiii și dascălul sunt luați prin surprindere.

Profesoara își schimbă brusc atitudinea și devine mieroasă. Monica Anisie ține și ea un scurt discurs moralizator în fața camerelor de luat vederi.

Această operațiune de promovare a ministrului Educației arată că învățământul din România e departe de a se desfășura în condiții normale și cu respect față de elevi, dar mai arată și că ministrul nu are instrumente să modifice această stare de fapt, dar „profită” de ea ca să-și facă un pic de publicitate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. O fată de 14 ani, prinsă la furat într-un magazin de haine din Alexandria, a fost aruncată în stradă dezbrăcată!

* Zborul până la moarte: 2 minute! Ultimele 120 de secunde ale celor 176 de oameni din avionul doborât de iranieni

* Moise Guran intră în politică? Cioloș și Barna i-au propus să fie șef de campanie în alegeri

* CTP demască „fățărnicia” Antenei 3! Cristina Țopescu a fost „atacată” de șefii postului TV pentru că nu se tăvălea în mocirlă

* Cristina, ultimul SMS: 23 decembrie, ora 18.02

*Cristina Țopescu, cauza morții. Anchetatorii au două piste: supradoză accidentală de medicamente sau sinucidere

* Ștefan Bănică, fost soț al Cristinei Țopescu, mesaj emoționant: „Vei avea un loc special în sufletul meu”

5 COMENTARII

 1. Asta cu ministrul care profita de situatia invatamantului aducand presa dupa dansa ,este concluzia dvs,jurnalisti profesionisti? Chiar se putea altfel,cu un minister 100% pesedizat ,plus niste sindicate pe fata inregimentate in pesede?Poate dati dvs o solutie ,daca aveti,sau doriti doar sa criticati orice si oricand? Nu conteaza faptul ca liberalii nu au condus tara niciodata pana in noiembrie 2019,nu?Dvs.nu profitati deloc de pe urma micilor balbaieli inerente la niste ministri neexperimentati?Eu cred ca da,mereu vanati cele mai mici greseli,de parca se pot compara cu tunurile date de hotii ciumei rosii timp de 30 ani!!Sau ati uitat de ei,stimata redactie?Imi pare rau sa v-o spun,dar cred ca incepeti sa deveniti din ce in ce mai putin independenti si sa va apropiati de niste politicieni diletanti cu vederi neomarxiste …stiti dvs mai bine care,multi dintre dvs sunteti simpatizanti,ca si cei de pe g4media.Pacat,ati inceput promitator,dar nu ma grabesc cu concluziile,inca nu a inceput campania electorala…

 2. Lipsa de respect fata de elev….. Respect fata de profesor e deja ceva depasit, comunist, ceva ce trebuie complet eliminat, pentru ca ingradeste dezvoltarea personalitatii elevului…. O doamna priholog lua odata la televizor o fivura extrem de preocupata vorbind despre,, abundenta sanctiunilor pentru elevi”si,, lipsa sanctiunilor pentru profesori”.

 3. Din moment ce în a noastră democrație originala, elevii au numai drepturi, iar profesorii au numai obligatii, nu poate exista o relație corecta și echilibrata între profesori și elevi.
  În timp ce profesorul se străduiește sa predea lecțiile și sa îndrume efectuarea de aplicații verbal sau la tabla, împreună cu elevii atenți la ore, exista în multe clase elevi care fie nu au putere de concentrare, fie deranjează atmosfera de lucru din clasa.
  De aceea ridica unii profesori tonul, ca să se facă auziți de elevii atenți la ore.
  Sa ai doi elevi cu asa numitul ashd în fiecare clasa, aceștia îți dau peste cap toate orele de curs,inclusiv la materiile care se dau la examen.
  Dar ce concluzii sa tragă habarnistii, care abia se descurca acasă cu propriul lor copil și nu le pasa cum se descurca profesorii sa ii și supravegheze și sa le și predea materie celor poate 200 de elevi zilnic.

 4. Nimeni, nici o autoritate publica, scolara, scrie de mult in lege, dar și în coduri de etica, nu are dreptul sa deranjeze ora de curs, sa vâneze și sa umilească profesorii, ca în vremuri de teroare de trista amintire, nu are dreptul sa facă descinderi penibile peste cadrele didactice! Acest sistem de învățământ, ca și altele, din economie, a fost sodomizat, efectiv, de intruziunea criminala a politicului de orice culoare, a acestor infractori, plagiatorii, smecheri, cu carnete de partid din cauza cărora, cei competenți, cu coloana vertebrala, neafiliati politic, trebuie sa ia drumul străinătății ca să scape de acești politruci și de acest lagăr politic infernal. Este de nesuportat situația în care nu mai contează nimic, decât carnetul de partid, ca a fost PDL, PSD, sau PNL, tot dictatura politicului este în învățământ, mizeria, haznaua politizarii este aceeași! De ce trebuie oamenii normali sa fie martori la oalele sparte dintre PSD, PNL, PDL, sau orice alt cuib „politic” , și la „datul cu capul în gura” către populație, a unor traseisti sau ce or mai fi ei, puși politic, nu pe competenta? Găștile de interes din partide se transforma în grupări infracționale, inevitabil. Nu e de stat în România. Nu se merita sa ieși în strada, sa faci revoluție, pt ca găștile sa se succeada, circarii și penibilii, „R-patratii” de toate culorile, PNL, PSD, PDL, etc, sa își bata joc de tara și de ideea de normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here